עבור לתוכן

ראיון עבודה ל Netvision במרכז אומגה במת"מ

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא עבודה במוקד תמיכה

זה עבודה כטכנאי אוטונומי עם רכב שהולך ללקוחות פיזית פה ושם בסביבת תל אביב. הבנתי שחלק מזה יהיה גם התקנת טלפוניית IP חדשה שהם קנו מBARAK 013 אז זה יתווסף לידע המקצועי שלנו.

לי זה נשמע מעניין כי אין לי מושג במרכזיות IP וכדומה וזה בהחלט יוסיף ליל. פשוטו התפלאתי מהרמה של המבחן שמה לטכנאים האלה ומהסינון הקפדני. בדר"כ מבחנים שעוברים טכנאים (ועברתי כמה כאלה לחברות אחרות כי אני הרי מחפש מזה חודשיים עבודה רצינית וסירבתי לאיזה 4 חברות אחרי שהתקבלתי כי התפקיד לא היה מאתגר) הם הרבה יותר קלים. נראה ש NETVISION החליטו לקחת עצמם ברצינות בקטע של הטכנאי "היודע הכל כולל הכל" החדשים האלה.

זה אגב העמוד בית של השירות הזה

http://www.013netvision.net.il/ArticleB/?ArticleID=536408&typeid=12&bPos=7

• תגובות 52
  • צפיות 15.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל זה עדיין תפעול של תחנות קצה?

או שמדובר על עובדת IT פרופר?

פורסם
  • מחבר

זה תפעול של רשתות ביתיות, תפעול של רשתות עסקיות, התקנת מרכזיות IP ומעבר לכל זה טכנאות פרופר בסגנון שאלות שיש עליהם הרבה תשובות:

"אתה מגיע לבית שכל 60 שניות המחשב מבצע RESTART"

א) מה יכולות להיות הבעיות במחשב זה

ב)אילו תהליכים מושפעים מזה

ג) תאר ע"פ שלבים את הדרך שלך לפתור את הבעייה

יענו אסור לכתוב סתם משהו מפגר, אסור לכתוב שהבעייה רק פיזית וצריך לפרט - והכל באנגלית מצויינת כי כל התשובות פתוחות ואתה חייב לרשום משפטים באנגלית קולחת .

זה למה אני אומר שהם הרימו שמה רמה לא רעה בכלל במבחן.

פורסם

כל 60 שניות? נשמע לי כמו התולעת הזה שפוגע בתהליכי

ה-RPC.

בכל אופן, אם אילו התקלות שאתה הולך להגיע אליהן אז

למה שלא ייבדקו שאתה כשיר לטפל בהן ב-100%?

הרי אתה לבד בשטח, עם מי תתייעץ?

פורסם
  • מחבר

הרגע התקשרו אליי ואמרו שעברתי את המבחן. כששאלתי לשלומם של שני החבר'ה האחרים שעשו אותו איתי היא רק אמרה "בשלב זה איני יכול הלספר לך מה קורה איתם". מחר יש לי ראיון נוסף בחיפה אצל המנהלת מוקד טכנאים.

לב, מחר אני אהיה יותר חכם לענות לך על זה. יש עוד שאלות שתרצה שאשאל אותה, נראה לי אתה גם מעוניין בתפקיד (?).

פורסם

מרכזי הערכה של נטוויז'ן בהחלט תמיד מפוצצים באנשים- אני יודע את זה טוב מאוד...

ובהצלחה בראיון, אל תשכח להחזיר תג אורח. :P

פורסם
  • מחבר

למה מפוצצים אנשים, היה די ריק כשהייתי שם.

ומה הסיפור עם התג באמת. הסתובבתי איתו בכיס 6 שעות סתם.

פורסם
  • מחבר

הייתי בראיון, שאלו המון שאלות מכשילות. נגיד סיפרתי שלקחתי כרגע עבודה זמנית של מנהל מעבדה שיוצא גם ללקוחות פה ושם אז שתי הבחורות שישבו מולי (אחת מאבחנת פסיכוטכנית ואחת מנהלת מוקד הטכנאים) רשמו משהו, חצי שעה אחרי זה אחת שואלת בתמימות שועלית: "זה נראה לי כאילו אתה מחפש עכשיו חברת היי-טק ולא תפקיד של טכנאי לעבוד לבד בשטח עם אנשים ולהיות ראש גדול אחראי על הכל בעצמאות. תוכיח לי שאתה באמת מעוניין בתפקיד המוצע של טכנאי בכיר לעסקים שעובד אוטונומית".

הסברתי לה בנועם שזה שאני בכלל נוסע יומיים רצוף לפאקינג חיפה לפאקינג חור בקצה של חיפה במיליון אוטובוסים ומוציא על זה כסף,זמן ועצבים אמור להראות שאני נגיד ככה, מאוד רציני בעניין ". ::)

עכשיו אני מחכה לתשובה כי היא אמרה שאם יתקדמו איתי, יהיה עוד (מיון מספר4) ראיון, הפעם בתל אביב . . .

אני אופטימי ! תמיד יש את 2009 ;D

פורסם

הרבה בהצלחה ואני שמח שבסוף מצאת את המקום! ;D (סה"כ איזור מת"מ וכל האזור המדובר זה איזור יחסית נגיש וקל להגעה לדעתי, הוא מאוד חשוף ונמצא בכניסה של חיפה מכיוון דרום)

טוב, תמשיך ככה בהיתקדמות במיונים ושמח בשבילך שאתה לא צריך לנסוע מרחק כה רב למבחן הבא שלך... ;)

פורסם

חבל שאתה משקיע כל כך הרבה מאמץ בשביל עבודה בנטוויז'ן, שכל המהות שלה זה להתקין מודמים במשרדים וחייגנים במחשבים של פקידות.

אם בכל זאת תתקבל, תנסה כמה שיותר מהר לעבור לתפקיד אחר, עם עדיפות גבוהה ל-NOC או אינטגרציה.

פורסם

לב, מחר אני אהיה יותר חכם לענות לך על זה. יש עוד שאלות שתרצה שאשאל אותה, נראה לי אתה גם מעוניין בתפקיד (?).

לא רלוונטי לגביי(אני כבר עובד ב-IT).

פורסם

בתור מה אתה עובד ב- IT?

פורסם

גם אני עובד ב IT.

פורסם

היי, גם אני עובד ב IT.

פורסם

אני עובד בתחום המזון הקפוא, בחברת קייטרינג שמאכילה אנשי IT במת"מ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים