פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אוקי, בעיקרון אני מנסה לעשות עמדה בעזרת המסך מגע+OS של הIPOD TOUCH בערך ישמש כמו MEDIA CENTER בלי הרבה התברברות של הכנת HTPC שלם בעיקרון זה יראה כך לבן=הבסיס עצמו שחור=איפה שהמסך צריך להיכנס (והפינות אמורות להיות עגולות יותר... אני פשוט נוב לחלוטין בכל תוכנה גרפית ביקום) אז חשבתי בהתחלה לעשות את הבסיס מפלסטיק כלשהו אבל לדעתי גם מתכת יעבוד השאלה שלי היא מאיפה לעזאזל אני משיג משהו כזה/איך לבנות משהו כזה? אני clueless לחלוטין... או אולי אם מישהו מכיר מוצר שנראה כך ואני אוכל לקנות ולפרק אותו לשימושים שלי זה גם יעזור
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אתה יכול לעשות את זה עם פרספקס שחור.למרות שלפי דעתי הכי קל יהיה פשוט לשים את זה בDOCK, מקסימום DOCK יפה.או, שאתה יכול לשלב בין השניים, ובאמצע הזוית לעשות כמו "טרסה" ומשם להוציא את הDOCK
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר הממ... אני ממש לא מכיר את הצורה של הDOCKים שלהם... צריך לבדוק את זהוהבעיה לשים את זה בDOCK זה שאני רוצה שהיחידה תהיה ניידת לחלוטיןמשמע אני לוקח את הבלוק איתי ואליו מחבר אוזניות/רמקולים/מטען/אחר
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אה אז אתה רוצה משהו נייד וקטן, AKA אתה רוצה DOCK התחתון זה של אפל, מגיע עם שלט ויציאת מטען/USB ויציאת Svideo
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר וואו... זה ,אה, דיי ניידאבל זה דיי מאבד את הפואנטה לא? כל אחד יכול לקנות דוק... אבל למה לא להכין אחד?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים הנה קצת HACKים בשביל IPODhttp://hackaday.com/category/ipod-hacks/בטוח שתמצא משהו שימושי פה
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים יש עץ סנביץ אם אני לא טועה בעובי של 8 מילימטרכל שנותר לך לעשות הוא להכין רשימת חלקים לחתוך ללכת לנגריה והם יחתכו לך את החלקים (יעלה בסביבות ה150 לכול היותר )אתה מרכיב את זה לבד עם מסמרים ברגים או מה שבא לךמעל זה שכבה טובה של בונדו(כדי להעלים את הטקסטורה של הגבון ואת החורים של הברגים)אחרי זה ליטוש יפה3-4 שכבות פריימר ואז הצבע שאתה רוצהאני ממליץ על מאט ולאחר מכן 5-6 שכבות לקהיצא לך מבקיר כמו פלייסטשן 3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.