פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים שלום!! הסתכלתי בהודעות בפורום ובמדריכים (עשיתי שיעורי בית!) והגעתי למסקנה שאני צריכה מסך עם פאנל VPA או IPS, כי בעיקר אני קוראת טקסטים ומשוטטת באתרים, וגם מדי פעם סרטים, אבל משחקים בכלל לא. התקציב שלי כרגע הוא עד 1900 שקל גג גג... וחשבתי על ה-LG L2000CP שיש לו פאנל כזה משוכללאז:1. מה אתם אומרים על המסך הזה ביחס למחיר שלו? יש משהו יותר טוב בתקציב שלי?2.בעבודה אמרו לי שכדאי להתרחק מLG , ושעדיף לי חברות אחרות בגלל השירות ושאין עם מי לדבר אחכ אם קורה משהו, אז אתם מכירים משהו כזה?
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים דווקא LG, למיטב ידיעתי, מגובים ע"י ח.י. בארץ, ולא שמעתי עליהם כמעט רעות כשהתעסקתי עם מכירה של מסכי LG.
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים אין ביקורות על ה-LG אך מכיוון שמדובר בפאנל S-IPS לדעתי מדובר פה ברכישה בטוחה למדי. במחיר שלו אין לו הרבה תחרות (פרט ל-971P שהוא מסך קטן יותר).
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים לוסי - קודם כל ברוכה הבאה לפורום היה פה דיון על קניה של מסכי HP איכותי שבסופו של דבר לא יצא אל הפועל.ה LG הועלה כחלופה זולה יותר בזכות הפנל שלו.לא כל מסך זוכה לביקורות ברשת (סביר להניח תשלומי תמלוגים לאתרי הביקורות) מה שחשוב במסך זה הגורמים הבאים פנל איכותי - ב LG הספציפי הזה כידוע יש IPS יבואן גדול "אמא אבא" לישום אחריות - ח.י LG חברה גדולה יחסית. מחיר טוב - 1800 כרגע לא תמצאי יותר טוב ממנו בשום מקום. ממה שכן נקודה חשובה לציון באיזה חנות את מבצעת את הרכישה.חשוב שהשירות שם יהיה אדיב שאם במיקרה תצטרכי עזרה מול היבואן ח.י הם יעזרו לך באדיבות. בברכה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.