עבור לתוכן

רוצה להתחיל לעבוד כטכנאי מחשבים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם כבר פתחת את הדיוןם

הייה לה ג'יפורס אמ אקס 440 וספק כוח 300 ג'נרי

וגם הכרטיס ג'נרי !!!

שמתי לה כרטיס של ג'יגבייט וספק של היפרו

הא יודעתץ שה אותו כרטיס רק חברה אחרת ואותו הספק

אז מה רצית תגיד?

שאני ידחוף לה 4870 כפול 2 וOCZ 600 ואט?

מחשב עומד למות מעבד 1.4 הייתי מזמן זורק אותו לפח

הבן שלה משחרק בו קונטר סטריק וזהו

אז מה לא אמין פה ?

• תגובות 54
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה חושב שאתה תתפרנס בתור "טכנאי מחשבים" אצל לקוחות פרטיים או שאתה ילד בן 12 או שאתה חי בסרט .

טכנאי מחשבים ורשתות ברמה של " מהנדס " יכול להתפרנס רק אצל עסקים ! אין עסקים אין פפלינוס !

תמשיך לחיות בסרט שאתה יבואן ריווחי .

יש לך אולי סיכוי למכור חלקים משומשים שמצאת ברחוב זרוקים אבל חדשים ? יעשו ממך קציצות אתה תיקח אחוז רווח כמו גבינה ועוד יבקשו תשלומים :)

בשביל 100 שקל אנשים יעשו ממך סמרטוט למה ? כי באייבורי ו KSP ב 100 שקל אתה קונה את המעבדה .

בקרוב לא תראה מעבדות קטנות בארץ וגם אלה שנשארו בפשיטת רגל :(

דרך אגב אל תטעה שוק המחשבים והחשמל ( אלקטרוניקה ) זה פח אשפה רציני .

יש מלא חברות שהם על סף פשיטת רגל או בפשיטת רגל ואתה אפילו לא יודע את זה והם ממשיכים " עסקים כרגיל " ראה גיירו טכנולוגיות ... ואני בטוח שAבו_ _ ו KS_ ופנד_ ושאר ה X הם לא בדיוק חברות ריווחיות :) והבעלים שם זה לא העסק היחיד שלהם אני בטוח שהם מייבאים חשי_ מקולומביה על הדרך אין איש עסקים בארץ שמחשבים זה העסק שמפרנס אותו או יבוא של מוצרי חשמל ואני יודע על מה אני מדבר יש להם עוד עסקים בצד רק מחשבים זה פשיטת רגל של 100 אחוז .

שאתה מרוויח 5 אחוז בלחץ ואנשים מבקשים 100 תשלומים ואתה חי " מלהתגלגל " זה מה שקורה ....שלא נדבר שאתה קונה כרטיס מסך ב 200 שקל ואתה מרוויח מהם 20 שקל והלקוח הסופי / דילר בא למעבדה כאילו הוא קנה אותך

חברה שהיא ריווחית כמו Aבו_ _ למה המשאיות שלה משועבדות לבנק ? זה מחשיד לא ?

כולה משאיות חברה של מיליונים לא ?

רו"ח עושה כסף נקי בלי חלקים , עו"ד עושה כסף נקי בלי חלקים , זה מקצוע עם רווח שכדאי להשקיע בו כל המקצועות שאתה צריך לתת אחריות ולמכור חלקים ב 5 אחוז ויש לך כאב ראש לא שווה את הכאב ראש.

בקיצור לך תלמד עריכת דין תישב במשרד תתן SHOW של שעה בבית משפט ותיקח כמה אלפים אם לא מאות אלפים מה אתה צריך את המקצוע של " המחשבים " היום טכנאי מחשבים זה יוצא של כיתה טיפולית או אחד עם מגבלות כמו נער רפו"ל קורס של שבוע רק מפגר ימכור חלק בלי רווח ועוד יתן אחריות עליו והשירות שב 100 שקל אתה צריך גם לנקות ללקוח את הבית ולעשות לו מרק חם .

ביום ששוק המחשבים יחזור להיות מה שהיה פעם בשנות ה 80 - 90 ושחלק שקונים ב 200 ימכרו ב 400 שיהיה כבוד למקצוע ויהיה אפשר להתפרנס אני אגיד משהו אחר אבל כיום מחשבים זה מקצוע של אומללים ונואשים בלי השכלה , החכמים באמת לא ישפילו את עצמם בשביל גרוש וחצי .

ודוגמא אחרונה : אני לוקח חלק באמת יקר HD 4870 *2 המחיר שלו 2635 ש"ח מוסיף רווח " 15 אחוז " טכנאי ( עקיצה ) 3030 ש"ח ללקוח סופי !

כמה הרווח נעשה חשבון : 3030-2635 = 395 ש"ח ? זה רווח ? ובואו לא נשכח את הנסיעות , האחריות 3 שנים ?

התקנה של מערכת הפעלה עפ"י אתר מידרג זה 300 - 350 ש"ח ? בלי אחריות בלי כלום .

ממש בושה וחרפה אם המצב היה נורמלי זה היה מחושב ככה 2635 החלק ? מעגל כהוצאה 2650 מוסיף 50% רווח מינימום כדי לתת שירות מעל ומעבר וכדי להתפרנס סה"כ למכור 3975 ש"ח ולא " 3030 " .

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

היי אבירם.

לפי דעתי אמרו לך נכון; אל תחלום אפילו להפוך את טכנאות המחשבים למקצוע קבוע, אלא אם אתה מתכוון לפתוח עסק מתישהו (ואז כדאי שתירשם למנהל עסקים ותתרחק מהטכנאות, כי כבר עכשיו היא מבזבזת לך זמן לימודים יקר). אני אחטוא בהכללה די גסה, אבל במחשבים, ככלל, יש דרך אחת למקסם את הסיכויים שלך להרוויח כסף גדול, רכב ואת זאתי שתמיד רצית -- הייטק, ולשם אתה כבר יודע איך מגיעים: או דרך לימודים קשים באוניברסיטה/מכללה וקריעת תחת שתגרום לך להשתמש בנרות רקטליים בשנה הראשונה, או דרך תכנות עם נסיון אך ללא השכלה פורמלית (יכול דווקא לעבוד אחלה, אבל עדיין לא רעיון כ"כ מוצלח לטווח הארוך, לפי דעתי).

הנישה שבחרת בה, טכנאות מחשבים באופן מקצועי, פשוט לא שווה את הזמן והמשאבים שאתה משקיע בה לנוכח התחרות העצומה בשוק וההשקעה הכספית מצידך. זה נחמד לעשות מודינג למחשב שלך ובכלל להתעסק בחומרה כתחביב, אבל כשזה נוגע לכסף? עזוב אותך, אחי. שום טובה לא תצמח כאן.

מה שאתה *כן* יכול לעשות (וזה בדיוק מה שאני עושה בזמן הלימודים עכשיו) זה להיות חאפר הגון. מה ז"א? שום חשבוניות, שום בטי"ח. תתחיל לפרסם את עצמך בשכונה ודרך אמא/אבא, תדפיס כרזות מנייר מדפסת ותדביק בלוחות מודעות קרובים; קח מחיר הגון ודגול בשקיפות מקסימלית. כלומר, כשמישהו ישאל אותך "מה צריך להחליף/לתקן במחשב" תסביר לו בדיוק מה הבעיה באופן מפורט ואדיב, ותוסיף שאת החלקים אתה קונה דרך אייבור_/KS_/מה שלא יהיה, ושהאחריות בעצם ניתנת דרכם (או בתיווך שלך אם ירצו, וכמובן שבתשלום). כמו גם ציין תמיד שכשזה מגיע לחומרה וחלפים, אתה רק המתווך. דאג לקבל חשבוניות על כל חלק שקנית, לבקש אישור מהלקוח, לגבות בעבור התיווך ולהתקין אצלם בבית, תוך שהם משלמים לך על כל גרוש שהוצאת לטובת התיווך והעבודה הכוללת.

זה אמנם לא יעשה אותך עשיר או משהו, ואולי לא יהיו לך מלאנ'תלפים לקוחות (לא שהם יגיעו עם פרסום אינטנסיבי וחשבוניות, כן?), אבל זה קונה דלק, סיגריות ובירה, והרבה יותר פשוט מלמלצר.

בהצלחה.

פורסם

אל תשלה את הבחור אין לו סיכוי לעשות אפילו 1500 שקל בחודש .

במקרה הטוב 750 וגם זה בספק .

הוא יכול למכור מחשב ב 3000 שקל ( רווח נקי 500 שקל ) חודש אחד ו 3 חודשים אחרי זה להרוויח 100 אם בכלל .

פורסם

אחרי קדם ניסיון בתחום, חזרתי לעבוד באולם אירועים. (ברמן)

מסתבר שזה הרבה פחות כאב ראש, למרות שרצים טראקים פסיכודלים כל הערב.

פורסם

ELDAN RENT A CAR - תתחיל להירגע עם התגובות שלך.

אם אתה לא מסוגל להגיב ולעזור כמו בן אדם, בצורה מתורבתת ועניינית - אל תגיב בכלל.

אם תגיב שוב בצורה שהגבת כאן לאורך כל הת'רד, אתה תורחק מהפורום הזה ללא כל אזהרה מוקדמת.

פורסם

מה לא בסדר בתגובה שלי ?

אני עוזר לו לא להיכנס לצרות

מה לא בסדר בזה ?

פורסם
  • מחבר

יש פםה אי הבנה גדולה

אני לא אמרתי שזה מקצוע קבוע

אני אוהב את החום אז חשבתי להרויח ממנו ככה בצד

עבושדה ומשכורת קבוע כבר יש לי !!

פורסם

אם תעשה קבוע 1000 בחודש מהצד זה יהיה טוב למרות שתמיד תהיה לך עוגמת נפש מלקוחות זה לא שווה את הכסף.

השוק הישראלי ( פרטי ) זה פח אשפה של אנשים נצלנים דוחים ומגעילים ... לך תעשה פירמוט לערבים בעזה הם יותר בני אדם תאמין לי .

נותנים לך 1000 שקל בחודש ומוציאים לך את זה מה ASS ... לא שווה שמע לי .

לך תעשה שעות נוספות תרוויח עוד 1000 עדיף , תביא חיבוק ונסגור נושא :ladysman:

פורסם

היי אבירם.

לפי דעתי אמרו לך נכון; אל תחלום אפילו להפוך את טכנאות המחשבים למקצוע קבוע, אלא אם אתה מתכוון לפתוח עסק מתישהו (ואז כדאי שתירשם למנהל עסקים ותתרחק מהטכנאות, כי כבר עכשיו היא מבזבזת לך זמן לימודים יקר). אני אחטוא בהכללה די גסה, אבל במחשבים, ככלל, יש דרך אחת למקסם את הסיכויים שלך להרוויח כסף גדול, רכב ואת זאתי שתמיד רצית -- הייטק, ולשם אתה כבר יודע איך מגיעים: או דרך לימודים קשים באוניברסיטה/מכללה וקריעת תחת שתגרום לך להשתמש בנרות רקטליים בשנה הראשונה, או דרך תכנות עם נסיון אך ללא השכלה פורמלית (יכול דווקא לעבוד אחלה, אבל עדיין לא רעיון כ"כ מוצלח לטווח הארוך, לפי דעתי).

הנישה שבחרת בה, טכנאות מחשבים באופן מקצועי, פשוט לא שווה את הזמן והמשאבים שאתה משקיע בה לנוכח התחרות העצומה בשוק וההשקעה הכספית מצידך. זה נחמד לעשות מודינג למחשב שלך ובכלל להתעסק בחומרה כתחביב, אבל כשזה נוגע לכסף? עזוב אותך, אחי. שום טובה לא תצמח כאן.

מה שאתה *כן* יכול לעשות (וזה בדיוק מה שאני עושה בזמן הלימודים עכשיו) זה להיות חאפר הגון. מה ז"א? שום חשבוניות, שום בטי"ח. תתחיל לפרסם את עצמך בשכונה ודרך אמא/אבא, תדפיס כרזות מנייר מדפסת ותדביק בלוחות מודעות קרובים; קח מחיר הגון ודגול בשקיפות מקסימלית. כלומר, כשמישהו ישאל אותך "מה צריך להחליף/לתקן במחשב" תסביר לו בדיוק מה הבעיה באופן מפורט ואדיב, ותוסיף שאת החלקים אתה קונה דרך אייבור_/KS_/מה שלא יהיה, ושהאחריות בעצם ניתנת דרכם (או בתיווך שלך אם ירצו, וכמובן שבתשלום). כמו גם ציין תמיד שכשזה מגיע לחומרה וחלפים, אתה רק המתווך. דאג לקבל חשבוניות על כל חלק שקנית, לבקש אישור מהלקוח, לגבות בעבור התיווך ולהתקין אצלם בבית, תוך שהם משלמים לך על כל גרוש שהוצאת לטובת התיווך והעבודה הכוללת.

זה אמנם לא יעשה אותך עשיר או משהו, ואולי לא יהיו לך מלאנ'תלפים לקוחות (לא שהם יגיעו עם פרסום אינטנסיבי וחשבוניות, כן?), אבל זה קונה דלק, סיגריות ובירה, והרבה יותר פשוט מלמלצר.

בהצלחה.

הנה תגובה נורמלית. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

זה אכן תגובה נורמלית מאוד

וזה באמת הכוונה שלי

להיהות חאפר הגון

לא חשבניות ולא בתיח

אני אין לי חשבון בנק אפילו

אני לא מהאנשים של רשום או לא רשום

מזומן ומילים הכי טוב והכי קל

מה צריך לעשות כדי להצליח בתור '' חאפר הגון'' זה השאלה הגדולה

כי אני רוצה לשבור לרסיסים את שני החנויות שיש פה בשדרות !

פורסם

חכמולוג תן לי לספר לך כמה מילים על " חאפר הגון "

היה לי חבר חכמולוג כמוך שעבד שכיר ובמקביל טכנאי " בלי קבלות " עד שיום אחד לקוח ( אבא של חבר טוב שלו ) החליט " שהוא רוצה יותר " והתקשר למס הכנסה ומייקרוסופט והוא בכלא עכשיו כי לא היה לו כסף לשלם תביעה של 470 אלף שקל וכמה כסף הוא עשה ? גרוש וחצי אבל שמתלבשים עלייך אתה מקבל רווחים שלא היו ולא נבראו

אז תקשיב לי טוב טוב אם אתה חושב שהחאפר ההגון יהיה בלי הלשנה ? אתה טועה .

אם תישב בכלא תשלח לי אימל אני מוכן לבקר אותך אני אארגן כמה מנהלים וחברי פורום להעניק לך אהבה ותמיכה נפשית .

נ.ב.

תיקח בגדים חמים חורף קשה מתקרב .

פורסם

אם אתה חושב שאתה תתפרנס בתור "טכנאי מחשבים" אצל לקוחות פרטיים או שאתה ילד בן 12 או שאתה חי בסרט .

טכנאי מחשבים ורשתות ברמה של " מהנדס " יכול להתפרנס רק אצל עסקים ! אין עסקים אין פפלינוס !

תמשיך לחיות בסרט שאתה יבואן ריווחי .

יש לך אולי סיכוי למכור חלקים משומשים שמצאת ברחוב זרוקים אבל חדשים ? יעשו ממך קציצות אתה תיקח אחוז רווח כמו גבינה ועוד יבקשו תשלומים :)

בשביל 100 שקל אנשים יעשו ממך סמרטוט למה ? כי באייבורי ו KSP ב 100 שקל אתה קונה את המעבדה .

בקרוב לא תראה מעבדות קטנות בארץ וגם אלה שנשארו בפשיטת רגל :(

דרך אגב אל תטעה שוק המחשבים והחשמל ( אלקטרוניקה ) זה פח אשפה רציני .

יש מלא חברות שהם על סף פשיטת רגל או בפשיטת רגל ואתה אפילו לא יודע את זה והם ממשיכים " עסקים כרגיל " ראה גיירו טכנולוגיות ... ואני בטוח שאייבו_ _ ו KS_ ופנד_ ושאר ה X הם לא בדיוק חברות ריווחיות :) והבעלים שם זה לא העסק היחיד שלהם אני בטוח שהם מייבאים חשי_ מקולומביה על הדרך אין איש עסקים בארץ שמחשבים זה העסק שמפרנס אותו או יבוא של מוצרי חשמל ואני יודע על מה אני מדבר יש להם עוד עסקים בצד רק מחשבים זה פשיטת רגל של 100 אחוז .

שאתה מרוויח 5 אחוז בלחץ ואנשים מבקשים 100 תשלומים ואתה חי " מלהתגלגל " זה מה שקורה ....שלא נדבר שאתה קונה כרטיס מסך ב 200 שקל ואתה מרוויח מהם 20 שקל והלקוח הסופי / דילר בא למעבדה כאילו הוא קנה אותך

חברה שהיא ריווחית כמו אייבו_ _ למה המשאיות שלה משועבדות לבנק ? זה מחשיד לא ?

כולה משאיות חברה של מיליונים לא ?

רו"ח עושה כסף נקי בלי חלקים , עו"ד עושה כסף נקי בלי חלקים , זה מקצוע עם רווח שכדאי להשקיע בו כל המקצועות שאתה צריך לתת אחריות ולמכור חלקים ב 5 אחוז ויש לך כאב ראש לא שווה את הכאב ראש.

בקיצור לך תלמד עריכת דין תישב במשרד תתן SHOW של שעה בבית משפט ותיקח כמה אלפים אם לא מאות אלפים מה אתה צריך את המקצוע של " המחשבים " היום טכנאי מחשבים זה יוצא של כיתה טיפולית או אחד עם מגבלות כמו נער רפו"ל קורס של שבוע רק מפגר ימכור חלק בלי רווח ועוד יתן אחריות עליו והשירות שב 100 שקל אתה צריך גם לנקות ללקוח את הבית ולעשות לו מרק חם .

ביום ששוק המחשבים יחזור להיות מה שהיה פעם בשנות ה 80 - 90 ושחלק שקונים ב 200 ימכרו ב 400 שיהיה כבוד למקצוע ויהיה אפשר להתפרנס אני אגיד משהו אחר אבל כיום מחשבים זה מקצוע של אומללים ונואשים בלי השכלה , החכמים באמת לא ישפילו את עצמם בשביל גרוש וחצי .

ודוגמא אחרונה : אני לוקח חלק באמת יקר HD 4870 *2 המחיר שלו 2635 ש"ח מוסיף רווח " 15 אחוז " טכנאי ( עקיצה ) 3030 ש"ח ללקוח סופי !

כמה הרווח נעשה חשבון : 3030-2635 = 395 ש"ח ? זה רווח ? ובואו לא נשכח את הנסיעות , האחריות 3 שנים ?

התקנה של מערכת הפעלה עפ"י אתר מידרג זה 300 - 350 ש"ח ? בלי אחריות בלי כלום .

ממש בושה וחרפה אם המצב היה נורמלי זה היה מחושב ככה 2635 החלק ? מעגל כהוצאה 2650 מוסיף 50% רווח מינימום כדי לתת שירות מעל ומעבר וכדי להתפרנס סה"כ למכור 3975 ש"ח ולא " 3030 " .

צודק בכל מילה.

אל תכנס לתחום הזה. הרווח הזעום לא שווה את הכאב ראש.

פורסם

כל דיבור על הנושא של החאפריות ודרכי עבודה זה רק פתח לצרות.

דברו על זה עם החברים, לא בפומבי כשאתם משאירים מאחוריכם עקבות,IP וכדומה.

לפעמים פשוט עדיף לא להגיב.

ואגב, ELDAN צודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים