פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים היי חברה.אז ככה, יש לי מסך 22" של HP והייתי רוצה להשתמש בו גם כמסך טלוויזיה.אני לא מבין בדיוק איך זה עובד אז יש לי כמה שאלות ובקשות ממכם:1. איזה דגם אתם ממליצים לי לקנות, בהתחשב באיכות (תמיכה ב-HD) ובאופציות (אני מעוניין לחבר ממיר)?שמעתי על מוצר בשם COMPRO V300 , מה אתם אומרים עליו?2. באיזה חיבור מחברים את זה? למסך שלי יש חיבורי VGA, HDMI ושני חיבורי USB?3. האם זה מומלץ? (נא לענות מנסיון).תודה מאש!
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים ה-Compro V300 הוא אכן דגם מומלץ. היו כאן אחד או שניים שניסו לרכוש דגם זול יותר והתאכזבו. המכשיר מוציא חיבור VGA.
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מחבר אז רגע אם המחשב שלי מחובר בחיבור ה-VGA שלי אז אין לי אפשרות לחבר למסךאת ה-V300 בו זמנית?
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מחבר ה-Xbox שלי מחובר ב-HDMI.אין פיתרון שיפתור לי את כל הבעיה (חוץ מרכזת HDMI)?
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים סליחה על הבורותאבל מזה בדיוק נותן ה TV BOX ?!זה נותן לך לחבר את הממיר של הוט או יס למסך מחשב? איזה ערוצים קולטים ? זה פועל על האינטרנט כך שאם הרוחב פס תפוס זה יתקע או משהו ? אני גם כן רוצה לעשות משהו דומה בחדר שלי...
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מחבר זה טיונר של טלוויזיה שמתחבר למסך, יש לו חיבורים של מסך טלוויזיה רגיל רק בחלק נפרד (ה-TV BOX)מה שאומר שאתה יכול לחבר אליו ממיר, וידאו וכו'.נו, אז מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה שלי, השאלה ששאלתי, זה נורא חשוב ודחוף לי.שוב תודה!
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר אוקיי אני חושב שאני יודע מה לעשות, תגיד לי אם זה נשמע טוב.המחשב מתחבר ל-HDMI של המסך (לכניסת ה-DVI שבמחשב ע"י כבל HDMItoDVI).ה-TV BOX מתחבר לחיבור ה-VGA של המסך.וה-XBOX מתחבר לחיבור הקומפוננט של ה-TV BOX עצמו.מה אתה אומר?
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר אוקיי אני חושב שאני יודע מה לעשות, תגיד לי אם זה נשמע טוב.המחשב מתחבר ל-HDMI של המסך (לכניסת ה-DVI שבמחשב ע"י כבל HDMItoDVI).ה-TV BOX מתחבר לחיבור ה-VGA של המסך.וה-XBOX מתחבר לחיבור הקומפוננט של ה-TV BOX עצמו.מה אתה אומר?בבקשה, זה נורא דחוף לי, אני אמור לקנות את זה עוד השבוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.