עבור לתוכן

מספר שאלות בעניין קידום אתרים (במנועי חיפוש)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מספר שאלות בנושא קידום אתרים, בעיקר בגוגל!

1) האם התהליך לוקח זמן? אני הבנתי שכן, ושהאתר עולה בדירוג במנועי החיפוש לאט לאט.

2) האם קידום האתר הוא לדומיין, או לתוכן האתר? כלומר, אם יש לי דומיין ואני מפרסם בו משהו, ובעתיד אני רוצה לפרסם משהו אחר, האם שיחפשו בגוגל את הנושא החדש, הוא ישר יגיע לדפים הראשונים המנוע החיפוש?

3) האם יש למישהו להפנות אותי למידע בנושא הזה לביצוע באופן אצמאי?

4) ולחילופין לינקים לחברות כאלה?

5) מה סביבות המחירים, ובכלל איך מתבצע התמחור לשירות הזה?

זהו לבנתיים!

תודה רבה לכולם!

פורסם
  • מחבר

SOMEONE?

פורסם

1. האתר שלך יופיע במנועי החיפוש של גוגל וחבריו באופן מיידי, אבל לעלות בדירוג בהחלט יכול לקחת זמן.

2. את הדירוג מקבל האתר, לא התוכן עצמו, לכן כל דבר שתחפש תמיד ויקיפדיה עולה ראשונה...

3-4-5. ישנן חברות שלוקחות כסף על קידום אתרים, זה לא עסק זול כמובן. אפשר לעשות זאת בעצמךה אבל בשורה התחתונה - אתר שבנוי בורה נכונה והתוכן בו הוא רב ודינאמי יעלה בדירוג בצורה טובה.

אומרים שיש לגוגל כ100 מדדים לדרג אתר, הם לא מפרסמים את המדדים, אך משערים דברים שונים...

אני מכיר אישית אתרים ששברו פרות קדושות ומופיעים בראש ההר ואין אליהם קישורים, אין להם הרבה תוכן ואין להם תוכן דינאמי...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה איתן!

שאלות בנוגע לתשובותיך

1) אנסח את שאלה 2 מחדש: *דוגמא* היום האתר שלי מפרסם מברשות שיניים, הדירוג עולה לאט לאט, לבסוף אני מופיע בדף הראשון לחיפוש מברשת שיניים,

עברה חצי שנה, ואני רוצה למכור מכונות גילוח, עכשיו שיכתבו מכונות גילוח, מקומי ישאר גבוהה (כמובן ביחס לעובדה שהשתנו גם האתרים האחרים)?

2) אני יודע שחברות לוקוחת על זה כסף, גם שאלתי מה סביבות המחירים, ומה עקרון התמחור, ואשמח אם יפנו אותי לחברות מובילות בתחום.

תודה !

פורסם

קידום האתר זה עיניין של זמן. אתה צריך לדאוג שבאתר יהיה תוכן כמו שצריך, עם תגים כמו שצריך [H1\H2 לכותרות וכ'ו]

בכל מקרה, אם אתה רוצה קידום אתרים בכסף שזה, בעצם אומר, לפרסם מודעות אז לא יודע עד כמה כדאי לך ללכת לחברה מקצועית - אבא שלי הקים עסק כלשהו שקשור ללוטו וכל החברות שפנו אליו אמרו לו שצריך ללמוד את העסק והם יחזרו אליו עוד כמה שבועות [בנתיים הוא שילם]. הם חזרו אליו ובמקרה, פעם אחת הפגישה הייתה בבית ונכחתי בה. ממה שראיתי, כל עוד החברה לא עוסקת בקידום "שחור" אז זה לדעתי גניבת כסף - הם באו ואמרו שהם צריכים לחפש מילות מפתח וכל מני דברים והם רצו בנוסף לשכר שלהם שאבא שלי גם יממן את הפרסומות שזה, מפגר. אמרתי לו שאני מוכן לנסות כמה שבועות להריץ קמפין קטנטן בגוגל והתקציב שלי הוא 100 שקל ליום - כלום ביחס למה שהוא היה צריך לשלם להם ואמנם הקמפין שלי לא יעיל במיוחד אבל בהחלט ניתן לראות תוצאות רציניות ביחס לכניסות ולקניות שיש באתר.

בכל קמרה, מה שאני אומר זה שקח לך 100 שקל ותנסה לבד, תמיד טוב לנסות לבד.

פורסם
  • מחבר

קידום האתר זה עיניין של זמן. אתה צריך לדאוג שבאתר יהיה תוכן כמו שצריך, עם תגים כמו שצריך [H1\H2 לכותרות וכ'ו]

בכל מקרה, אם אתה רוצה קידום אתרים בכסף שזה, בעצם אומר, לפרסם מודעות אז לא יודע עד כמה כדאי לך ללכת לחברה מקצועית - אבא שלי הקים עסק כלשהו שקשור ללוטו וכל החברות שפנו אליו אמרו לו שצריך ללמוד את העסק והם יחזרו אליו עוד כמה שבועות [בנתיים הוא שילם]. הם חזרו אליו ובמקרה, פעם אחת הפגישה הייתה בבית ונכחתי בה. ממה שראיתי, כל עוד החברה לא עוסקת בקידום "שחור" אז זה לדעתי גניבת כסף - הם באו ואמרו שהם צריכים לחפש מילות מפתח וכל מני דברים והם רצו בנוסף לשכר שלהם שאבא שלי גם יממן את הפרסומות שזה, מפגר. אמרתי לו שאני מוכן לנסות כמה שבועות להריץ קמפין קטנטן בגוגל והתקציב שלי הוא 100 שקל ליום - כלום ביחס למה שהוא היה צריך לשלם להם ואמנם הקמפין שלי לא יעיל במיוחד אבל בהחלט ניתן לראות תוצאות רציניות ביחס לכניסות ולקניות שיש באתר.

בכל קמרה, מה שאני אומר זה שקח לך 100 שקל ותנסה לבד, תמיד טוב לנסות לבד.

תודה קודם כל!

אם אפשר הסבר לחלק המודגש?

ולא הבנתי מה עושים בעצם עם ה100 שקל?

ואם יש לך להפנות אותי לחומר?

ויש עוד דברים שצריך לדעת?

פורסם

http://www.w3schools.com/TAGS/tag_hn.asp ובכללי להציג את המידע כמו שצריך. לדאוג להרבה תוכן, הרבה לינקים פנימיים ועוד יותר לאתרים חיצוניים. לשלב מילות מפתח באתר וכ'ו

אני כרגע מפרסם ב adwords, ממש פשוט להבין מה הולך שם. בכל מקרה, את הפרסום אני מציע לך לחלק לכמה קבוצות ולעשות מודעות בהתאם - למשל אני מפרסם דברים שקשורים בלוטו אז יש לי קבוצת פרסומות שהמילות מפתח שלה מתמקדות בעיקר בwinning numbers ועוד קבוצה שמתמקדת בmega milions ואז הפילוח מודעות יותר טוב. אפשר גם לשלב במודעה עצמה את מילת החיפוש בעזרת {keyword:dsd} [המילה אחרי הנקודתיים תבוא לשימוש במידה והחיפוש שלי ארוך מ25 אותיות כך שהמודעה לא תדפק] למשל במקום

מחפש מכונית חדשה?

אז אפשר לעשות

מחפש {keyword:dsd} חדשה?

ואם המילת חיפוש שלי היא מאזדה 323 אז המודעה תראה כך:

מחפש מאזדה 323 חדשה?

מה עושים עם ה100 שקל? משלמים על הפרסומות :smile1: אתה קובע כמה אתה מוכן לשלם לקליק ותקציב יומי ומשם אתה זורם.

בקשר לחומר, הרבה נמצא בגוגל אדוורדס, משם בעיקר למדתי ז"א מה שאפשר ללמוד כי אצל גוגל זה ממש פשוט.

אם תצטרך עוד משהו, תשאל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים