עבור לתוכן

מחשב בסלון

Featured Replies

פורסם

החלטתי עם אבא שלי שכדאי לשים מחשב בסלון לכמה צרכים:

מארז גדול ויפה של Chieftec

כרטיס טלויזיה בכדי לחבר את הממיר למחשב

כונן קשיח גדול לשם הקלטה של תוכניות

חיבור המחשב למערכת רמקולים 5.1

ואולי במקום הטלויזיה מסך 21" או 22" מפני שאין צורך בטלויזיה אם יש כ.טלויזיה ורואים הרבה יותר טוב.

וכמובן עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוג'יטק

כך אנו מרוויחים: וידיאו, מערכת לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, DVD, אינטרנט בסלון ועוד.

מה אתם חושבים על הרעיון ?

פורסם

נחמד, חוץ מהמסך מחשב של 22",! זה רעיון גרוע, זה מוציא את כל היופי של מסך גדול.

פורסם

פשוט תחבר את המחשב למסך של הטלוויזיה, מפני ששידורי טלוויזיה אתה תראה הרבה יותר טוב על מסך טלוויזיה מאשר על מסך מחשב (מניסיון) חוץ מזה שלא כיף לראות טלוויזיה בסלון עם מסך של 21 או 22 אינטש. במקום מארז גדול הייתי הולך על מארז שוכב שנראה כמו מארז של רסיבר (אם אני לא טועה ביודום קנה כזה מארז והשתמש בו לאותה מטרה שאתה רוצה).

פורסם
  • מחבר

המארז שלו מתאים ל MicroATX

זה לא טוב לי

פורסם

אם זה הולך להיות המחשב הראשי/הפריט שלך זה רעיון לא טוב, כי אז אין לך שום פרטיות כשאתה עובד על המחשב(ואני לא מתכוון אך ורק למה שכולם עושים ומכחישים), כי אז כל פעם שתוריד תוכנה במירק, תוריד MP3 אימא שלך או מישהו יתחילו לשאול: "ומה אתה עושה עכשיו במחשב?"

פורסם

אם אתה רוצה מסך טוב גם לTV וגם למחשב אני חושב שהכי טוב זה מסך LCD או פלסמה שטוח גדול (30"+) ורחב. הם אולי לא זולים אבל זה משמש כמסך מחשב וטלויזיה.

פורסם

אם אתה רוצה מסך טוב גם לTV וגם למחשב אני חושב שהכי טוב זה מסך LCD או פלסמה שטוח גדול (30"+) ורחב. הם אולי לא זולים אבל זה משמש כמסך מחשב וטלויזיה.

לא ולי לא זולים . הם ממש לא זולים ואפילו יקרים מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים