עבור לתוכן

מסך T240 Samsung חיבור לממיר יס

Featured Replies

פורסם

שלום התחדשתי במסך T240 Samsung ורציתי לחבר אותו לממיר יס.

האם עליי ללכת לקנות את הכבל

VGA

ל-

RGB

ובזה ניגמר הסיפור?

או שעליי להשיקע כסף גם בכרטיס טלויזיה.

סליחה על הבורות אוליי כבר שאלו את השאלה הזאתי אבל לא מצאתי תשובה

פורסם

בהנחה שלא מדובר בממיר HD, הממיר שלך לא מוציא RGB (למעשה הוא לא מוציא שום אות שהמסך שלך יודע לקבל).

אתה צריך כרטיס טלוויזיה או TV Box. אם אתה מחפש המלצה אז צריך לדעת האם אתה מעוניין במוצר שיעבוד גם כאשר המחשב כבוי ומה התקציב שלך לעניין.

פורסם
  • מחבר

מעוניין במשהו שלא חייב לעבוד עם מחשב...

תקציב עד 500 ש"ח

העיקר שיתפוס את התמונה של יס כמה שיותר טוב

פורסם

יש את ה-Compro V300 שהוא המוצר המומלץ בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

יש לי שאלה לגבי הכרטיס COMPRO V300:

האם הוא תומך מסכים של 24 אינצ'?? כי קראתי שהוא תומך רק עד 22.

האם עבור המסך שרכשתי כדאי להשקיע קצת יותר כסף ולקנות כרטיס טלויזיה יותר טוב?(בהנחה שהשימושים העיקריים של הכרטיס הם רק לצפייה ביס)

פורסם

משהו שלדעתי יהיה עדיף בהרבה: ממיר HD של יס עם כניסת HDMI. יראו דיי חרא (בלשון המעטה) תכני SD על המסך (הכוונה היא למקרה בו תשמש בממיר רגיל). אלא אם כן אתה מתכוון לצפות ממש מרחוק, חבל על הכסף. זה יהיה כ"כ מפוקסל שתחשוב שאתה רואה סרט מוגדל ביוטיוב.

אבל אז הסאונד זו בעייה בפני עצמה :/

פורסם

האם הוא תומך מסכים של 24 אינצ'?? כי קראתי שהוא תומך רק עד 22.

האם עבור המסך שרכשתי כדאי להשקיע קצת יותר כסף ולקנות כרטיס טלויזיה יותר טוב?(בהנחה שהשימושים העיקריים של הכרטיס הם רק לצפייה ביס)

המכשיר הזה מוציא רזולוציה של 1680x1050, שהיא אכן רזולוציה של מסכי "22/"20. מצד שני, אני לא מכיר מכשיר שמוציא יותר מ-1600x1200 ככה שבכל מקרה אתה לא הולך לקבל את ה-1920x1200 של המסך שלך.

פורסם

האם כדאי להחליף את הכרטיס הפנימי win-tv-pvr 150 בCOMPRO V300?הוא מתחבר למסך עצמו ו למחשב?הוא צריך חיבור סאוונד ניפרד או שהרמקולים שמחוברים למחשב נותנים את הסאוונד?והאם הוא תומך media center?

כי גם ככה שלי עושה לי בעיות וכנראה שאין לספק מספיק כח בשבילו

פורסם

אפשר לחבר את המחשב דרך המכשיר (אם אתה מחבר את המחשב ב-VGA). לסאונד יש חיבור נכנס (למחשב) ויוצא (לרמקולים). מה שכן, הוא נפרד לגמרי מהמחשב ולכן הוא לא מחליף כרטיס טלוויזיה לצורכי לכידת וידאו (אם זה מה שאתה מחפש).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים