עבור לתוכן

אז איך אתם לוקחים את כל הגאג'טים שלכם איתכם?

Featured Replies

פורסם

שים לב באיזה הקשר הוא כתב את האייפוד :nixweiss:

• תגובות 40
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שני כיסים קדמיים ליד המפשעה, שניים אחוריים בישבן, ושניים ליד הברכיים, למרות שלא בכל המכנסיים שיש לי יש אותם.

בחורף אני הולך רק עם ג'ינסים, אין כיסים אמצעיים, ובכלל לשים שם דברים זה סיוט, זה פוגע ברגל כל הזמן

:bash:

מה לא מובן.

כתבתי אייפוד, כי אייפוד נהיה שם שני לMP3.

ואז נזכרתי שעכשיו יהיו מלא כאלה שיקפצו ויגידו שאייפוד זה חרא, והכי טוב זה xyz, אז הוספתי הערה בסוגריים.

כפיש?

פורסם

:bash:

תן לי לעזור לך:

" D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different"

פורסם

אהמ גם אצלי זה בעיה, לבצפר אני הולך עם איפוד בכיס אחד ואוזניות בכיס השני, המפתח בתיק וטלפון משתמש בשל חברים :)

א"כ כבר בערב וזה אני לוקח טלפון ומפתח או במקרה שאני צריך גם איפוד וגם טלפון אז מאלתר משהו (כיס של סווטשר או שם אוזניות בכיס האחורי ואיפוד וטלפון מקדימה).

פורסם

רק אני לא שומע מוסיקה ברחוב? :nixweiss: :nixweiss:

פלאפון צד אחד, צד שני ארנק ומפתח, לא צריך להסתבך..

פורסם

אני שונא לשמוע מוזיקה ברמקולים (וגם שונא שאנשים אחרים עושים את זה.. אהמ..) אז אני שומע בהלוך לבצפר ולפעמים בחזור (אם אני הולך הביתה).

פורסם

אני שונא להסתובב עם ארנק... פשוט מכניס איזה שטר שניים לתעודת זהות, שם בה גם רישיון וכרטיס אשראי או כל כרטיס שימושי אחר, ונשאר עם פלאפון ות"ז טיפה מלאה [ממש טיפה!] בכיס ימני קדמי [שניהם "שטוחים" ככה שזה נוח מבחינת המגע ברגל, בלי בליטות מיותרות], מפתחות כיס שני, וכל גאדג'ט שאני מוסיף יחד עם המפתחות, שסידרתי אותם קצת ונשארתי רק עם החשובים למנוע נפח גדול מדי -בית, רכב, DOK בצרור אחד. ככה אין לי כיסים מנופחים מדי הכל נכנס בקלות ולא נסחב עם ארנק בכלל [אלא אם כן יש תיק ואז אני מכניס לתוכו הכל בכיף למעט הפלאפון].

פורסם

אני היחיד שחשב על הרעיון הגאוני של לשים את הצרור מפתחות בנרתיקון קטן? ככה זה גם פחות מורגש בכיס וגם אין סכנה שזה ישרוט מכשיר כלשהו

ארנק אני שם בכיס האחורי, לא כזה מפריע לי כי אני עם הארנק רוב הפעמים רק בעבודה ואני לא יושב כל כך הרבה, פלאפון כיס שמאלי, מפתחות כיס ימני, אם אני לוקח את הנגן אז הוא בכיס של המפתחות

פורסם

אני שונא להסתובב עם ארנק... פשוט מכניס איזה שטר שניים לתעודת זהות, שם בה גם רישיון וכרטיס אשראי או כל כרטיס שימושי אחר, ונשאר עם פלאפון ות"ז טיפה מלאה [ממש טיפה!] בכיס ימני קדמי [שניהם "שטוחים" ככה שזה נוח מבחינת המגע ברגל, בלי בליטות מיותרות], מפתחות כיס שני, וכל גאדג'ט שאני מוסיף יחד עם המפתחות, שסידרתי אותם קצת ונשארתי רק עם החשובים למנוע נפח גדול מדי -בית, רכב, DOK בצרור אחד. ככה אין לי כיסים מנופחים מדי הכל נכנס בקלות ולא נסחב עם ארנק בכלל [אלא אם כן יש תיק ואז אני מכניס לתוכו הכל בכיף למעט הפלאפון].

זה מה שאני הייתי עושה עד לפני איזה שנה. פשוט הייתי מכניס כמה שטרות לת.ז. ומקסימום אם אני מקבל כמה מטבעות בתור עודף אז אני שם אותם בכיס, הבעיה מתחילה כשפותחים חשבון בנק ומקבלים כספומט וכרטיס אשראי ואז זה מתחיל להיות כבר יותר מדי מבולגן.

פורסם

אנשים, אל תשימו פלאפון בכיס האחורי - הקרינה תהרוס לכם את הביצים :smile1:

פלאפון בכיס האחורי, DOK (כשיהיה לי) בקדמי, ארנק (לפני שאיבדתי :D) בכיס האחורי (שונא ארנקים, זה גדול ומעצבן), מפתח + נגן באחד הכיסים מקדימה וזהו

פורסם

תתגייסו... הפתרון הכי טוב לבעיה, לא תדעו מה לעשות עם עצמכם מרוב כיסים.

פורסם

זה יהיה קצת ארוך...

כיס אחורי שמאלי - ארנק

כיס אחורי ימני - מפתחות

כיס ימני קדמי - פלאפון של העבודה וDOK

כיס שמאלי קדמי - IPOD וקורא כרטיסי SDHC

חגורה - פלאפון פרטי, מחשב כף יד ואקדח

בחורף הIPOD עובר לכיס הפנימי של הפליס.

ויש עוד שני כיסים בברכיים (דגמ"ח) אם במקרה צריך לאחסן עוד משהו...

פורסם

פלאפון - כיס קדמי

מפתחות - כיס קדמי

ארנק - כיס אחורי

שעון - יד שמאל

אייפוד - זרוק באחד הכיסים והאוזניות עוברות מתחת לחולצה.

קונדומים - באחד הכיסים שאין בו כלום

מצית גם באחד מהכיסים.

גלוק 19 מוסלק בחגורה.

פורסם

לכל מי שטרח להתנפל עלי בלי להבין למה התכוונתי:

ה אייפוד הוא הכי לא " fuck the system and be different " בעולם , זה אוליי הנגן הכי המוני בעולם .

הבנת הנקרא. הוא התייחס לD2, לא לאייפוד.

ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different)

אני מקווה שזה מספיק ברור לכולם עכשיו.

NuNaTak, אני מסתדר מצויין גם בלי הידע שלך בהבנת הנקרא, תודה.

פורסם

לא, הידע שלך בהבנת הנקרא לא מספיק, את הסוגריים הוא שם במיוחד בשביל להפריד בין האייפוד ל "D2 וכל השאר".

ובמקרה שלא שמת לב אפילו-

מה לא מובן.

כתבתי אייפוד, כי אייפוד נהיה שם שני לMP3.

ואז נזכרתי שעכשיו יהיו מלא כאלה שיקפצו ויגידו שאייפוד זה חרא, והכי טוב זה xyz, אז הוספתי הערה בסוגריים.

כפיש?

ועכשיו לתשובה שלי-

כיס ימני עליון- נגןMP3+אוזניות

ימני תחתון- בד"כ ת"ז+רשיון+ארנק+מפתחות אם צריך.

שמאלי עליון- פלאפון

שמאלי תחתון (לא תמיד יש)- לדרמן קטן כזה שקיבלתי מתנה (ממש קטן, אבל יש בו פלייר+מברג, הכי חשוב...)

אולי זה נשמע הזוי, אבל אין לכם שמץ עד כמה זה שימושי, וכמה הזדמנויות כבר היו לי להשתמש בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים