פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מי דיבר על סיביאן, אתה לא עוקב, דיברתי על המערכת הסגורה של SE (אלו שיש להם בפלאפון הלא עסקיים).
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים ובנוסף לכך מכועראייפון מכשיר יפהX1 יפהHTC יפיםנ.בראיתם איזה מקלדת מוזרה על מה הם חשבואני חושב שזה בגלל הצבע...שחור או כחול בהחלט יתאימו...וראית איזה יפה המערכת הפעלה שלו? מישהו אמר EYE CANDY?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים ההפך עוד הלבן "יחסית" יפההשחור מזעזעקשה לי להאמין שסימביאן מערכת הפעלה יפהאנדרויד יפה OSX MOBILE יפהמעטפות ממשק לWM6 כמו ב X1 או HTC יפהסימביאן לא נראה לי וגם לפי הוידאו נראה יותר ממשק ללחצנים ולא למגע
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים סימביאן סגור ? הממ... איתי אתה בכוח רוצה לעורר עוד ויכוח IPHONE ? עייפתי מעט... קובי, גם אני כבעל סימביאן רואה את זה... סימביאן זאת מערכת סוגרה... צריך רשיונות
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אבל כמובן... זה לא הופך דבר לפתוח... אלא לפרוץ אני אישית חושב שלמכשיר מולטימדיה ועבודה משרדית הN810 למשל יהיה בחירה טובה.. יצא לי לנסות אותו והתרשמתי... גם לינוקס אפשר להתקין עליו
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים לא חייבים לפרוץ אפשר להחתים לבד כל תוכנה, הקטע של הרשיונות זה יותר בשביל אבטחה.מערכת הפעלה פתוחה היא כל מערכת שניתן להתקין עליה יישומים צד שלישי שכתובים במיוחד אליה (לא ג'אווה או משהו כזה).אישית אני מחכה לראות רק איזה מעבד הם ישימו בפנים ואני כנראה אקנה אותו, כשהוא יגיע לארץ בדיוק יהיה כבר הגיוני להחליף את ה N95 שלי.
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים אתם שוכחים שה-5800 עוד צריך לצאת בארה"ב חודש הבא והוא יעשה רעש כזה של יזכרו את N97 רק אחרי חצי שנה...
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים קובי, גם אני כבעל סימביאן רואה את זה... סימביאן זאת מערכת סוגרה... צריך רשיונותכאמור, החתמות זה דבר חופשי ודיי פשוט לעשייה. אפילו לל אפריצות מיוחדות ומוזרות.
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אתם שוכחים שה-5800 עוד צריך לצאת בארה"ב חודש הבא והוא יעשה רעש כזה של יזכרו את N97 רק אחרי חצי שנה...קודם כל שיגיע לשוק ואחרי זה נראה. בכל מקרה, הוא לא מתחרה של אייפון, או G1, כפי שנוקיה מייעדים את ה-N97 (ולמעשה כל שאר הטלפונים מסדרת ה-N90) להיות.
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים קודם כל שיגיע לשוק ואחרי זה נראה. בכל מקרה, הוא לא מתחרה של אייפון, או G1, כפי שנוקיה מייעדים את ה-N97 (ולמעשה כל שאר הטלפונים מסדרת ה-N90) להיות.זה למעשה נכון מאד...מדובר בסך הכל בפלאפון הטאצ' החדש והראשון שלהם ותו לא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.