עבור לתוכן

עדיין לא קיבלתי CD KEY למשחק RED ALERT 3.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

כתבתי לא מזמן בפורום משחקים שקניתי מהאתר pcgames, את המשחק red alert 3...

המשחק הגיע אלי ללא ה-CD KEY.

שלחתי אליהם אימייל והם טענו שזה באמת מוזר שהגיע בלי ונתנו לי מספר טלפון של הד-ארצי על מנת שיתנו לי אחד חדש...

יום למחרת צלצלתי... וכמובן עם השירות המדהים בארץ, אמרו לי שיחזרו אלי ולא חזרו.

צלצלתי שוב-פעם לאחר כמה ימים, ואמרו לי שיחזרו אלי שוב...[כן, אתם מנחשים נכון, שמו עלי זי*].

אחרי יום-יומיים צלצלתי אליהם שוב ואמרו שזה קשור לאטארי ושהם בחופשה עכשיו [כמה צפוי], והם יחזרו רק אחרי יום-יומיים [לא זוכרת כמה ימים בדיוק הוא אמר לי].

בקיצור, צלצלתי לאטארי והם אמרו לי שהם יעבירו את המידע לאיזה אנשים במחסנים ואז יתנו לי קוד חדש... ושוב, אף אחד לא חזר אלי.

צלצלתי אליהם והמטו**** הזאת [מצטערת אבל אני באמת זועמת מכעס], אמרה לי שפתאום אני צריכה לפקסס להם חשבונית...[שאין לי].

בקיצור- העיניין אבוד.

שלחתי אימייל ל-pcgames והסברתי שהעניין איתם אבוד כי הם סתם משחקים איתי במשחקים, גם הד ארצי וגם אטארי.

אף אחד מ-pcgames לא חזר אלי ועל מנת להיות בטוחה שלחתי להם את אותו המכתב שוב פעם ועכשיו אני מחכה לתשובה.

מה אני יכולה לעשות? האם אני יכולה לאיים שאני אפיץ עד כמה שהחברה שלהם גרועה או שזו עברה על החוק? [כי ממש באלי לעשות את זה בכל אתרי האינטרנט].

המשחק עלה 200 ש"ח. כואב לי הלב. זה כאילו לקחתי 200 שקל וזרקתי לפח.

אני באמת לא מאמינה כמה זלזול יש פה בישראל בכל מה שקשור לתמיכה. ממש מגעיל.

אני מציעה לכם לא לקנות מ-pcgames, כי ברגע שיקרה משהו למשחק, הם ישימו עליכם פס. השירות שלהם מגעיל.

ובכלל, אני למדתי, שאם יש אפשרות, עדיף לקנות מחנות אמיתית, ככה שאם קורה משהו תמיד יש לאן ללכת.

אשמח לעזרה מה לעשות הלאה.

פורסם

אני לא מבין,

אם קנית מחנות באינטרנט, מן הסתם שילמת בכרטיס אשראי, לא?

ואם שילמת בכרטיס אשראי, תמיד יש תיעוד של העסקה במקום כלשהו...

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין,

אם קנית מחנות באינטרנט, מן הסתם שילמת בכרטיס אשראי, לא?

ואם שילמת בכרטיס אשראי, תמיד יש תיעוד של העסקה במקום כלשהו...

ומה אם זה כרטיס ויזה נטען?

אני יכולה להכניס את הפרטים שלו באינטרנט ואז לראות פשוט את כל הפעולות שביצעתי איתו.

האם זה יכול לשמש כקבלה?

פורסם

לא..זה הרעיון בויזה טעונה..היא לא דורשת פרטים מזהים

אבל:

1.שיבקו אצלם ברישומים תמספר שלך

2.בד"כ מבקשים אימייל בקניות כאלה-לא קיבלת משהו לאימייל

3.בעתיד-print screen בשבל אישור העסקה

פורסם
  • מחבר

האימיילים היחידים שנשארו לי הם כשהתכתבתי עם אחת התומכות הטכניות לגבי זה שלא קיבלתי את ה-CD KEY.

אני אנסה לבקש מהם שישלחו לי איזה משהו שיוכיח שקניתי מהם. [אבל זה אבוד, אין להם באמת כח להתעסק בזה].

פורסם

חבל.בעתיד תשמרי.

מעבר לזה אפשר תמיד להתעקש,להציף בפקסים ולאיים בתביעה

פורסם
  • מחבר

מה שכן, אני יכולה להכנס לאתר שלהם, להכנס למשתמש שלי, ואז פשוט להכנס לניהול ההזמנות שלי ושם כתוב שהזמנתי red alert 3+כתוב השם שלי ושם המשפחה+רחוב ומיקוד ומחיר.

אולי להדפיס את זה ולשלוח לאטארי בפקס?

פורסם

כמה עצוב, גם שרוצים לרכוש משחק בצורה חוקית יש מכשולים.

שימשיכו כך עוד תמריץ לפירטיות...

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאיזור החברים שלי באתר שלהם. עשיתי תמונת מסך של ההזמנה של RED ALERT 3... ושם כתוב הכל...

תאריך משלוח, תאריך קבלת המשחק, שם המשחק, השם שלי+שם משפחה+רחוב+מיקוד+מחיר.

אני אפקסס להם את זה ורק שיעיזו לא לקבל את זה אני אבוא עד לשם ואהפוך להם את המשרדים. :pissed:

פורסם

גם לשלם המון כסף וגם להדפק עם מוצר שלא עובד.

כמה זה צפוי פה בארץ...

אני מניח שזאת גם אחת הסיבות שאנשים פשוט לא קונים משחקים.

תפקססי להם את הקבלה הזאת שמצאת בטח יתנו לך חדש.

פורסם
  • מחבר

הוספתי גם דף בנפרד שרשמתי בו שאני מצרפת את החשבונית ושאני מקווה שיטופל בהקדם. [וכמה צפוי שבטח מחר הם לא עובדים וצריך לחכות ליום ראשון].

פורסם

מעניין, לי דווקא היה ניסיון מצויין עם החנות הנ"ל. הזמנתי מהם פאד STEELPAD QcK MINI. הכל היה מסודר, קיבלתי אימייל ברגע שהזמנתי, כמה שעות לאחר מכן קיבלתי אימייל שהמוצר נשלח, הגיע תוך הזמן המינימלי שמצויין (3 ימים). כנראה בגלל זה אומרים שהאמינות והיחס של החנות מתגלה כשיש בעייה, במקרה שלי אין סידי-קי :lol:

בכל אופן, בהצלחה עם כל המקרה הזה. אני דיי בטוח שעם מספיק עקשנות ואסרטיביות תקבלי את מה שמגיע לך בסוף :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

גם אני קניתי מהם כמה משחקים לפני RED ALERT 3, והכל היה בסדר.

אבל ברגע שמשהו משתבש, פתאום אין עם מי לדבר.

פורסם

אם את רושמת דברים שקרו, כפי שהם קרו, בלי השמצות ותוספות מיותרות, זה חוקי. (לאיים עליהם שתעשי כזה דבר זה לא חכם). אבל אם את לא מסתדרת עם זה, אפשר למשל באמת לפתוח דיונים כאלו באתרים אחרי של משחקים כמו VGAMES ו GAMER, אפשר גם לנסות לפנות ל EA העולמית בנושא ולהסביר להם את המצב.

פורסם

גם אני קניתי מהם את הפאד שצוין כבר קודם בדיון. גם אלי הוא הגיע מהר וביעילת.

כנראה שחנות נמדדת בתגובה שלה בזמן בעיה, ולא במתן שירות רגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים