עבור לתוכן

אז איך אתם לוקחים את כל הגאג'טים שלכם איתכם?

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה שאתם רוצים לצאת מהבית, ולא יודעים איך לאכסן את כל הגאדג'טים שלכם בכיסים?

ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different)

חשבתי לקנות תיק צד קטן, ולשים בו הכל.

מישהו מכיר מקום במרכז לתיקים נורמלים? הבנתי שלPURE יש תיקים יפים, אבל שהם יקרים ממש, מישהו יודע מה סדר המחירים שם?

• תגובות 40
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהחלט עניין מסורבל.

כיסים + בידיים :nixweiss:

פורסם

גאדג'טים? אני לא מכיר הרבה אנשים שמסתובבים עם יותר מנגן כלשהו, DOK והדברים הרגילים...

אצלי זה ככה:

מפתח בודד - כיס ימין

פלאפון - כיס ימין

ארנק - כיס שמאל

ת.ז. - כיס אחורי

שעון - על היד(מן הסתם)

Cowon D2 + cx300 - עכשיו בחורף בכיס הפנימי שבמעיל ובמידה ואני בלי מעיל אז דוחס לכיס הימני עם הפלאפון

אני לא רואה סיבה נורמלית לסחוב איתי תיק בשביל הדברים האלה.

פורסם

כיסים, והרבה מהם.

אם נפרט כמו זה שמעליי -

מפתחות (צרור) - כיס ימני תחתון

פלאפון - כיס שמאלי תחתון

ארנק + כרטיסים - תלוי במצברוח, בדרך כלל ימני-עליון

שעון - ...

נגן - כיס שמאלי עליון כשהוא בשימוש, שמאלי תחתון כשהוא לא.

אוזניות - כשהן בשימוש זה דיי ברור, כשהן לא הן מגולגלות על הנגן.

תיק זה רק כשצריך משהו מעבר לזה.

פורסם

מפתחות + מכשיר כלשהו עם מסך באותו כיס = אסון

פורסם

כנראה שלכם לא אכפת להראות מוזר בתנוחה של "זה אקדח שם או שאתה שמח לראות אותי?".

תיק צד קטן, קניתי בטיילת באילת ב 80 ש"ח חיקוי של DIESEL (ממש לא כי זה דיזל, פשוט ראיתי ואהבתי)

קפוץ לשוק\מדרחוב ותעשה סיבוב, אתה בטוח תמצא.

מה שאני קניתי מאוד איכותי.. וכולל 3 תאים וסקוץ'.

אני שם שם את הנגן, אוזניות קשת מתקפלות, מפתחות, ארנק והדבר היחיד שיש לי בכיס זה הסלולר (וגם הוא לפעמים בתיק\בחוץ)

:hizuk:

פורסם

רק אם זה מפתח משונן שיכול לשרוט, המפתחות שהקצה שלהם הוא בצורה מלבנית לא יכולים להזיק.

פורסם

מכירים את זה שאתם רוצים לצאת מהבית, ולא יודעים איך לאכסן את כל הגאדג'טים שלכם בכיסים?

ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different)

ה אייפוד הוא הכי לא " fuck the system and be different " בעולם , זה אוליי הנגן הכי המוני בעולם .

ובקשר לאיכסון , זה דיי פדיחה (לפחות אצלנו ) להיסתובב עם תיק מלא ב גאג'טים ושטויות לכן אני ממליץ לך לילמוד את סידור הכיסים המיוחד שלי .

אז כך

אם אתה הולך אם הדברים הבאים : מפתח , ארנק , פלאפון , אוזניות ונגן ויש לך גינס אז הסידור אמור ללכת כך :

בכיס האחורי שליד היד החזקה שלך (אם אתה חזק בימין אז בצד ימין ועם אתה חזק בשמאל אז בצד הזה ) אתה שם את הארנק שלך (אלה אם כן הוא באמת גדול ויש סיכוי שהוא יפול ) , לסידור הזה יש כמה סיבות והן : 1 ) כי הכיסים האחורים לרוב לא טובים בישביל לאחסן ציוד אלקטרוני אלה עדיפים בישביל ארנק או תעודת זהות .

2) כי אם זה ליד היד החזקה שלך זה יותר מעצבן להוציא את הארנק ולכן אתה מבזבז פחות כסף (וזה עובדה ) .

בכיס האחורי השני שם דברים בסיגנון תעודת זהות או כל דבר אחר בסיגנון .

בכיס השמאלי הקידמי : את הנגן ואת האוזניות

ובכיס הימיני : את הפלאפון ואת המפתחות .

אם אתה לובש מיכנס במידה רגילה ולא מיכנס צמוד של הומואים (סקיני גינס ) לא אמורה להיות לך בעייה לעקוב אחריי ההוראות האלו .

פורסם
  • מחבר

רק אם זה מפתח משונן שיכול לשרוט, המפתחות שהקצה שלהם הוא בצורה מלבנית לא יכולים להזיק.

בוא תגיד את זה לגב של הפלאפון שלי.

פורסם

ה אייפוד הוא הכי לא " fuck the system and be different " בעולם , זה אוליי הנגן הכי המוני בעולם .

ובקשר לאיכסון , זה דיי פדיחה (לפחות אצלנו ) להיסתובב עם תיק מלא ב גאג'טים ושטויות לכן אני ממליץ לך לילמוד את סידור הכיסים המיוחד שלי .

אז כך

אם אתה הולך אם הדברים הבאים : מפתח , ארנק , פלאפון , אוזניות ונגן ויש לך גינס אז הסידור אמור ללכת כך :

בכיס האחורי שליד היד החזקה שלך (אם אתה חזק בימין אז בצד ימין ועם אתה חזק בשמאל אז בצד הזה ) אתה שם את הארנק שלך (אלה אם כן הוא באמת גדול ויש סיכוי שהוא יפול ) , לסידור הזה יש כמה סיבות והן : 1 ) כי הכיסים האחורים לרוב לא טובים בישביל לאחסן ציוד אלקטרוני אלה עדיפים בישביל ארנק או תעודת זהות .

2) כי אם זה ליד היד החזקה שלך זה יותר מעצבן להוציא את הארנק ולכן אתה מבזבז פחות כסף (וזה עובדה ) .

בכיס האחורי השני שם דברים בסיגנון תעודת זהות או כל דבר אחר בסיגנון .

בכיס השמאלי הקידמי : את הנגן ואת האוזניות

ובכיס הימיני : את הפלאפון ואת המפתחות .

אם אתה לובש מיכנס במידה רגילה ולא מיכנס צמוד של הומואים (סקיני גינס ) לא אמורה להיות לך בעייה לעקוב אחריי ההוראות האלו .

הבנת הנקרא. הוא התייחס לD2, לא לאייפוד.

[br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 18:54:55

^^ איפה הקץ'?

בוא תגיד את זה לגב של הפלאפון שלי.

גב הפלאפון של D0ri, נעים מאד, אני NuNaTaK. רציתי לומר לך שאם המפתח שנמצא איתך בכיס הוא מלבני ולא משונן אז אין סיבה שתשרט.

היה נעים להכיר אותך ושנתראה בשמחות, NuNaTaK.

פורסם

כיס ימני-מפתחות. כיס שמאלי- אוזניות. כיס ליד הברך -פלאפון(כדי שישאר לי קצת זרע-אני מאוד מקפיד לא להשאיר את הפלאפון באיזור המפשעה.

במקרה ואני מצונן ואני לוקח טישו הוא יהיה באחד הכיסים העליונים(ולפעמים עוד סטוק בכיס ליד הברך). אם יש צורך לסחוב דברים נוספים הם בד"כ יכנסו לאחד הכסים העליונים/אחוריים. אני לא נוהג ללכת עם ארנק באופן קבוע, אבל אם בכל זאת יש-כיס ימני(יש בו יותר מקום).

פורסם

כיס ימני פלאפון.

כיס אחורי ימני ארנק.

כיס שמאלי אוזניות מפתח ואם אתה כול כך צריך אז נגן (אני משתמש בפלאפון - כן התחלתי לשים לב שהאיכות היא לא THE BEST אבל זה הרבה יותר טוב מלסחוב עוד עשר אלף דברים).

פורסם
  • מחבר

כמה כיסים יש לכם? כיס עליון, כיס תחתון... :nixweiss:

הארנק שלי עבה, אני שם אותו בכיס האחורי אבל זה מציק שיושבים.

הפלאפון שלי שמנמן, ואני לא שם אותו עם מפתח, כי זה ישרוט אותו, כמו שכבר קרה לי.

והמפתחות שלי תופסים מקום, כי המחזיק די גדול.

ואני גם לא אוהב ללכת עם הרבה דברים בכיסים, זה לוחץ ומציק.

אם מישהו מכיר עוד מקומות לתיקים נורמלים.. אשמח לשמוע :)

פורסם

שני כיסים קדמיים ליד המפשעה, שניים אחוריים בישבן, ושניים ליד הברכיים, למרות שלא בכל המכנסיים שיש לי יש אותם.

פורסם

הבנת הנקרא. הוא התייחס לD2, לא לאייפוד.

אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different)

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים