עבור לתוכן

כיונון T220 חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי לא מזמן מסך T220 כיוונתי אותו קצת לפי העין אבל זה עדיין לא זה ויש שתי בעיות שמפריעות לי,

הראשונה היא הגירעון של התצוגה כלומר היא לא נראית לי חדה מספיק אלא דיי מגורענת, ממש רואים את זה, אני לפחות.(החיבור הוא DVI)

דבר שני, החלקים גדולים של המסך ניתן לראות קונטור אדום או ירוק מסביב לאותיות ומספרים, זה נראה ממש לא יפה

איך ניתן לסדר את הדברים?

תודה

פורסם

המסך הזה הוא גדול יחסית, ברזולוציה נמוכה יחסית.

מכך משתמע פיקסלים גדולים ולכן המסך נראה מגורען מעט.

לא ניתן לפתרון.

פורסם

נמסיס..המסך הזה מגיע לרזולוציה של 1900 על 1200.. ככה קראתי בפרטים שלו בפנדה מחשבים.

אז לא ניראה לי שזה קשור לזה שהרזולוציה שלו קטנה

תנסה לחטט בהגדרות של המסך אמור להופיע לך משהו שקוראים לו שארפנס..(חדות)

תעלה אותו להכי למעלה.. זה מה שעשיתי עם המסך CHIMEI 22" שלי הוא הגיע עם שארפנס של 3.. והעלתי אותו למקסימום של 5..

+תתאים את המסך לרזולוציה האידיאלית שלו.. לא חייב להיות הכי גבוה ובטוח שלא הכי נמוך

למשל המסך שלי רחב.. ועשיתי לו רזולוציה רחבה- 768 על 1280 ואני רואה מצויין..בלי שום מריחה!! ובלי שום טשטוש ברוך ה'.

וכשאני רואה סרטים אני מחזיר אותו לרזולוציה השנייה .. שתתאים לסרט.

ובגלל שהמסך שלי רחב.. כשאני שם רזולוציה הכי גבוהה ואני הולך לראות תמונות שיש לי במסך הם נמתחות לרוחב וזה מכוער..

ועוד משהו אחי.. יש דבר שניקרא קצב ריענון.. אחרי שאתה קובע תרזולוציה המתאימה למסך שלך..

פשוט תלך מאפייני תצוגה(איפה שבוחרים תרזולוציה) ותלחץ שם מתקדם..

בתיקיות תלך לצג.. ואז שם תשחק עם קצב הריענון שלך אצלי הוא על 60 HERTZ ברגע שאני מעלה את זה ל-75 אני רואה מטושטש

ממש כמו שאתה אומר שיש לך .. תנסה לשחק עם הרזולוציה והריענון

פורסם

נמסיס..המסך הזה מגיע לרזולוציה של 1900 על 1200.. ככה קראתי בפרטים שלו בפנדה מחשבים.

T220P מגיע לרזולוצית FHD הT220 הרגיל מגיע ל1650x1050.

פורסם
  • מחבר

תנסה לחטט בהגדרות של המסך אמור להופיע לך משהו שקוראים לו שארפנס..(חדות)

תעלה אותו להכי למעלה.. זה מה שעשיתי עם המסך CHIMEI 22" שלי הוא הגיע עם שארפנס של 3.. והעלתי אותו למקסימום של 5..

+תתאים את המסך לרזולוציה האידיאלית שלו.. לא חייב להיות הכי גבוה ובטוח שלא הכי נמוך

למשל המסך שלי רחב.. ועשיתי לו רזולוציה רחבה- 768 על 1280 ואני רואה מצויין..בלי שום מריחה!! ובלי שום טשטוש ברוך ה'.

וכשאני רואה סרטים אני מחזיר אותו לרזולוציה השנייה .. שתתאים לסרט.

ובגלל שהמסך שלי רחב.. כשאני שם רזולוציה הכי גבוהה ואני הולך לראות תמונות שיש לי במסך הם נמתחות לרוחב וזה מכוער..

ועוד משהו אחי.. יש דבר שניקרא קצב ריענון.. אחרי שאתה קובע תרזולוציה המתאימה למסך שלך..

פשוט תלך מאפייני תצוגה(איפה שבוחרים תרזולוציה) ותלחץ שם מתקדם..

בתיקיות תלך לצג.. ואז שם תשחק עם קצב הריענון שלך אצלי הוא על 60 HERTZ ברגע שאני מעלה את זה ל-75 אני רואה מטושטש

ממש כמו שאתה אומר שיש לך .. תנסה לשחק עם הרזולוציה והריענון

הרזולוציה הטיבעית של המסך היא 1680*1050 השנייה היא אצל T220P,

ניסיתי לשנות את קצב הרענון אבל רשום שהמסך תומך רק עד 60 HZ ולא מעבר,

ניסיתי להחליף לרזולוציה אחרת 768 על 1280 אבל רואים ממש מרוח ומטושטש

דבר מוזר נוסף, אני מנסה לשחק עם ההגדרות של המסך (בהירות , ניגודיות, חדות) והוא רושם על חלקם NOT AVAILABLE כאשר אני מנסה לשנות, כלומר אני לא יכול לשנות אותם, מה עושים?

ועדיין יש קונטור ציבעוני על חלק מהאותיות בצבע ירוק או אדום.

פורסם

דבר מוזר נוסף, אני מנסה לשחק עם ההגדרות של המסך (בהירות , ניגודיות, חדות) והוא רושם על חלקם NOT AVAILABLE כאשר אני מנסה לשנות, כלומר אני לא יכול לשנות אותם, מה עושים?

מחברים בDVI ומתקינים את הדרייברים של המסך לכיול נורמלי

פורסם
  • מחבר

מחברים בDVI ומתקינים את הדרייברים של המסך לכיול נורמלי

המסך כבר מחובר בDVI , התקנתי את התוכנה natural color וכיילתי בעזרתה אכן רואים שיפור משמעותי אבל עדיין ניכר הבדל גדול מאוד לעומת הCRT שהיה לי קודם, האם זה אמור להיות כך או שיש עוד מקום לשיפור? (זה מסך הLCD הראשון בו אני משתמש ואני לא ממש מכיר איך הם אמורים להציג)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים