פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים חברים,החל מהיום הנני אזרח טרי...ביקרתי היום בבקו"ם ואחרי המתנה של בערך שעתיים בשביל התעודת שחרור סיימתי את ה"יחסים" שנמשכו 3 שנים עם צה"ל
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים אה, אז אתה התגייסת גם ב 05/12/05? בדיוק היום הייתי אמור להיות איתך בבקו"ם, אבל חתמתי שס"ן
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים חברים,החל מהיום הנני אזרח טרי...ביקרתי היום בבקו"ם ואחרי המתנה של בערך שעתיים בשביל התעודת שחרור סיימתי את ה"יחסים" שנמשכו 3 שנים עם צה"לאיך אני מקנא בך - ביולי 2009 אני מפסיק להיות אדם חופשי :'(
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים מחבר איך אני מקנא בך - ביולי 2009 אני מפסיק להיות אדם חופשי :'( תנחומי מקווה שתגיע למקום טוב, ה3 שנים האלו לא כאלו נוראיות (לרוב)
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים מזל טוב! :jump1: ואיפה שירתת? ***והנה יצורים חופשיים ועליזים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים איזה כיף זה..נכון אתה מגיע להשתחרר אחרי 3 שנים !!! ומה אתה מקבל..פקידה סתומה שלוקח לה שעה להוציא פתק מקרטון..שבמפתיע זה גם תעודת השחרור שלך... בכל אופן..הגיע הזמן לעשות חיים..תבלה באזרחות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.