עבור לתוכן

לכל הנבחנים שנה הבאה בלשון

Featured Replies

פורסם

משנה הבאה תהיה תוכנית לימודים חדשה בלשון. בתוכנית יש יותר חומר כי יפסיקו את שיטת המיקוד שאומרת על מה יהיו הנושאים בבגרות ובלעדיה צריך ללמוד את כל החומר שהוא ספר של 888 עמודים (בגרות בלשון של אנקורי). אבל הבעיה המרכזית היא שהבגרות תהיה בכתה י' ולא בכתה יא' כמו שיש השנה. תלמידים שעולים השנה לכתה י' לא למדו השנה לשון כלומר צריך ללמוד את כל החומר כל ה-888 עמודים בשנה אחת.

לפי דעתי צריך להגיש עצומה למשרד החינוך על מנת לעשות הקלות בבגרות של שנה הבאה.

פורסם

תפתח עצומה ב-petitiononline.com ואני אחתום בשמחה. :-)

לצערי אבל אין פה הרבה תלמידי כיתה ט'...

--Vega.

פורסם

אתה טועה, משנה הבאה תלמידי י' מתחילים ללמוד לשון ברמה יותר גבוה, אך למשך 3 שנים, הבגרות בכיתה יב'.

פעם ראשונה בחיי שאני מרוויח משהו מהמערכת חינוך הזאת...

פורסם
  • מחבר

הבגרות תהיה בכתה י' ולא בכתה יב' תכנס לאתר של משרד החינוך ותבדוק

פורסם

החל משנה הבאה התלמידים לא ילמדו תורת ההגה + עוד נושא (אני חושב) ובמקום זה ילמדו משהו נוסף , לדעת חלק מהמורות החלק יותר קל וחלק אחר מהמורות חושב שהחלק יותר קשה , בכל מקרה הבגרות עצמה בכיתה יב' וכוללת גם הבעה....

פורסם

תנו לי לסדר לכם את הבאלגן

משנה הבאה (כל מי שעולה ל י') יילמד כל החומר (יעני לא יהיה מיקוד) אבל במקום להיבחן על כל החומר בבחינה אחת יהיו 3 בחינות בלשון בכיתה י', בכיתה י"א ובכיתה י"ב

נדפקתם :P

פורסם

בקיצור, מה זה אומר למי שעוד חודשיים מתחיל ט'?

פורסם

שכמו אלה שעולים עכשיו לי' הוא נדפק חזק ולומד הרבה יותר לשון מאשר אני (מי שגמר עכשיו י')

פורסם

ד"א, באיזו שעה מתחילה הבגרות בלשון ביום ראשון?

פורסם

חחחחחחחחחח יש שני מקצועות עיקריים שנתקעים לך בגרון במהלך התיכון .הראשון הוא מתמטיקה ושני הוא לשון !

את המקצוע השני אני מסיים מחר !!!!!!!!!!

ואז איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יותרררררררררררררררררר לשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!

אין לכם מושג איזה עצם מהגרון הולכת לרדת לי מחר :D

פורסם

אחי קודם כל תצליח אחר כך תדבר... שלא תעשה לעצמך עין רעה

דבר שני כנמו שאני מבין

כל בצפר מחליט לעצמו באיזה שנה הוא יגיש לבגרות

אני נגשתי בכיתה י ללשון אבל יש חברים שלי שנגשו בי"א

פורסם

אני בי' ומחר עושה את המבחן. גם אם יבטלו את המיקוד אף אחד לא הולך ללמוד ספר של 800 עמודים, בסך הכל יהו לו עוד 2 גזרות ו2פסוקויות ללמוד לבגרות :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים