עבור לתוכן

כל שנה אני מגיע לאותה מסקנה מחדש - ביה"ס זה בולשיט אחד גדול !

Featured Replies

פורסם

כל שנה, המחנך מאיים שאם לא תביא אישורים על חיסורים מההורים זה יפגע בציון בהתנהגות ולא תעלה כיתה,

כל שנה סגנית המנהל אומרת לי שבקצב הזה אני לא אעלה כיתה (השנה כי השמצתי את הבי"ס בקרב תלמידי כיתות ו' שבאו

לבקר בבי"ס, שאגב אני עד היום טוען שמותר לי להביע את דעתי ואסור לאף אחד לשלול אותה)

כל שנה המחנך אומר שהתיק האישי הולך וטופח, וזה רע...

אבל

הנה גם השנה לא הבאתי אישורים על 80% מהימים שלא הגעתי + הברזות מהרבה שיעורים כדוגמת מיומנויות וחרא כאלה...

גם השנה הסגנית אמרה לי את אותו הנאום המטומטם

גם השנה קיבלתי איכשהו 7 מכתבים לתיק האישי, ותאמינו לי הוא באמת כבד...

וגם השנה אני עולה כיתה ל-יא'

והמסקנה מכל זה - שבי"ס זה בולשיט אחד גדול, ואם יש לך ציונים טובים (ויש לי, בכל המקצועות !) לא יעשו לך כלום, ואתה

יכול להפריע חופשי רק לדעת מתי להפסיק ולא לקחת את בי"ס קשה יותר ממה שהוא !

והשנה הבנתי את זה לאחר הפקת לקחים משנה שעברה, ובאמת הייתה לי אחלה שנה שבעולם !

סוף סיפור 8)

פורסם

הסיבה היחידה שלא משאירים ילדים כיתה היא שבית ספר רק רוצה להפטר מהבעייתים

למה להם לסבול אותך סתם עוד שנה

פורסם
  • מחבר

תסביר את זה שהם כבר סובלים אותי 4 כאלה ?...

לא רק זה גם גיליתי שכמה שסגנית המנהל כמה צועקת עליי וזימנה את אמא לשיחה,

מסתבר היא אוהבת אותי, ומשום מה כל פעם מחדש מחמיאה לי על זה שאני נראה טוב ורזיתי וכו' וכו'..

ועוד כל מיני בולשיט כאלה (שאל את רוקפורד [שגיא] הוא למד בבי"ס שלי, אם הוא מכיר אותה הוא יידע שלקבל מחמאות

ממנה זה לא פשוט) והבן אדם היא באמת השטן ברגע שרואים את הצד הרע שלה

פורסם

קודם אתה ילד רע

שנית יש דבר כזה תיק אישי?!

זה דרק למי אכפת ממנו?!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממתי צריך להביא אישור על התפלחות משיעורים?!

ואני לא מכיר אף אחד שנשאר כיתה...

פורסם

כל מה שמעניין את ההנהלה בבית ספר זה ממוצע ציונים כללי. אם הממוצע שלך טוב, נגמר העניין מבחינתם. הם צריכים להיראות כאילו לבית ספר יש ממוצע ציונים גבוה בשביל המוניטין שלו.

פורסם
  • מחבר

לא על התפלחות, על חיסורים שנשארת בבית (בין אם לא הרגשת טוב או לא היה לך כח לקום בבוקר)

ולא דיברתי על להשאר שנה (זה לתלמידים גרועים), דיברתי על תלמידים שמעיפים אותם.

פורסם

אני דווקא מכיר הרבה שנשארו כיתה. חלק גם בגלל הברזות

יש לי מישהי בכיתה שנשארה י"א ועכשיו שוב נשארה. בקיצור היא החליטה לעבור לביצפר פרטי! אבל היא כל כך מטומטמת! להישאר שנתיים בכיתה י"א?! טוב היא קצת מסוממת אבל חפיף.

גם אותי כמעט משאירים כל שנה.

אמצע השנה- אסיפת הורים. "טוב לבן שלך יש... רגע.. בואי נספור... 7 נכשלים בקצב הזה הוא לא נשאר כיתה.."

יופי.. אני רק מהמחשבה של להישאר כיתה מחרבן במכנסיים וישר מתחיל ללמוד ברצינות (יחסית :P) בסוף אני מתקן את כל הנכשלים ונשאר רק אחד בתנ"ך.... כמו תמיד.

בכיתה ז' היה לי ד' בהתנהגות! גרמתי לאיזה מורה להתפטר! עשיתי לה ת'מוות!

ביצפר זה חרטה.

בסוף אחרי כל הבלאגן שעשיתי וזה שלא למדתי במשך כל החיים הגעתי לתיכון במגמה של מחשבים-כימיה

בסוף פרשתי מכימיה ועברתי לכלכה. פרשתי מכלכלה נשארתי עם 70 במחשבים :P

זהו

אני שורד משנה לשנה ומת להתגייס כבר.

פורסם
  • מחבר

אוף איתכם אנשים ! דיברתי על אנשים שרוצים להעיף אותם מהבי"ס בגלל התנהגות או משהו !

אף אחד לא חשב אפילו להשאיר אותי כיתה (לא עם ממוצע של 85 לפחות) >:(

פורסם

אצלנו יש סידור אחר

הברזת פחות מ5% -5 נק' בונוס

הברזת יותר מ5% אבל פחות מ15% לא עושים לך כלום

הברזת יותר מ15% ופחות מ30% -10 נק' פחות

הברזת יותר מ30% אין לך ציון במקצוע

4 מקצועות כאלה זורקים אותך

2-3 קורסים בקיץ או שאתה נשאר כיתה

1 מתעלמים

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חכה שתגיע לכיתה י"ב שם זה הבית זונות האמיתי !!! כל הכיתות לפני זה זה רק החימום

השיא אם כבר זה בסוף שהמורה מגישה אותך לפי כמה שהיא חושבת שתוציא בבגרות ולא לפי הציונים שלך במהלך השנה ..והיא מנצלת את

זה גם לסגור חשבונות חחחח

אבל הדובדבן שבקצפת הוא שבבגרות אנשים מעתיקים חופשי !

אז תיכח ציון מגן שלא משקף הרבה ועוד ציון בגרות שבכלל לא משקף כלום = כל הציון הסופי מאבד מהמשמעות האמיתית שלו

אה ומה שאמרת בקשר להברזות ...אז זהו שלי יש כמה חברים שהמורה אשקרה לא יודע מי הם עד היום... וכניראה לא ידע בחיים

ובקשר לבעיות שאתה עושה למורים אז זה באמת לא ממש משנה אחרי הכל מה שמעניין את הבית-ספר זה הציונים שלך , אבל עדיף להיות חביב

על המורים מאשר שתהיה שנוא עליהם כי אז הם תמיד ימצאו דרך לדפוק אותך

פורסם

:lol: לקח לך 10 שנות לימוד כדי להבין שביה"ס IS A BIG #%&* :lol:

1. בית ספר זה שטות אחת גדולה, אתה לא לומד כלום (כמעט) ושוכח הכול בסוף (אפילו המורים ומשרד החינוך יודעים את זה)

2. אתה צריך את בית הספר בכדי לדעת 3 דברים: איך לקרוא ולכתוב בכמה שפות (עברית ואנגלית), ללמוד מקצוע (פיזיקה,כימיה,מחשבים...), לבזבז שעות.

3. 99% מהחומר שאתה לומד אתה לא תשתמש בו

כל זה מביא אותנו למסקנה שביה"ס זה מקום מיותר לחלוטין וגם שבגרויות הם סתם חרא.

אני גיליתי את זה כבר כשהייתי בכיתה ו'

פורסם

אילו אנשים יש פה כולם עבריינים ;D

אני מבריז באופן מבוקר...

פורסם

לי יש נוכחות פרפקט... רק המורות שונאות אותי כי אני מתחכם ולא מכין שעורים...

עכשיו נראה איך יעבור יב'... השנה אני הולך טיפה להשקיע יותר... זה שווה את זה... כדי שאחרי זה אני לא יצטרך לעבור על החרא הזה שוב

פורסם

אני נגמלתי מהברזות!! אני עולה לכיתה ח' וכבר 5 שנים אני לא מתפלח!

אבל.... כל כיתה א' וב' לא הייתי בשיעורים (=התפלחתי מבי"ס או סתם מהשיעורים) ואפילו פעם השתנתי על מישהו והרטבתי אותו מכף רגל עד ראש אז השעו אותי.

בקיצור אין לי אומץ להתפלח משיעורים אבל רוב השכבה (כ185 ילד) לא נמצאים בכלל בבי"ס ופעם הייתי עבריין קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים