עבור לתוכן

עדיין לא קיבלתי CD KEY למשחק RED ALERT 3.

Featured Replies

פורסם

תורידי פרוץ וזהו. עשית את חובתך - שילמת כסף לחברה. זה לא שיתפסו ויענישו אותך. זה כמו לקנות דיסק מוזיקה ואז להתעצל לעשות לו ריפ, ובמקום זה להוריד מהאינטרנט. זה לא חוקי מבחינה טכנית, אבל זה כשר מוסרית.

פורסם

ומה זה יעזור לה בלשחק באינטרנט נגד אחרים ו/או להתקין עדכונים (שלמשחקים כאלו יוצאים כל יומיים בערך).

פורסם

תורידי פרוץ וזהו. עשית את חובתך - שילמת כסף לחברה. זה לא שיתפסו ויענישו אותך. זה כמו לקנות דיסק מוזיקה ואז להתעצל לעשות לו ריפ, ובמקום זה להוריד מהאינטרנט. זה לא חוקי מבחינה טכנית, אבל זה כשר מוסרית.

זה דווקא כן חוקי, הרי חברות המשחקים בעצמן כל הזמן טוענות, שאתה לא קונה דיסק אלא רשיון להשתמש בתוכנה. מסקנה, חוקי לגמרי. אבל היא בטח רוצה לשחק גם ברשת, ובשביל זה צריך CDKEY.

פורסם

להוריד? ובשביל מה הסידיקי אם לא בשביל לשחק ברשת?

פורסם
  • מחבר

אם את רושמת דברים שקרו, כפי שהם קרו, בלי השמצות ותוספות מיותרות, זה חוקי. (לאיים עליהם שתעשי כזה דבר זה לא חכם). אבל אם את לא מסתדרת עם זה, אפשר למשל באמת לפתוח דיונים כאלו באתרים אחרי של משחקים כמו VGAMES ו GAMER, אפשר גם לנסות לפנות ל EA העולמית בנושא ולהסביר להם את המצב.

חשבתי על זה, שאם לא יעזרו לי אז אפנה לאתר הראשי של EA, כבר נרשמתי אליהם לאתר ונכנסתי לפורום Red Alert 3,

אבל אני פשוט לא מוצאת "פתח ת'רד חדש", הוא פשוט לא קיים שם. אני לא יודעת איך פותחים שם הודעה. :nixweiss:

פורסם

לא נעים לי להגיד לך אבל המצב של השירות ב EA יותר גרוע, לי היה CD KEY ל BETA של BF:H, מאופן מפתיע במהלך שידרוג המערכת שלהם החשבון שהשתמשתי בו נפגם. המספר ל BETA איפשר רק שימוש אחד ובסוף לא שיחקתי ב BETA בכלל בגלל זה. ניסיתי לפנות ל DICE ול EA אבל להפתעתי הרבה השירות שאף ל 0 ואפילו לא מצאתי דרך לפנות אילהם.

הפתרון היחיד הוא לעבור לקנות מחנויות כמו STEAM ו D2D, להם יש תמיכה טובה ואין בעיה של CD KEY.

פורסם

כן רק שלפני שבוע השרתים של Steam היו לא זמינים למשך כמעט שבוע, ואי אפשר היה לשחק באף משחק מ-Steam.

פורסם

מוזר מה שאתה אומר כי אני שיחקתי לפני שבוע במשחקים ב STEAM :P

בכל מקרה יש גם תוכנות אחרות ותמיד אפשר לקנות מ PLAY ASIA.

פורסם

אולי זה היה לפני שבועיים, זה היה בשבוע יציאה של L4D. וזה היה בעיה לא רק בארץ.

פורסם
  • מחבר

עדכונים :)

pcgames שלחו לי חשבונית.

את החשבונית שלחתי לאטארי...

דיברתי איתם אם הם קיבלו את הפקס, והם אכן קיבלו וענו שתחזור אלי מישהי בנושא,

בסופו של דבר חזרו אלי [O.o].

היא אמרה לי "רק רציתי להגיד לך שלא שכחתי אותך, שלחתי את המידע לחברה בחו"ל והם צריכים לחזור אלי במייל עם הקוד".

נקווה שלחברה הזאת בחו"ל יש שירות טוב והם יגיבו במהרה.

כל מה שנשאר זה רק לחכות. [שוב :-\].

הם כבר למדו את השם שלי ואת הפרטים בעל פה, הם ישר זיהו מי אני בכל הפעמים שצלצלתי. [וצלצלתי הרבה]. :lol:

פורסם

יפה יפה,בהצלחה עם זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים