עבור לתוכן

מבצע (מחשב) חסר תועלת יוצא לדרך!

Featured Replies

פורסם

עקב עודף זמן פנוי ושעמום קל ביום קריר וסגרירי, ביצעתי את המוד הבא - הכנסתי מחשב למארז של רמקול, ושמתי אותו בחדר, ויצרתי פינת מחשב נוספת בחדר.

כמו שאפשר לראות בתמונות, את המקלדת תליתי על הקיר באמצעות מגנטים (יצא נחמד מאוד) והיא נשלפת בקלות, לעכבר עוד לא מצאתי פיתרון, והמסך השמן פונה כרגע למיטה שלי.

ובקרוב אתלה את הרמקול (/מחשב) על הקיר, שיהיה יותר נגיש ואסטתי (גם הגומי ירד, והכבלים יוסתרו)

ישנה רק בעיה אחת:

מה לעשות עם המחשב?

זה מחשב ישן, פנטיום 3, כמה מאות מגה של זיכרון, וגם אין הרבה מקום אכסון (זאת לא בעיה, אפשר תמיד להוסיף)

יותקן עליו XP והוא גם יחובר לרשת.

igp1984iq9.jpg

igp1986zh8.jpg

igp1989rh3.jpg

פתחו את ראשכם ועזרו לי למצוא לו יעוד, כי זה לא נעים לראות מחשב בצד.

בין הזוכים יוגרל פרס מפתיע :D

פורסם

אהם... הרמקול עובד עבד?

פורסם

P3 אה? אני מציע תנור חימום לחורף הקרב ובא.

הרעיון נחמד מאוד, אבל לדעתי הוא די חסר שימוש, זאת אומרת אם כבר יש לך מחשב חזק אין לך כל כך מה לעשות עם זה, מדיה סנטר לא מעבר למוזיקה, לא יכול להקליט מהטלוויזיה, לדעתי אולי מחשב לאחסון, זאת אומרת לשים הארדיסקים במערך raid ולגבות עליו הכל, או להחליף את כל החומרה ולהשתמש בו כמדיה סנטר+ גיבוי.

פורסם

מפלצת אכסון? חבר אותו לרשת תן לו איזה טרה ותשתמש בו כסרבר אכסון. (אם זה אפשרי בכלל , זה סתם רעיון).

עריכה:

הספיק לפני. אבל לדעתי לא צריך RAID מטורף. דפוק איזה דיסק קשיח פנימי נחמד וחבר אליו כמה חיצוניים.

פורסם
  • מחבר

אהם... הרמקול עובד עבד?

מצאתי שני רמקולים בחדר זבל, את זה ועוד סאב אחד, שניהם של סוני, ושניהם עבדו.

לא היה לי מה לעשות איתם, ופירסמתי אותם למכירה ביד2 ולא היו קונים, אז אחד פירקתי וזרקתי, ומזה עשיתי מארז.

P3 אה? אני מציע תנור חימום לחורף הקרב ובא.

הרעיון נחמד מאוד, אבל לדעתי הוא די חסר שימוש, זאת אומרת אם כבר יש לך מחשב חזק אין לך כל כך מה לעשות עם זה, מדיה סנטר לא מעבר למוזיקה, לא יכול להקליט מהטלוויזיה, לדעתי אולי מחשב לאחסון, זאת אומרת לשים הארדיסקים במערך raid ולגבות עליו הכל, או להחליף את כל החומרה ולהשתמש בו כמדיה סנטר+ גיבוי.

RAID על P3?

בנוסף הוא תומך רק בIDE, אז כל HDD עולה יותר, וגם יותר איטי, ובנוסף יש לי כמעט 1T במחשב הזה, אז גיבוי אני לא ממש צריך.

חשבתי על מחשב מוסיקה, אבל יש לי את המחשב שלי, אז בשביל מה? :)

בינתיים אני לא צריך את הקטע של האכסון, יש לי בערך 300GB פנויים על המחשב הזה, אבל אני אחשוב על זה (טוב לגבות, שהמחשב לא ילך לי פתאום)

פורסם

PC Magazine פרסמו השנה כתבה "10 דברים לעשות עם מחשב ישן"..

והיו שם רעיונות ממש מגניבים

זה קצת בעיה בשבילי להוציא את הגיליון הזה, אז אם אתה מעוניין לשמוע.. תגיד

(כדי שאני לא אעמול לשווא ;))

פורסם

I want! I want! me me me

פורסם

אני מעוניין גם.

פורסם

לא חשבתי על זה

חסכת לי עבודה!

תהנו(:

פורסם

אז ככה, כמ הצעות נחמדות ששוה לעשות עם מחשב שכזה...

*מחשב מיטה- מחשב במקובע קרוב למיטה ושמיש אם אתה רוצה לעבוד על המחשב כשאתה במיטה.

*מכונת ארקייד- קצת פוגע ברעיון הרמקול שלו אבל המחשב גם ככה לא חזק וזה יכול להיות מגניב- ראה מדריך מכונת ארקייד באתר.

*לתת למישהו- תעשה מצווה/ תתרום אותו למישהו שצריך או שתשים אותו במקום אסטרטגי.

*לפוצץ אותו- לשים בפנים נפצים/ חומר נפץ ולפוצף אותו. חבל עליו וזה פיתרון ערסוותי בטירוף..

*לעשות ממנו מחשב SURFACE כמו של מייקרוסופט ולשים את המסך CRT עם הפנים כלפי מעלה ולשים את המחשב מתחת או ליד ולקבע הכל בתוך קוביה שכזו שתהיה שולחן ולמעלה לשים יריעת פרספקס ויש לך מחשב שולחני! את זה אתה אורז במקלדת ועכבר אלחוטי ואם אתה רוצה להשקיע על זה תארגן "מסך מגע" עם לדים של IR ותבנה מעגל(יש לזה מדריכים ברשת).

*לעשות ממנו "מסגרת" דיגיטלית ולשים בו מקלט BT ואז יש לך מסגרת דיגיטלית ענתיקה/מוגדלת.

*מחשב לאורחים- אנשים באים אליך ואתה לא רוצה שיגעו לך במחשב? תן להם לשחק בו! :D

*סתם רהיט- תתלהב לאנשים על זה שיש לך מחשב בתוך רמקול

*תנור אפיה/חימום לחורף- תעשה לו אוברקלוקינג ושיתחמם ואז יחמם אותך בחורף! :lol:

זה פחות או יותר מה שעולה לי בראש כאשר מכונת ארקייד זה הכי שולט לדעתי! :xyxthumbs:

בהצלחה ותמצא רעיון! ;)

נ.ב-

מה הפרס המדובר על הרעיון? ::)

פורסם
  • מחבר

הדבר היחיד שאהבתי מPC Magazine זה לעשות מהמסך אקווריום, רעיון גדול, ונראה לי שאני אעשה אותו עם מסך אחר...

אז ככה, כמ הצעות נחמדות ששוה לעשות עם מחשב שכזה...

...

היעוד המקורי שלו היה מחשב מיטה, אבל אני מעדיף לשבת על הכיסא וכך לגלוש עם מסך הרבה יותר גדול ונוח (2007FP)

אבל אם לא יצא לי מה לעשות איתו, זה כנראה מה שאני אעשה.

מסגרת דיגיטלית, חשבתי על זה, אבל אני צריך מסך קטן, שעולה די הרבה כסף (להשתמש במסך הגדול הזה? להה)

מחשב לאורחים - בשביל מה יש את המחשב של אמא? ;D

אשמח לעוד רעיונות...

והפרס? הפתעה

(הפתעה: עוד לא חשבתי על אחד, וכנראה שהוא גם לא יהיה משהו ממשי, ומסתמן מכך שהסיבה היחידה שהבטחתי פרס זה כדי שזה ישמע כמו מבצע אמיתי, ולא עוד סתם אשכול)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים