פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים תורידי פרוץ וזהו. עשית את חובתך - שילמת כסף לחברה. זה לא שיתפסו ויענישו אותך. זה כמו לקנות דיסק מוזיקה ואז להתעצל לעשות לו ריפ, ובמקום זה להוריד מהאינטרנט. זה לא חוקי מבחינה טכנית, אבל זה כשר מוסרית.
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים ומה זה יעזור לה בלשחק באינטרנט נגד אחרים ו/או להתקין עדכונים (שלמשחקים כאלו יוצאים כל יומיים בערך).
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים תורידי פרוץ וזהו. עשית את חובתך - שילמת כסף לחברה. זה לא שיתפסו ויענישו אותך. זה כמו לקנות דיסק מוזיקה ואז להתעצל לעשות לו ריפ, ובמקום זה להוריד מהאינטרנט. זה לא חוקי מבחינה טכנית, אבל זה כשר מוסרית.זה דווקא כן חוקי, הרי חברות המשחקים בעצמן כל הזמן טוענות, שאתה לא קונה דיסק אלא רשיון להשתמש בתוכנה. מסקנה, חוקי לגמרי. אבל היא בטח רוצה לשחק גם ברשת, ובשביל זה צריך CDKEY.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מחבר אם את רושמת דברים שקרו, כפי שהם קרו, בלי השמצות ותוספות מיותרות, זה חוקי. (לאיים עליהם שתעשי כזה דבר זה לא חכם). אבל אם את לא מסתדרת עם זה, אפשר למשל באמת לפתוח דיונים כאלו באתרים אחרי של משחקים כמו VGAMES ו GAMER, אפשר גם לנסות לפנות ל EA העולמית בנושא ולהסביר להם את המצב. חשבתי על זה, שאם לא יעזרו לי אז אפנה לאתר הראשי של EA, כבר נרשמתי אליהם לאתר ונכנסתי לפורום Red Alert 3, אבל אני פשוט לא מוצאת "פתח ת'רד חדש", הוא פשוט לא קיים שם. אני לא יודעת איך פותחים שם הודעה.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים לא נעים לי להגיד לך אבל המצב של השירות ב EA יותר גרוע, לי היה CD KEY ל BETA של BF:H, מאופן מפתיע במהלך שידרוג המערכת שלהם החשבון שהשתמשתי בו נפגם. המספר ל BETA איפשר רק שימוש אחד ובסוף לא שיחקתי ב BETA בכלל בגלל זה. ניסיתי לפנות ל DICE ול EA אבל להפתעתי הרבה השירות שאף ל 0 ואפילו לא מצאתי דרך לפנות אילהם.הפתרון היחיד הוא לעבור לקנות מחנויות כמו STEAM ו D2D, להם יש תמיכה טובה ואין בעיה של CD KEY.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים כן רק שלפני שבוע השרתים של Steam היו לא זמינים למשך כמעט שבוע, ואי אפשר היה לשחק באף משחק מ-Steam.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מוזר מה שאתה אומר כי אני שיחקתי לפני שבוע במשחקים ב STEAM בכל מקרה יש גם תוכנות אחרות ותמיד אפשר לקנות מ PLAY ASIA.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים אולי זה היה לפני שבועיים, זה היה בשבוע יציאה של L4D. וזה היה בעיה לא רק בארץ.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר עדכונים pcgames שלחו לי חשבונית. את החשבונית שלחתי לאטארי... דיברתי איתם אם הם קיבלו את הפקס, והם אכן קיבלו וענו שתחזור אלי מישהי בנושא, בסופו של דבר חזרו אלי []. היא אמרה לי "רק רציתי להגיד לך שלא שכחתי אותך, שלחתי את המידע לחברה בחו"ל והם צריכים לחזור אלי במייל עם הקוד". נקווה שלחברה הזאת בחו"ל יש שירות טוב והם יגיבו במהרה. כל מה שנשאר זה רק לחכות. [שוב :-\]. הם כבר למדו את השם שלי ואת הפרטים בעל פה, הם ישר זיהו מי אני בכל הפעמים שצלצלתי. [וצלצלתי הרבה].
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.