עבור לתוכן

עכבר לגיימרים, תקציב עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות בעתיד עכבר למשחקים ויש לי כמה שאלות אליכם:

חוטי או אלחוטי? האם לעכבר חוטי יש זמן תגובה מהיר יותר מאשר לעכבר אלחוטי?

לייזר או אופטי? מהם ההבדלים ובמה הם מתבטאים?

תודה מראש חבר'ה.

פורסם

מה השימושים שלך בעכבר . ואיזה משחקים אתה משחק

פורסם

לגיימינג מומלץ עכבר חוטי,בנוגע למנוע לייזר/אופטי..אומרים שאופטי טיפה יותר טוב אבל לדעתי ההבדלים זניחים.

אישית יש לי G5 ואני נהנה מכל רגע..דבר אחד מצחיק שכבר קרה לי פעמיים..אם שערה של חתול או משהו נתקעת בחיישן אז הוא מתחרפן..ועד שמבינים מה קרה לו לוקח שעה..אבל זאת לא סיבה לא לקנות

פורסם
  • מחבר

מה השימושים שלך בעכבר . ואיזה משחקים אתה משחק

כאמור משחקים.

Call of Duty 4, Call of Duty 5, Crysis וכדומה.

פורסם

אומרים שבמישחקי פעולה אפשר 'לצלוף' עם ליזר . בגלל שהעלומה הרבה יותר דקה אז העכבר פחות 'רוקד' . ויש פחות פיספוסים

פורסם
  • מחבר

הרצתי חיפוש בזאפ ובעכברים חוטיים ראיתי את הG5, G9 ו MX518 (שהוא אופטי). ויש גם את הRazer Copperhead שהוא די יקר.

בעכברים האלחוטיים ראיתי רק את הG7 שהוא גם לא בתקציב.

אז ההתלבטות כרגע היא בערך בין הG9, G5 וMX518.

יש עוד עכברים אלחוטיים למשחקים חוץ מהG7?

פורסם

יש לך את ה-MX1000 הישן יותר, שהוא אומנם לא ממש נועד למשחקים, אבל הוא יכול לעשות עבודה לא רעה אחרי הכל.

באופן כללי, אם אתה לא גיימר מטורף שחולה על תזוזת כל פיקסל בזמן, אתה יכול לקנות גם עכבר אלחוטי ולהיות מרוצה. אני למשל קניתי אלחוטי כי אחרי זמן מה הכבל פשוט שיגע לי את החיים. אבל אני לא גיימר מי יודע מה.

פורסם
  • מחבר

אז חבר'ה מה אתם אומרים G5 ,G9 או MX518? ומהם בכלל ההבדלים בין הG5 והG9? והאם הם מצדיקים את התוספת במחיר?

פורסם

::)

דבר ראשון עכברים אופטיים טובים יותר מעכברי לייזר למשחקי FPS, זאת עובדה. יכול להיות שלא כולם ירגישו בזה לעיתים קרובות כל כך ( תלוי ברגישות עליה אתה משחק ) אבל תופעות הלוואי של חיישני לייזר בדור הנוכחי קיימות ובאופטי הם לא. חוץ מזה, העכברים הכי טובים שאתה יכול להשיג היום באופן כללי לגיימינג הם עכברים אופטיים -

ה-MX518 שהוא בעצם גרסה אופטית של ה-G5 ( כלומר גם טובה יותר מבחינת ביצועים וגם זולה יותר ) הוא אופציה אחת, ה-Razer DeathAdder ( שמשתמש בחיישן דור שלישי ) הוא אופציה שנייה.

בתור מישהו שהשתמש בשני העכברים אני חושב שה-DeathAdder הרבה יותר טוב ( וזה לא אומר שה-MX518 לא מצויין כן? ).

אל תסתכל בכלל לכיוון של עכברי לייזר, כרגע הלייזר הוא רק גימיק ולא מפותח מספיק בשביל שיהיה לגיטימי לגיימינג, מדובר כרגע בעבודה בעיניים, לייזר נשמע יותר טוב, יותר מתקדם, והמחיר שלו בהתאם, אבל בפועל עכבר אופטי פשוט של מייקרוסופט יתן לך ביצועים טובים יותר במשחקים מאשר עכברים כמו ה-G5 או ה-Copperhead.

בכל מקרה לדעתי - לך על ה-DA.

פורסם
  • מחבר

::)

דבר ראשון עכברים אופטיים טובים יותר מעכברי לייזר למשחקי FPS, זאת עובדה. יכול להיות שלא כולם ירגישו בזה לעיתים קרובות כל כך ( תלוי ברגישות עליה אתה משחק ) אבל תופעות הלוואי של חיישני לייזר בדור הנוכחי קיימות ובאופטי הם לא. חוץ מזה, העכברים הכי טובים שאתה יכול להשיג היום באופן כללי לגיימינג הם עכברים אופטיים -

ה-MX518 שהוא בעצם גרסה אופטית של ה-G5 ( כלומר גם טובה יותר מבחינת ביצועים וגם זולה יותר ) הוא אופציה אחת, ה-Razer DeathAdder ( שמשתמש בחיישן דור שלישי ) הוא אופציה שנייה.

בתור מישהו שהשתמש בשני העכברים אני חושב שה-DeathAdder הרבה יותר טוב ( וזה לא אומר שה-MX518 לא מצויין כן? ).

אל תסתכל בכלל לכיוון של עכברי לייזר, כרגע הלייזר הוא רק גימיק ולא מפותח מספיק בשביל שיהיה לגיטימי לגיימינג, מדובר כרגע בעבודה בעיניים, לייזר נשמע יותר טוב, יותר מתקדם, והמחיר שלו בהתאם, אבל בפועל עכבר אופטי פשוט של מייקרוסופט יתן לך ביצועים טובים יותר במשחקים מאשר עכברים כמו ה-G5 או ה-Copperhead.

בכל מקרה לדעתי - לך על ה-DA.

תודה רבה! באמת עזרת לי. אבל רק עוד שאלה קטנה:

הCopperhead של Razer הוא גם אופטי כמו הDeathAdder אז מהם באמת ההבדלים ביניהם חוץ מהמחיר?

ומה לגבי הSideWinder של מיקרוסופט?

פורסם

ה-Copperhead הוא לא אופטי אלא לייזר ולייזר מהסוג הגרוע ביותר שיש מבחינת איכות החיישן.

אולי התכוונת ל-Diamondback שהוא בעצם כמעט אותו עכבר כמו ה-CH רק עם חיישן אופטי שמיותר לציין שעובד הרבה יותר טוב במשחקים.

ההבדלים בין ה-DB/CH לבין ה-DeathAdder הם פשוטים. ל-DA חיישן מתקדם יותר משל שניהם ( למרות שיצאה גירסה חדשה של ה-DB עם אותו חיישן כמו של ה-DA ), וההבדל העיקרי הוא שפשוט ה-DA נוח בהרבה ומתלבש בצורה טובה יותר על היד, כמובן שבשורה התחתונה זה אומר שהביצועים שלך במשחק יהיו טובים יותר עם ה-DA.

ה-SideWinder הוא מבין העכברים הכי לא משתלמים שתוכל לקנות היום, סמוך עליי בנושא הזה, יש הרבה יותר מדי סיבות לא לקנות את העכבר הזה שאין לי כוח לפרט. אבל בעיקר העובדה שהוא משתמש בחיישן לייזר ושהוא פשוט לא נוח לגיימינג.

אגב סתם שתדע שאתה יכול בכלל לוותר על ההוצאה הזאת של ה-300 שקל על עכבר ולקנות עכבר טוב יותר מה-DA ב-50 שקל, גם כן לגיימינג. אבל אני חושב שרב האנשים יסתייגו מלעשות את זה מסיבות ברורות, הרבה יותר כיף לקנות עכבר "חדש" ו"מתקדם" מאשר עכבר שיצא לפני 6 שנים בעל נתונים טכניים לא מרשימים במיוחד. אני יכול לחתום לך שהעכבר הזה הוא הכי טוב לביצועים נטו בכל משחק FPS שתשחק, אבל אני לא חושב שתקח תהצעה הזאת ברצינות אלא אם כן אתה שואף ממש גבוה בגיימינג. בכל מקרה ה-DA עכבר מעולה כשלעצמו ויתאים לכל שחקן בלי קשר.

http://i00.twenga.com/p/18/48/81848vb.png

זה העכבר, שים לב כמה הוא דומה בצורה שלו ל-DA, ה-DA מעוצב לפי סדרת העכברים הזאת של מייקרוסופט בגלל שהם נחשבים מאז ומתמיד להכי טובים לגיימרים מקצועיים.

פורסם
  • מחבר

שמע אני מאוד מודה לך.

אני חושב ששכנעת אותי לקנות את הDeathAdder, אך לפני שאני קונה יש לי כמה שאלות לגביו:

מה ההבדל בין הדגם הסטנדרטי לבין ה Lunar White? (הצבע?)

האם הרגליות שלו מטפלון?

על איזה פד אתה ממליץ לי איתו? (אין לי הרבה מקום בשולחן עבודה)

עדיין נותרה בי נטייה קטנה לG5 מכמה סיבות:

1. משקולות.

2. לוג'יטק.

3. מחיר.

4. עיצוב.

הבעיה היא שהוא לייזר :-\ והMX518 לא בא בחשבון.

תודה רבה מראש!

פורסם

חבל כי כבר אמרתי לך שאם יש משהו אבסולוטי בשוק העכברים כרגע זה שה-MX518 טוב יותר מה-G5. מדובר בשני עכברים בעלי אותה צורה כשרק החיישן שלהם שונה, והחיישן של ה-MX518 טוב יותר. משקולות? השאיפה היא תמיד לעכבר כמה שיותר קל -> ככה יותר נוח. גם אם לא תשתמש במשקולות בסופו של דבר עם ה-G5 עצם המצאותה של מערכת כזו בתוך העכבר מכבידה עליו ולפיכך הוא גם פחות טוב. בקיצור סמוך עליי בעניין הזה, השתמשתי בשני העכברים וה-MX518 טוב יותר. אמנם העכברים מאוד דומים אבל ההבדלים כן מורגשים ואישית נהנתי הרבה יותר מה-MX518 בזמנו לפני כשלוש שנים, ואחרי שהגיע אליי ה-G5 חזרתי ל-MX518 אחרי שבועיים ולא נגעתי בו מאז.

בכל אופן כל זה לא רלוונטי כמובן אם אתה הולך על ה-DA שהוא עכבר טוב משניהם.

לגבי השאלות שלך אין שום הבדל בין הדגם הרגיל לגרסה הלבנה שאם אני לא טועה מיועדת למחשבי MAC ( אך יכולה לעבוד גם על ווינדוס, לא בטוח בנושא הזה אבל לא בעיה לברר ), הרגליות של ה-DA הם מטפלון אבל יש איתם בעיה קטנה שהם דיי חלשות וקטנות יחסית לעכברים אחרים, אני לא מאמין שזה באמת יפריע לך ואם כן לא בעיה להשיג רגליים חלופיות היום.

פורסם

ממה שאני יודע גרסאת הMAC עובדת גם על WIN.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה חבר'ה ובמיוחד לך R9nald0, אקנה בקרוב מאוד את הDA של Razer. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים