פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים אני לומד בבית ספר דתי (לא ישיבה .. יש בנים ובנות בבית ספר ולומדים באותה הכיתה), בית ספר ממלכתי דתי קוראים לזה, עכשיו המורה והמנהל אומרים לי שאני צריך להסתפר, אז אני שואל האם הם יכולים להכריח אותי? כי אני לא עושה צבעים בשיער או פנים מוגזמים, והבית ספר הזה רוצה שאני יסתפר
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים כן, נראה לי שכן זה כמו שבבצפר דתי אומרים לך לבוא עם כיפה או משהו כזה זה חוקי בית הספרגם בבית הספר שלי זה היה ככה עד שהיה להם קשה להגיד לכל אחד ואחד אז הם הפסיקוותערוך את הכותרת(תסדר שם את הרווחים)
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים לדעתי לא. זו לא זכותם לקבוע לך איזה תספורת תהיה לך למרות הדעות הפוליטיות והרוחניות הנהוגות בבית הספר.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים לדעתי לא. זו לא זכותם לקבוע לך איזה תספורת תהיה לך למרות הדעות הפוליטיות והרוחניות הנהוגות בבית הספר.אז אפשר להגיד שבבית ספר דתי של בנות ובנים, מותר לבנות לבוא עם חצאית מיני וחולצה עם מחשוף?(אני לא מדבר לפי הלכות, מנהגים וכד')והבצפר לא יגיד להן כלום?אני בספק מאוד גדול
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים לדעתי לא. זו לא זכותם לקבוע לך איזה תספורת תהיה לך למרות הדעות הפוליטיות והרוחניות הנהוגות בבית הספר.ומה עם בתי ספר של חיל האוויר? (טכני)שם "מכריחים" כל אחד להסתפר, לא לבוא עם עגילים וחולצה מתחת.. הכל כדי להראות "מדוגם"אתה רוצה להגיד לי שהם עוברים על החוק או משהו כזה?
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים ומה עם בתי ספר של חיל האוויר? (טכני)שם "מכריחים" כל אחד להסתפר, לא לבוא עם עגילים וחולצה מתחת.. הכל כדי להראות "מדוגם"אתה רוצה להגיד לי שהם עוברים על החוק או משהו כזה?בבית הספר של ח"א (טכני)אתה במסגרת צבאית... לכן כל הסיפור של הדיגום
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים ומה עם בתי ספר של חיל האוויר? (טכני)שם "מכריחים" כל אחד להסתפר, לא לבוא עם עגילים וחולצה מתחת.. הכל כדי להראות "מדוגם"אתה רוצה להגיד לי שהם עוברים על החוק או משהו כזה?אני משער שחותמים על טפסים כלשהם שהסעיפים הללו כלולים שם כשעוברים לבית ספר כזה.בנוגע לבית ספר דתי: גם אם זה לא חוקי, להתווכח איתם זה להתווכח עם קיר.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים כל עוד אתה לא במסגרת חינוך חובה, בית הספר יכול לעשות מה שבא לו.לא טוב? לך תחפש מקום אחר....
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים אוקיי. אז כן- הם לא יכולים ממש להכריח אותך, אם אתה מתכוון במובן החוקי של העניין (כאילו שאנשים במדינת ישראל כ"כ מכבדים את החוק : ). אבל לא, הם לא עוברים על שום חוק. למסגרת מותר לקבוע נהלים, כל עוד הם לא עוברים על שום חוק. והם לא. הנוהל של המקום הוא להיות עם תספורת קצוצה. אם זה לא מתאים לך אתה יכול לעבור לבית ספר ממלכתי, שם "זכותך" תהיה ללכת עם שיער ארוך. הם לא צריכים להחתים אותו על שום טפסים בנושא. זכותם פשוט להגיד לו את זה.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים כשהייתי צעיר יותר [ומרדן יותר] חשבתי שאין להם זכות.אבל-לבית הספר מותר לקבוע קודים ונורמות התנהגות,לדוגמא תלבושת אחידה,זו דוגמא מצוינת על כך שבצפר "מכריח" אותך איך להיראות ולהיות שייך למסגרת בית הספרכך שאם קוד ויזואלי זה תספורת עד אורך מסויים לבנים ונניח בלי עגילים באף או "פריקיות" זה אפשרי לגמרי..זה הבצפר וזה החוקים שלו
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר תודה אנשים על העזרה, מסתבר שיש לי מורה מפגרת ביותר, שלחה אותי הביתה היום
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים לשלוח אותך הביתה לעומת זאת זה לא ממש חוקי...אסור להוציא תלמיד משיעור אלא אם כן היותו בשיעור מפריעה למהלך התקיןשל השיעור (כלומר מפריעה לכל שאר הכיתה ללמוד)אני לא רואה איך אפשר לטעון ששיער ארוך יכול להפריע למהלך התקין של השיעור...מצד שני,זה בית ספר, ובד"כ זה פשוט לא עובד ללכת איתו ראש בראש (זה לא אומר שלא עשיתיאת זה בתקופתי, אבל צריך לדעת לבחור את המלחמות שלך)
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים הם יכולים להעיר לך או להוציא אותך בשל לבוש לא הולם אבלאין להם שום זכות להוציא תלמיד משיעור כדי להסתפראם הם מכריחים אותך להסתפר תתבע אותם (בעזרת הוריך) על חדירה לפרטיות.
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר המורה פשוט אמרה לי לחזור הביתה כשהיא ראתה אותי ב8 וחצי בבוקר, אני יתקשר למשרח החינוך נראה לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.