עבור לתוכן

יש לי בקשה קצת מוזרה, אני צריך באופן זמני שם משתמש וסיסמה ממנוי בב"ל או נטוויז'ן

Featured Replies

פורסם

התחברתי עם קווי זהב לפני יומיים, ואחרי ארבע שנים שבהם אני מוריד על 400K בביטורנט, פתאום מהירות ההורדה ירדה ל-2K עד 30K מקסימום :-\.

עשיתי את כל הבדיקות הנחוצות בראוטר, כולל תשתית, ונראה שהכל תקין.

אני רוצה לבדוק את האופציה של חסימת פורטים דרך קווי זהב לפני שאני מתקשר אליהם, והדרך הכי פשוטה לוודא את אמיתות העניין היא להתחבר עם שם משתמש וסיסמה של בזק בינלאומי או של נטויז'ן. כל מי שאני מכיר מנויי לתשתית הוט, כך שאני לא יכול לבקש מחברים. אז חשבתי לנסות כאן בפורום...

אני יודע שהבקשה קצת חצופה, אבל תקחו בחשבון שברגע שתתנו לי את שם המשתמש והסיסמה תוכלו לשנות את הסיסמה בלי בעיה דרך התמיכה של הספק...

אני אתחבר רק למשך 15 דקות, ואוריד שני קבצי טורנט שכרגע לא עולים על מהירות של 10K.

אני מנוי קרוב ל-4 שנים באתר כאן, אז זה טיפה עוזר לסמוך עליי שהמטרה שלי היא באמת לעשות את הבדיקות שציינתי, ולא לבצע שטויות אחרות...

אז אם מישהו מוכן לעזור לי בעניין, ומנוי בתשתית של בזק, בבקשה תיצרו איתי קשר בפרטי :)

פורסם

ומה אתה רוצה בתמורה?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי.

אני רק מעוניין בשם משתמש וסיסמה למשך 15 דקות כדי שאוכל לבצע בדיקת מהירות דרך תוכנת הביטורנט, זה הכל.

פורסם

אתה לא באמת מצפה שמשהוא יתן לך משהוא כזה בלי תמורה, נכון?

פורסם

תבקש מחברים שלך. זה שהם לא בתשתית ADSL, לא אומר שהיוזר והסיסמא שלהם לא יעבדו אצלך. בדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים