עבור לתוכן

רכב\אופנוע-נהיגה

Featured Replies

פורסם

שודדים את חבר שלך לאור יום !

איזה שוד בראש שלך? אבא שלי שיפץ תיבת הילוכים אוטומטית למסחרית של פולקסווגן ב-20,000 שקלים. אחרי שהתיבה התקלקלה בפעם השנייה זרקנו אותה לעזאזל והתקנו ידני. פחות נוח, אבל צריכת הדלק של הרכב ירדה בעשרות אחוזים.

• תגובות 164
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

20000<50000

לשם התחלה

מעבר לכך - ביררת כמה עולה גיר הכי יקר של AUDI ? ביבוא ישיר 9000 שקל. ז"א דרך חוקית זה בסיבות ה11000, כמה עולה עבודת החלפת גיר ? בטח שלא 39000.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת בכלל מתי הגיר גמר את החיים שלו?

פורסם

20000<50000

לשם התחלה

מעבר לכך - ביררת כמה עולה גיר הכי יקר של AUDI ? ביבוא ישיר 9000 שקל. ז"א דרך חוקית זה בסיבות ה11000, כמה עולה עבודת החלפת גיר ? בטח שלא 39000.

לשם התחלה אנחנו שיפצנו, הוא החליף לחדש. מן הסתם חדש עולה הרבה יותר. שנית, מאיפה אתה יודע כמה עולה גיר לדגם שלו?

פורסם

איזה שוד בראש שלך? אבא שלי שיפץ תיבת הילוכים אוטומטית למסחרית של פולקסווגן ב-20,000 שקלים. אחרי שהתיבה התקלקלה בפעם השנייה זרקנו אותה לעזאזל והתקנו ידני. פחות נוח, אבל צריכת הדלק של הרכב ירדה בעשרות אחוזים.

אתה מוזמן לבדוק מהי עלות של התקנת גיר אוטומטי חדש ל-AUDI A8/A6 במוסך מורשה, מדובר בסדר גודל דומה למה שרשמתי אם לא יותר (ההצעה הנ"ל ניתנה לו לפני מספר שנים אבל קשה לי להאמין שהמחירים השתנו בצורה דרסטית היום).

עריכה: בדיקה נוספת העלתה שהמחיר הוא אכן כפי שאמרתי, הנה כתבה בנושא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3448545,00.html

ושימו לב לתגובה 102:

לי החליפו תיבת הילוכים

לי היתה a6 שנת 2003 וגם לרכב שלי עברה האחריות המורחבת בחצי שנה . אומנם לא בקלות אבל בסופו של דבר החליף היצרן תיבה חדשה וספג את מלוא העלות כ-55000שח יפה מצידם שבכלל מיתחשבים ברכב מאמצע 2001.........

פורסם

אבירם על מה עברת טסט ראשון?

ואני מבין שאבא שלך ז"ל לימד אותך נהיגה....

ולזה עם תמונה של סוניק(סליחה שאני קורא לך ככה :D)....אתה אומר שאופנוע זה מסוכן,אבל באופנוע אפשר לברוח מתאונות יותר בקלות.

שתדע לך שזה ממש לא נכון,כי באופנוע אתה צריך איכשהו לעשות את הפניות חדות יותר כדי שזה יקרה,חוץ מיזה אופנוע אם הוא צריך לברוח מנתב תאונה ופתאום בא רכב במהירות הוא מוחץ אותו

חוץ מיזה ההיפך,באופנוע יותר מסוכן

חוץ מיזה,גם באוטו באיזורים לא מוכרים אתה נוהג לאט,ההבדל הוא שבאוטו יש לך הרבה יותר שליטה על הרכב,כי האוטו הוא עם 4 גלגלים לעומת הקטנוע שהוא עם 2 גלגלים בלבד,באוטו אתה יכול לעצור בביטחה ולהוריד לפמים את הרגל מהברקס והאוטו לא יסע אחורה,מה שלא קיים באופנוע

חוץ מיזה באוטו אתה יכול ללחוץ על דוושת הברקס,והאוטו יעצור לאט לאט...באופנוע איך שאתה לוחץ על הברקס האופנוע מייד עוצר זה מכו באופניים יעני מין בלימת חירום כזאת וזה מסוכן,בייחוד בימים שבהם הכביש רטוב/חלק

תוכל לספר מה קרה לך אתמול?איפה זה קרה?

ותקשיב נגיד אני עם רכב ורכב אחר פותח דלת אז אני מהר יכול לעבור מסלול,אבל אתה צריך עוד יותר טוב להסתכל ולקחת בחשבון שהרכב הוא דו גלגלי אז צריך לעשות הכל הרבה יותר מהר

1. לא נראה לי שיש לך נסיון באופנועים אז תדע שאין חכם כבעל נסיון.

2. מישהו עצר פתאומית בדרך השלום (יש שם הרבה ליצנים שמשתלבים לתנועה בלי להתייחס לתנועה הזורמת.

ישר זיהיתי, הסתכלתי במראות והסטתי קצת את הראש הצידה ועברתי נתיב.

קח בחשבון שאופנוע יותר קל ולכן העצירה שלו מיידית יותר אם יש ברקסים טובים.

פורסם

מצד שני, לבצע בלימת חירום באופנוע זה טיפה יותר מסובך מבמכונית, ורוב הרוכבים לא יודעים לעשות בלימת חירום בלי לדפוק משהו.

פורסם

בגלל זה צריך לשמור כמה שקלים בצד כשעושים את הרישיון ולעשות קורס רכיבה מתקדמת.

פורסם

מצד שני הרבה מהדו"גסטים הם סטודנטים ושאר תפרנים שגירדו את התקציב לדו"ג גם ככה.

פורסם

לא קראתי את כל 12 העמודים של הפוסט אבל בתור בעל רישיון לאופנוע ולרכב אני ללא ספק בוחר באופנוע. בסיכומו של דבר גם הקנייה זולה יותר ואפשר לקנות אופנוע חדש במחיר של רכב ישן יד שנייה. CBR125 לדוגמה עולה 26 אלף כשבמחיר הזה איזה רכב כבר אפשר לקנות?

נכון שיש סכנות ואת עניין הבטיחות אבל עדיין. אין כמו הריגוש של אופנוע..

פורסם

מצד שני הרבה מהדו"גסטים הם סטודנטים ושאר תפרנים שגירדו את התקציב לדו"ג גם ככה.

לדעתי, בטיחות זה דבר שלא חוסכים עליו.

כמו שלא חוסכים על קסדה, כפפות ומעיל (שזה המיגון המינימאלי לדעת כל רוכב שפוי) - גם קורס הוא דבר חשוב מאוד לדעתי.

עובדים עוד כמה שעות נוספות בחודש ומגדרים את המאות הבודדות שקורס כזה עולה.

מה לעשות, החיים פחות קלים על דו"ג.

פורסם

מה שצריך לעשות לחוד ומה שרוב האנשים עושים בפועל לחוד.

כמה מרוכבי ה50-125 סמ"ק עשו קורס רכיבה מתקדמת לדעתך?

פורסם

זה שהם לא עשו/שזה לא חלק חובה בתהליך קבלת הרישיון לא עושה את זה פחות מטומטם בעיני.

פורסם

שוב, יש מציאות ויש אידאל.

פורסם

1. לא נראה לי שיש לך נסיון באופנועים אז תדע שאין חכם כבעל נסיון.

2. מישהו עצר פתאומית בדרך השלום (יש שם הרבה ליצנים שמשתלבים לתנועה בלי להתייחס לתנועה הזורמת.

ישר זיהיתי, הסתכלתי במראות והסטתי קצת את הראש הצידה ועברתי נתיב.

קח בחשבון שאופנוע יותר קל ולכן העצירה שלו מיידית יותר אם יש ברקסים טובים.

אוי אתה מדבר פשוט שטויות, רכב יכול לבלום יותר חזק ולפנות יותר מהר ואם נתעלם לרגע מיחס כ"ס\משקל הוא גם יכול להאיץ יותר מהר. האחיזה ברכב היא פשוט גבוהה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים