פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים שלום אני מתכנן לקנות מדפסת ובגלל שאני בור בנושא צריך עזרה ממכםאני צריך מדפסת משולבת עם סורק (פקס לא חייב אך זה בגדר אפשרות)התקציב שלי הוא עד 500 ש"חאני רוצה מדפסת צבעונית שמדפיסה במהירות סבירה מחברה איכותית המדפסת היא לשימוש בייתי להדפסה וסריקה של פרויקטים בבית הספרחשוב לי גם שהדיו יהיה זול ושהמדפסת תהיה חסכונית *נ.בתפקיד המחיר לא ממש משחק תפקיד גדול המחיר נועד רק שלא נצא מהפרופורציותכלומר עם יש מדפסת בסביבות ה-600 ש"ח בחנות מסוימת אתם יכולים להציעה גם אותהלי העיקר הדגם ובקשר למחיר אני יחפש את הדיל הזול ביותרבנתיים חשבתי על 4 מדפסות האחת -CANON MP220423 ש"חCANON PIXIMA MX300333 ש"חEPSON CX4900EPSON CX 3900תגידיו את דעתכם ומה יותר טוב אם יש לכם הצעות יותר טובות תרגישו חופשי להציע אותם.תודה לעוזרים :>
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים מחבר אני כבר כמעט סגור על 3 מדפסותתגידו לי איזה הכי טובהCANON MP210CANON PIXIMA MX300LEXMARK X5495
פורסם 2008 בדצמבר 1417 שנים מחבר סבבה תודה לעוזרים מחר אני קונה את המדפסת CANON MX300זה באופיס דיפו יש מבצע
פורסם 2008 בדצמבר 1417 שנים רק שתדע שבמשולבות כאלו די מעצבן לשלוח פקס כי הוא צריך לעבור דרך הסורק דבר נוסף התוכנות - תראה איזה מהן אתה צריך - יש שם איזה ג'יגה של תוכנות ( יכול להיות שאני מגזים קצת ) אני משתמש ב- 1800 שלהם - מצויין - זמן פעולה קצר וקרטריג' חסכוני .אם אתה מתכוון לשלוח הרבה פקסים אני הייתי מציע לך לקנות את ה 1800 ולקנות פקס בניפרד דבר חשוב - מדיניות החזרה וגם תזכור שאם אתה פותח את הקרטריג'ים של הדיו הם יכולים לעשות לך בעיות בהחזרה !תברר הכל על מדיניות ההחזרה .
פורסם 2008 בדצמבר 1417 שנים מחבר תודה על העצות אני לא ממש ישלח הרבה פאקסים אבל לך תדע אוליי פה ושםלרוב אני ישתמש בסורק ומדפסת בכל מקרה נקח לצומת ליבי שוב תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.