עבור לתוכן

יכולים להגיד לי להסתפר בבית ספר? (בבקשה תענו לי מהר...)

Featured Replies

פורסם

אל תפחד מהם תבהיר להם חד משמעית שאם הם לא יתנצלו ויחזירו אותך לספסל הלימודים אתה תתלונן אליהם אצל הגורמים המתאימים.

ואם ההורים שלך תומכים בך תגיד להם לומר את זה ואף לאיים אליהם שהם ילכו לבית המשפט.

פורסם

כולכם חיים בסרט. זה הכללים של הבית-ספר זה חוקי בדיוק כמו תלבושת אחידה.

במיוחד אם מדובר במסגרת פרטית.

לא רוצה לעמוד בכללים? בהצלחה במקומך החדש.

Dont_Break_The_Rules.jpg

פורסם

מה היא עמדתם של ההורים בעניין? אם הם תומכים בך, אז אני די בטוח שתוכל להמשיך ללמוד בלי להסתפר.

אם לא, אז וותר על זה או שתעבור בצ'פר.

פורסם

כולכם חיים בסרט. זה הכללים של הבית-ספר זה חוקי בדיוק כמו תלבושת אחידה.

במיוחד אם מדובר במסגרת פרטית.

לא רוצה לעמוד בכללים? בהצלחה במקומך החדש.

Dont_Break_The_Rules.jpg

אם כל הכבוד שזה בית ספר פרטי זה גובל בחדירה לפרטיות בלי שום קשר אם זה בית ספר דתי או לא.

פורסם

מנהל בית ספר יכול להגיד לתלמידים שלו להראות איך שהוא מחליט. אפילו חליפה ועניבה.

פורסם

זה בית ספר ממלכתי.

עכשיו זה תלוי מאוד בגישה שלך כלפי בית הספר.

בשנה האחרונה שלי לדוג' לא היה מפריע לי להגיד שיש לי דברים יותר חשובים חוץ מלבוא לבצפר (לדוג' כשלמדתי לפסיכו).

תלוי כמה אתה מוכן ללכת ראש בראש בעיניין.

דבר ראשון תדאג שההורים יהיו מאחוריך, תגיד להם להתקשר למורה\מנהל ולהגיד את דעתם. על הדרך תתקשר לאגף החינוך בעיר, ולמשרד החינוך. אל תשכח לציין בפני בית הספר שאתה עושה את זה.

תהנה מזה שמחזירים אותך הביתה, אפשר ללמוד דברים בבית הרבה יותר טוב מאשר בכיתה שמלאה ב40 דבילים ועוד דביל מבוגר יותר.

אם יש מקצועות שבאמת חשוב לך להבין והמורה באמת טוב. תבוא לשיעורים האלה בכל זאת, אם הוא בן אדם נורמאלי הוא לא יתנגד שתשב אצלו בכיתה.

כמו כן אתה מוזמן להכין שלטים בסגנון "יהודי לא מגרש יהודי עם שיער ארוך" ולקשור את עצמך לשער בית הספר ולזעוק.

פורסם

מנהל בית ספר יכול להגיד לתלמידים שלו להראות איך שהוא מחליט. אפילו חליפה ועניבה.

ממש לא נכון , מותר לו להגיד איך אבל אתה לא חייב להקשיב לו (כל עוד המראה שלך לא פוגע ) , מותר לו "לקדם" מראה מסויים ולהגיד שהוא טוב יותר אבל אסור לו ליפסול משהוא בגלל מראה .

אבל ליפניי שאתה מתחיל במאבק תיבדוק קודם את תקנון בית הספר ותובדוק גם מה הסמכויות של בית הספר כלפיכה , אם אין היזכור על עיניין של מראה גופני אז אין להם זכות ליכפות מראה מסוים ובטח שלא להוריד לך ציון בגלל מראה מסוים .

בהצלחה (למרות שאני חושב ששיער ארוך זה לא כל כך יפה , אבל לכל אדם יש את הזכות למראה שלו) במאבק

ואהבתי את הסלוגן :"יהודי לא מגרש יהודי עם שיער ארוך".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים