פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים שלום רב.. אתמול קניתי מסך מסוג CHIMEI 222Hקודם כל זה מסך מחשב מצויין.. הוא הגיע לי עם אחלה איכות..רציתי לשאול מישהו שיש לו מסך כזה.. כמה שאלותדבר ראשון באיזה רזולוציה להשתמש? כאילו מה הכי מתאים..דבר שני.. על כמה הקונטרס אצלכם?ודבר שלישי האם גם אצלכם הבהירות על 100?ועוד משהו ...יש אפשרות להגדרות תצוגה מתקדמות?ואם כן אז איך עושים את זה ועל מה זה אצלכםתודה מראש דני
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר אז ככה אחי.. ברגע שאני שם תרזולוציה הכי גבוהה שהמסך שלי מאפשר כמו שאמרת 1650.. מה שאני מקבל.. בגלל שהמסך שלי רחב כאשר אני פותח תמונות אני רואה אותן מתוחות ולא כמו שהן צריכות להיות ולכן הרזולוציה הכי מתאימה זה רזולוציה רחבה ולא דווקא הכי גדולה..למה זה ככה?? ובנוסף הכל ניהיה כ"כ קטן.. הסמלים של התיקיות +כל מה שרשום באינטרנט אני צריך משקפיים בשביל זה.. מה הקטע פה??
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים רוב התוכנות לצפייה בתמונות יודעות להציג אותם בצורה לא מתוחה. באיזו תוכנה מדובר?לגבי הגודל, נסה לשנות את הגדרת ה-DPI (יש הסבר כיצד כאן).
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אז על מה בדיוק אתה מדבר? מציג התמונות של Windows בכלל לא מסוגל למתוח את התמונה.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר כשאני שם רזולוציה מקסימלית למסך הזה.. ואני רואה תמונה התמונה מתוחה כי זה מסך ארוך.. ורזולוציה 1650 לא מתאימה לו..
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר בקיצור.. הכל ניראה סבבה... הצלחתי איכשהו לכוון תמסך.. ואני משתמש ברזולוציה הארוכה..וזה ניראה צבע יפה והכל סבבה.אבל הבעייה היא כשאני מחבר תסוני פלייסטיישן 2 למסך דרך יציאת הוידאו.. התמונה של המשחקים מטושטשת.. ממש בעסה לשחק ככה צריך לאמץ תעיניים ניסיתי לשחק עם דיסקים אחרים אבל התמונה נישארת לא חדה.. ובדקתי תהגדרות תצוגה של יציאת הוידאו..האם מישהו פה עוד ניסה לשחק סוני ב222H?נ.ב.. הסוני עולה אצלי באיכות טובה בטלויזיה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.