פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים אני מחפש משאבה לאקווריום, אבל משאבה כמו של קירור מים, בלי פילטר.. אני צריך משאבה לא כ"כ חזקה שלא תבלע לי את הדגים .. הם בסך הכל קטנים חח .. יש לי עכשיו פילטר פנימי של 220 ליטר לשעה אבל אני משתמש בו כמשאבה.. כלומר הוצאתי את הספוג, אז יכול להיות שהוא קצת יותר מהיר .. יש לי איזה שהוא פילטר חיצוני מקומבן שאירגנתי, והוא עובד מצוין .. אני פשוט צריך משאבה שתתפוס פחות מקום ותישאב כמו שצריך .. חשבתי על Jebo AP1200 היא לא יקרה .. רק 55 שקל וזה 800 ליטר לשעה .. הינה קישור : http://www.hydrogrow.co.il/products/22449 תמונה : אני שם אותה בתוך האקווריום נכון ? והיא שואבת דרך השפיץ הזה למטה נכון ? אם יש משאבות אחרות אשמח אם תיעצו לי אליהם .. תודה !
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים שכחת לציין מה גודל האקווריום איזה דגים יש לך שם וכמה??בכל מקרה עם האקווריום יותר מ80 ס"מ אני בכלל לא ממליץ על פילטר פנימי הם בכלל לא עושים את העבודהוהנתון הזה של 800 ליטר לשעה זה חרטוט אחד גדול
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר אוקי .. יש לי אקווריום 3 ליטר .. אני מנסה עכשיו להביא אקוורים גדול יותר ..
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים נראה לי שאתה קצת טועה, אקווריום 3 ליטר זה משהו כמו 15X10X20 ס"מ, זה מה שיש לך?
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר אל תידאג אני מטפל בהם יפה ..בקרוב יהיה להם חבר שישי חח..יש לי 4 גופים (2 זוגות)ואלמנה שחורה אחת..ובקרוב עוד אלמנה .. אני מחכה שחבר ימצא לי אקווריום.. הוא אמר שיביא..בקיצור, אני צריך משאבה .. יש הצעות ?
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים בשביל גופים תיקח פילטר הכי פשוט וזול שיש לך (לא גדול כי הוא יעשה להם זרם חזק מדיי והם ימותו)אגב גופים משריצים בקצב מטורף והם גם אוכלים את הדגיגים שלהם אז הפיתרון הוא לקנות צמחיה (אפשר מפלסטיק) ולהשאיר אותה צפה על פני המים ככה שהדגיגים יוכלו להתבא
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים מחבר אל תידאג יש לי תא השרצה .. כשאחת הנקבות תהיה בהריון אני יעביר אותה לשם ..אז איזה משאבה כדי לי לקחת ? כאילו עד כמה LPH ?
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים אני לא כלכך מבין בנתון הזה במשאבות פנימיות כי הוא ממש לא קרוב למציאות אבל לך לכל חנות דגים קנה פילטר ב עד 60 ש"ח של אטמן - Atmanחברה סינית פשוטה.. הוא יעשה את העבודה
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים מחבר אחי אני לא מחפש פילטר.. אני מחפש משאבה ..ספר לי על משאבות חיצוניות, כמו של קירור מיםאני רוצה משו מספיק חזק שהליכלוכים ישאבו פנימה אבל לא הדגים ..מה שיש לי עכשיו אני חתיכות אוכל וצואה משוטטות ליד הפתח שלו והוא לא בולע אותם ..על מה אתה ממליץ ?
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים אח שלי אתה מתבלבל משאבה זה דבר שמזרים מים מנקודה A לנקודה Bפילטר זה משאבה שעושה אותו דבר בדיוק רק בדרך יש ספוג שהלכלוך נעצר בתוכואז עם אתה רוצה "פילטר" שינקה לך את המים תקנה מה שרשמתי לך כבר
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים קודם תביא אקוריום חדש ואז תחשוב איזה פילטר יתאים לך... עכשיו אם תכניס פילטר שמתאים לאקוריום שלך הקטן שתעבור לגדול תצטרך שוב לקנות.בנתיים פשוט תחליף יותר מים עם אנטי כלור שלא ישחו בפיפי של עצמם... ותחכה עם הקניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.