פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי:
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים אם יש לך שתי דקות מיותרות בחיים או שאתה בכיתה ג' ומטה כה זאת פחות או יותר הביקורת שהייתי נותן לסרטון הזה
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מה יש לכולם שהם כאלה כבדים? דווקא מצחיק אהבתי במיוחד את ה-BOOBIES וכשהוא עצר ת'כושי 2 blowjobs later... BBBBBBYYYYYEEEEEE
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי: אתה חייב לי 2 דקות מהחיים שלי! ומשהו נגד טראומה נפשית! ואתך צריך:
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים לא מבין מה יש לאנשים פה זה דווקא מצחיק הם נהנים מהומור של כיתה א' טוב שלא הביא בדיחות על פלוצים וקקה
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מחבר לא, אנחנו נהנים מהומור מטופש.אין שום דבר רע בזה, כזכור לי, כל העולם ופילגשו צופים בסאות'פארק.דור, גם הקטע הזה גדול ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.