פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים אני השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני רוצה לעסוק בתחום של המחשבים. אני פשוט אוהב את זה וזה נורא מעניין אותיהבנתי שיש 3 נושאים עיקריים שהםחומרהותוכנה שמתחלקת לשני חלקיםעיצוב וגרפיקהושפת תיכנותהבנתי מחבר שלא כדי לי ללכת על תחום של החומרה כי אין בזה ממש עבודה וגם זה פחות מושך אותי, מושך אבל פחותאני יותר נמשך לתחום של התוכנה וחשבתי ללכת עליו השאלה שלי היא כזאתהאם זה דורש בגרות מלאה? מכיוון שממש אין לי את זהאני מניח שזה דורש אנגלית ברמה טובה ולכן אין לי בעייה ללכת ולעבור קורס אנגלית ספציפי, אני מקווה שזה לא דורש בגרות, יותר מאוחר במקומות העבודה כגון הייטק או חברות למינהם.השאלה השנייה על איזה קורס ללכת ומה אתם ממליצים, ואם מה בכלל מתחילים כי אני ממש חדש בתחוםתודה שי אשמח לעזרה נורא חשוב לי
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים אני לא הייתי מציעה לקחת קורס במחשבים כי זה לא נותן הרבה ולא שווה הרבההשוק די מוצף בבוגרים של הקורסים האלוהתעודות שהקורסים מעניקות יכולים לתרום משהו אם יש לך נסיון ואתה רוצה איזשהי תעודה כדי להציג במקום עבודהבקיצור לדעתי זה בזבוז כסףמה שכן הייתי מציעה לך אם אתה נמשך לתחום התוכנה זה להשלים את הבגרות (אתה לא חייב שיהיה לך תעודת בגרות מלאה רק להשלים מתמטיקה-5 פיזיקה-5 ואנגלית-5 ופסיכומטרי כמובן) וללמוד בטכניון/אוניברסיטה/מכללה למדעי המחשב ואחר כך אם תרצה השלמת שנה נוספת (סה''כ 4) להנדסת תוכנה
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר השאלה היא איזה תחום מעניין אותך באמת מכל קשת התחומים במיחשוב?אז זהו שאני לא כל כך מבין בזה ובאתי אליכם לקרצת ייעוץ וכיוון
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים אז זהו שאני לא כל כך מבין בזה ובאתי אליכם לקרצת ייעוץ וכיוון להחליט בשבילך מה ללמוד זה לא יהיה חכם, אחד אוהב חומרה והוא יכול להיות ממש טוב בזה ואפשר לקחת ממנו דוגמא , השני אוהב בכלל תוכנה והוא תותח על והשלישי מכור לעיצוב גראפי והוא פשוט אומן גדול, עכשיו ברצינות, אתה צריך לדעת מה יותר מעניין אותך חבר.. להנדס תוכנות ,לתקן מחשבים , להנדס חומרה או לצייר?? ;D סתם הצגתי את זה בצורה קצת הומוריסטית בשביל שיותר תבין את הכיוון, כמובן שזה הרבה יותר מורכב מאיך שאני מציג את זה... תעשה חושבים, תחזור עם תשובה והמומחים יוכלו לכוון אותך...
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר להחליט בשבילך מה ללמוד זה לא יהיה חכם, אחד אוהב חומרה והוא יכול להיות ממש טוב בזה ואפשר לקחת ממנו דוגמא , השני אוהב בכלל תוכנה והוא תותח על והשלישי מכור לעיצוב גראפי והוא פשוט אומן גדול, עכשיו ברצינות, אתה צריך לדעת מה יותר מעניין אותך חבר.. להנדס תוכנות ,לתקן מחשבים , להנדס חומרה או לצייר?? ;D סתם הצגתי את זה בצורה קצת הומוריסטית בשביל שיותר תבין את הכיוון, כמובן שזה הרבה יותר מורכב מאיך שאני מציג את זה... תעשה חושבים, תחזור עם תשובה והמומחים יוכלו לכוון אותך... ללא שום ספק הנדסת תוכנה הכי מעניינת אותי פשוט אני לא יודע ממה להתחיל בשלבים ואיזה קורסים למינהם
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים ללא שום ספק הנדסת תוכנה הכי מעניינת אותיפשוט אני לא יודע ממה להתחיל בשלבים ואיזה קורסים למינהםאתה טוב במתמטיקה?לפי מה שהבנתי, הנדסת תוכנה זה מדעי המחשב + עוד כמה קורסיםמדעי המחשב דורש הרבה מתמטיקהלא מלמדים שם תכנות כמעט, בעיקר רעיונותשיטות לחסוך במקום וזמן ריצה במחשב (איך לפתח אלגוריתמים בצורה יעילה, איך לייצג מידע בצורה שתחסוך מיקום/זמן ריצה...), אני למדתי גם גישה תכנותית בשם "תכנות מונחה עצמים" (שאני מניח שזה חובה לא רק באוניברסיטת חיפה), מבוא לחומרה + ארגון המחשב ושפות סף (איך המעבד עובד - בצורה דיי בסיסית, תכנות באסמבלי)
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים Shayke007, אנחנו לא יכולים לייעץ לך למשהו כל כך כללי.מה הידע שלך היום ובמה יצא לך להיתנסות כבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.