עבור לתוכן

"שוקינג סייל" בסניפי באג - 03/12/08 עד 05/12/08 (כולל)

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שנכנסת ללינק שכתבתי...

בBLACK FRIDAY הוא היה 350...

בזאפ עדיין יותר זול.

• תגובות 38
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מקווה שנכנסת ללינק שכתבתי...

בBLACK FRIDAY הוא היה 350...

בזאפ עדיין יותר זול.

נכנסתי ללינק שרשמת...

ב black friday הוא עלה 299 ש"ח בלבד.[br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 13:56:19

סליחה! הוא עלה 279 ש"ח!!

אני יכול לשלוח לך העתק של קבלה אם אתה לא מאמין.

פורסם

תשלח בכיף, אני ראיתי אותו בבאג ב349 שקל...

גם ב279 הוא יקר וצריך 1+1 :)

פורסם

אני אישית קניתי...קניתי מלא דברים ב-1+1 ונשאר לי בשביל למכור אם מישהו רוצה.

פורסם
  • מחבר

G-25, מכירה מעל גבי הפורומים אסורה, לכן הודעתך נערכה.

אם אתה רוצה למכור אתה מתבקש להעזר בטריידזון שלנו.

אגב, ה-Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 נמכר בבאג ב-849 ש"ח במהלך המבצע אז מאחר וקנית 2 יחידות במחיר הזה במסגרת המבצע (1+1). אז לפחות תהיה פייר ותמכור אותו בחצי המחיר (425 ש"ח), שזה מה שאתה בעצם שלמת. אל תנסה לעשות קופה על חשבון האנשים פה. אני בטוח שגם הנהלת באג לא תאהב לשמוע את זה. ;)

פורסם

חחחח אז אולי הנהלת באג תשמח לשמוע שהנהלת PANDAS ערכו קניות במהלך המבצע הזה, בכמויות לא קטנות, וכנראה מוכרים עכשיו את מה שקנו אצלם?

פורסם

חחחח אז אולי הנהלת באג תשמח לשמוע שהנהלת PANDAS ערכו קניות במהלך המבצע הזה, בכמויות לא קטנות, וכנראה מוכרים עכשיו את מה שקנו אצלם?

חחח אני דיי בטוח שלבאג לא כל כך משנה או אכפת מה אתה עושה עם מה שקנית אחרי המבצע.

ואף אחד לא אמר שאני חייב להיות פייר... :)

פורסם
  • מחבר

יש לך הוכחות?

ואף אחד לא אמר שאני חייב להיות פייר... :)

אז אתה חצוף! ואני מקווה מאוד שאף אחד לא יקנה ממך!

פשוט בושה שהמוצר עלה לך 425 ש"ח ואתה מנסה למכור אותו ברווח, ועוד איזה רווח!!

פורסם

אז אתה חצוף! ואני מקווה מאוד שאף אחד לא יקנה ממך!

פשוט בושה שהמוצר עלה לך 425 ש"ח ואתה מנסה למכור אותו ברווח, ועוד איזה רווח!!

אני לא מבין אותך, הוא קנה מוצר ששווה 850 שקלים, והוא קנה אותו ב425 שקלים הוא יכול למכור אותו ב650 שקל, וכולם יצאו עם רווח גדול מזה.

אני לא מבין למה לא :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ת'פאדל, אז תקנה אצלו.

אני חושב שזה חצוף לעשות דבר שכזה. אבל אולי זה רק אני.

פורסם

חוצפה זה בטוח לא. אפשר להגיד רדף בצע או משהו כזה. אבל חוצפה לא בכיוון. טיפש מי שקונה במחיר כזה, כי בגלל שהרווח שהוא עושה, בקלות אפשר להוריד אותו.

פורסם

אני לא מבין... הרווח הוא 75 שקל. רק על זה שמי שלא היה חכם מספיק ללכת לקנות ואיחר את המועד לדעתי זה שווה.

וחוץ מזה זה מקלדת של 900 שקל ב 500 שקל זה נראה לי שווה מה זה משנה אם קניתי אותה ב 50 שקל?

משנה שמי שקונה אותה קונה בהנחה של 400 שקל.

פורסם
  • מחבר

900 ש"ח זה עולה בבאג, אם תבדוק בזאפ, אפשר להשיג גם בפחות מ-600 ש"ח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=580138 - עם אחריות של מיקרוסופט כמובן.

פורסם

900 ש"ח זה עולה בבאג, אם תבדוק בזאפ, אפשר להשיג גם בפחות מ-600 ש"ח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=580138 - עם אחריות של מיקרוסופט כמובן.

עם אחריות אפורה של החנות כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים