עבור לתוכן

ראיון עבודה ל Netvision במרכז אומגה במת"מ

Featured Replies

פורסם

כ"בוגר" רשת באג ומועמד נטויזין ו"בוגר" ימי הערכה שלהם יש לי כמה מסקנות לאלכס ולכולם.

עבדתי בבאג 4 שנים - והקהל הישראלי טיפש ותובעני ברמות (יש יוצאי דופן והם מעטים ביותר) הנורמלים הם חברי הפורום פה ;D ;D

זו גם הגישה של החברה עצמה למכור למכור לתקוע סתם לקהל המצועצע שיש בקניונים שזו עבודה זוועתית בפני עצמה.

לדעתי לעבוד בבאג זה יפה כזמני למשך לימודי תואר או משהו.אבל לא כעבודה לבעל משפחה אלה אם כן משלמים לו יפה את 8000 כמנהל סניף.

נטוויזין - כלקוח שלהם כבר שנים אני יכול לומר שהם חוצפנים מדרגה ראשונה (אלכס ידידי שים לב :jump:)

ימי הערכה : אז ככה עברתי כמה ימי הערכה שלהם ומיסתבר שאני אובר קווליפייד.כלומר הידע שלי רחב מדי למישרה של התומך הטכני ועוד ציינתי

שאני חבר פה בגאווה לא מצונעת.מעבר לכך תנאים איומים כלומר זה לשבת על שולחן עם אוזניה ולענות לשיחות לכל הטמבלים שיש בעולם.כלומר התנאי קבלה שלהם הם כאלה :

טמבל שיודע מחשבים בסיסי (הרי עוברים הכשרה אצלהם)

מכיר חלונות וקצת אינטרנט (כל פעם שצריך אותם זה כמו כיסאות מוזיקלים עוברים בין תומך לתומך)

יודע לברבר טוב ולמרוח - (אבל לפעמים יש תומך טוב וזה יאמר לזכותם והוא לא מוכן לתת טלפון ישיר)

מה אני יודע :

פריק מערכות הפעלה

יודע לתת שירות טוב (למדתי את זה בבאג מה לעשות )

עברית ברמה גבוהה (בגרות בלשון)

ואחרי כל זה אני עדיין לא עברתי את הימי הערכה שלהם.

אז לדעתי אלכס מגיע לך יותר :xyxthumbs::yelclap:

לא שווה לצאת מהימי הערכה עם הבוחנת הפלצנית שלהם עם השאלות המפגרות שלה בהרגשה רעה.

• תגובות 52
  • צפיות 15.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי לעבוד בתמיכה של ספקית זה נהדר להתחלה.

מרוב שאתה אומלל, יש לך מוטיבציה ללמוד ולהתקדם בחיים :smile1:

פורסם
  • מחבר

דרור אוי דרור, אחרי כל הדיבורים במסנג'ר אתה עדיין לא על אותו גל עם בערך... כולנו :-[

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

דרור, אני אגיד לך את זה עוד פעם

לא מעניין אף אחד כמה יח"ל אתה במקצוע כולשהו

לא מעניין אף אחד מה עשית בבית הספר

כל מה שמעניין בראיונות זה איזה ניסיון יש לך ואיזו הכשרה יש לך שקשורה ישירות לתחום שבו אתה תעבוד.

ומדעי המחשב כלל לא קשור לכל ה IT שזה HELP DESK SYSTEM, NETWORK, NOC=NETWORK OPERATIONS CENTER\CONTROLLER

ובטח שלא לעבוד לבד כטנאי/BUG/כל מקום אחר שאינו ברמת הנדסת רכיבים /משהו חפרני אחר עם לוגריתמים או התעסקות בליבת הרכיבים.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

בקשר לעבודה . . . נמאס לי לשחק בקקי.

הפלתי ראיון שלישי.

הייתי בראיון, שאלו המון שאלות מכשילות.

נגיד סיפרתי שלקחתי כרגע עבודה זמנית של מנהל מעבדה שיוצא גם ללקוחות פה ושם אז שתי הבחורות שישבו מולי (אחת סתוית מאבחנת פסיכוטכנית ואחת ג'ני מנהלת מוקד הטכנאים(זאת שצועקים עליה אם הטכנאי שהזמנתם איחר או עשה בעיות) רשמו משהו, חצי שעה אחרי זה אחת שואלת בתמימות שועלית:

"זה נראה לי כאילו אתה מחפש עכשיו חברת היי-טק ולא תפקיד של טכנאי לעבוד לבד בשטח עם אנשים ולהיות ראש גדול אחראי על הכל בעצמאות. תוכיח לי שאתה באמת וברצינות מעוניין בתפקיד טכנאי שטח".

ברגע שהרגשתי שהן תופסות תחת ועושות פוזות עליי ושזה כולה להיות איזה טכנאי התקנות מ8 שחוזר ב21 הבייתה התחלתי לזרוק ורק רציתי לעוף משם.

הגזימו בפראות.

הנה באים הציצוטים . . .

בשביל משרה מסכנה של טכנאי גררו אותי רבע ארץ ואמרו:

"זה תפקיד שחור וחוזרים הבייתה ב21 לפעמים". במילים אחרות הן אמרו "הרי מישהו עם הניסיון והידע שהפגנת במיון יזרוק אותנו אחרי חצי שנה"

ובגלל ש "הכשרת טכנאי בנטויז'ן לוקחת חצי שנה ואנחנו מצפות שתיתן לנו תפוקת עבודה של שנתיים"(נשבע לכם, ציטוט אמיתי - נקרעתי מצחוק :lol::kopfpatsch::nixweiss:),

אז בנות יקרות, אם תציגו ככה את המשרה יזרקו אתכן כבר בעת הראיון עם תשובות שיגרמו לכן לתת תשובה שלילית ומצד המרואיין רק רצון לגמור את הפארסה הזאת.

אבל החיים יפים וההזדמנות מעבר לפינה. זה היה הראיון השלישי ביומיים האלה אז איך אומרים, "הפנקס פתוח והיד רושמת" :cool2:

פורסם

דרור אוי דרור, אחרי כל הדיבורים במסנג'ר אתה עדיין לא על אותו גל עם בערך... כולנו :-[

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

דרור, אני אגיד לך את זה עוד פעם

לא מעניין אף אחד כמה יח"ל אתה במקצוע כולשהו

לא מעניין אף אחד מה עשית בבית הספר

כל מה שמעניין בראיונות זה איזה ניסיון יש לך ואיזו הכשרה יש לך שקשורה ישירות לתחום שבו אתה תעבוד.

ומדעי המחשב כלל לא קשור לכל ה IT שזה HELP DESK SYSTEM, NETWORK, NOC=NETWORK OPERATIONS CENTER\CONTROLLER

ובטח שלא לעבוד לבד כטנאי/BUG/כל מקום אחר שאינו ברמת הנדסת רכיבים /משהו חפרני אחר עם לוגריתמים או התעסקות בליבת הרכיבים.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

בקשר לעבודה . . . נמאס לי לשחק בקקי.

הפלתי ראיון שלישי.

הייתי בראיון, שאלו המון שאלות מכשילות.

נגיד סיפרתי שלקחתי כרגע עבודה זמנית של מנהל מעבדה שיוצא גם ללקוחות פה ושם אז שתי הבחורות שישבו מולי (אחת סתוית מאבחנת פסיכוטכנית ואחת ג'ני מנהלת מוקד הטכנאים(זאת שצועקים עליה אם הטכנאי שהזמנתם איחר או עשה בעיות) רשמו משהו, חצי שעה אחרי זה אחת שואלת בתמימות שועלית:

"זה נראה לי כאילו אתה מחפש עכשיו חברת היי-טק ולא תפקיד של טכנאי לעבוד לבד בשטח עם אנשים ולהיות ראש גדול אחראי על הכל בעצמאות. תוכיח לי שאתה באמת וברצינות מעוניין בתפקיד טכנאי שטח".

ברגע שהרגשתי שהן תופסות תחת ועושות פוזות עליי ושזה כולה להיות איזה טכנאי התקנות מ8 שחוזר ב21 הבייתה התחלתי לזרוק ורק רציתי לעוף משם.

הגזימו בפראות.

הנה באים הציצוטים . . .

בשביל משרה מסכנה של טכנאי גררו אותי רבע ארץ ואמרו:

"זה תפקיד שחור וחוזרים הבייתה ב21 לפעמים". במילים אחרות הן אמרו "הרי מישהו עם הניסיון והידע שהפגנת במיון יזרוק אותנו אחרי חצי שנה"

ובגלל ש "הכשרת טכנאי בנטויז'ן לוקחת חצי שנה ואנחנו מצפות שתיתן לנו תפוקת עבודה של שנתיים"(נשבע לכם, ציטוט אמיתי - נקרעתי מצחוק :lol::kopfpatsch::nixweiss:),

אז בנות יקרות, אם תציגו ככה את המשרה יזרקו אתכן כבר בעת הראיון עם תשובות שיגרמו לכן לתת תשובה שלילית ומצד המרואיין רק רצון לגמור את הפארסה הזאת.

אבל החיים יפים וההזדמנות מעבר לפינה. זה היה הראיון השלישי ביומיים האלה אז איך אומרים, "הפנקס פתוח והיד רושמת" :cool2:

האמת שסתווית בחורה די חמודה למרות היותה קומפקטית. ג'ני סתם קופה.

ונטוויז'ן תופסת מעצמה זה ידוע..

אל תתגרש, יהיו ראיונות אחרים..

:)

פורסם
  • מחבר

בסה"כ מתגרש, לא מתרגש :)

ומאיפה אתה מכיר את "חתולות הרעם" ?

פורסם

כשהתקבלתי לתמיכה של בזק בזמנו, לקח שבועיים עד שהודיעו לי

על הקבלה.

עברתי מיונים פסיכוטכניים של יום וראיון ידע שכלל מבחן עיוני

ומעשי.

למשרה הנוכחית שלי בתור איש IT, דיברו איתי 20 ד'

בהן גוללתי את כל מה שאני יודע ואחרי 10 ד' מסוף השיחה

הודיעו לי שהתקבלתי.

זה פשוט שיטת שיווק כזאת, לגרום לך לרצות משרה שאתה בפועל לא רוצה.

עוד רשום לך מתחת AVATARל- שאתה מחפש עבודה בסיסטם, אז לדעתי הבחורה

קלטה אותך בדיוק ואתה זה שפשוט לא הבין למה הוא נכנס.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שיצא להם אחלה שיווק. ::)

כל מי שאני מכיר נשבע שהוא לא יתקרב יותר למיונים שלהם אחרי מה שקרה איתי והפלצנות הזאת. :nixweiss:

פורסם

בסה"כ מתגרש, לא מתרגש :)

ומאיפה אתה מכיר את "חתולות הרעם" ?

עובד שם. :P

בהצלחה בהמשך הדרך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים