פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים אני רוצה לרכוש כמה שישיות בירה, אבל הבעיה שבירה נורא יקרה בהשוואה לוודקה לדוגמא.במכולת השכונתית, שישית היינקן עולה כ40 ש"ח, זה בערך חצי ליטר וודקה.מאיפה אפשר לקנות בירות רגילות (היינקן, טובורג) בזול? והאם שווה לרכוש את החבית שמוכרים בסופרים?
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים ושים לב שלפעמים (בד"כ) בקבוקי חצי ליטר "בתפזורת" זולים בשישיה של שליש (פר בקבוק ומן הסתם פר שישיה).
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים אצלנו יש בקבוקים של 2 ליטר של ABALON (בירה אוקראינית משו לא יודע) 18 שח.. חחאחלה בירה P:ובקשר לבירות נורמליות לא ניראלי שתמצא מחירים נמוכים משמעותית..
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים בשווקים/חנויות משקאות חריפים.את הטובורג שלי אני קונה ב5 שקל לחצי ליטר, ועוד מקבל 1.2 אחר כך על הבקבוק.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים אני רוצה לרכוש כמה שישיות בירה, אבל הבעיה שבירה נורא יקרה בהשוואה לוודקה לדוגמא.במכולת השכונתית, שישית היינקן עולה כ40 ש"ח, זה בערך חצי ליטר וודקה.מאיפה אפשר לקנות בירות רגילות (היינקן, טובורג) בזול? והאם שווה לרכוש את החבית שמוכרים בסופרים?מקסיקו.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מחבר אתה מתכוון לחביות 5 ליטר נכון?כן..אין לי איך להגיע לשווקים, אני צריך לראות מתי יצא לי להסתכל בסופר
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים תנסה בחנויות גדולות של משקאות - דוגמאת שר המשקאות (אני קונה באופן קבוע בסביבות 200 ש"ח בשבוע - לא כמות - איכות) ואו חינוואי משקאותכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מוכרים בארץ גם חביות גדולות יותר?חשבתי לעשות KEG PARTY אבל לא יודע איפה לקנות...
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים חודשים שאני מחפש בירושלים חבית בירה אפילו של 5 ליטר מכל סוג ופשוט אין. הייתי בשופרסל בקניון לב תלפיות, מגה בקניון מלחה, מגה בקניון הדר, שופרסל מול קניון הדר ולא זוכר איפה עוד.אם מישהו מכיר מקום. שיגיד!!נ.בעדיף היינקן או טובורג אדום.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים יש לנו קייטרינג במשפחה והיו כמה אולמות אירועים ששם היה לנו בר עם חביות.אני יכול לברר לך מספר של איש קשר של אחת החברות (או שניים) אם אתה רוצה, אבל לא לפני יום ראשון שמישהו יהיה בעסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.