עבור לתוכן

רכב\אופנוע-נהיגה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון אם עברת טסטס על אופנוע או על רכב

ומה הסיבה של התאונה שקרתה לאבא שלך אם אפשר לשאול?

• תגובות 164
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה , עברתי על אוטו כמובן

אממ

נכנס בו מישהו בצד הנהג והוא נהרג במקום.....

פורסם
  • מחבר

וואו תוך 5-6 שיעורים היית מוכן לטסט??

יפה,אז אני מבין שאתה נהג ספץ היום

פורסם

הרבה ידעתי גם לפני

וגם כי אבא שלי זה שלימד אותי אז ניגשתי מהר לטסט

היום תיפעול רכב הוא לא דבר מסובך

נהג ספץ לא הייתי אומר

אבל דריפטים והחלקות כוח כמו בהילוך חמישי אני יודע לעשות :P

פורסם
  • מחבר

יפה

נוהג על ידני?

פורסם

רק ידני .....

פורסם

אם גיר ידני כזה כיף למה בארץ מביאים רק אטומתי ?

באירופה הבנתי שהכל שונה וניתן להזמין ידני או אוט'

פורסם

יש כאחלה שלא אוהבים גיר רגיל

ויש כאלה שלא אוהבים אוטומט

כול אחד העדפה שלו

שמע

נהגתי בסובארו בי 4

והיא טפטרוניק

אוטו תענוג עשיתי איתו 230 בכביש אשקלון שדרות והוא אוטומט טפטרוניק

זה נגיד לא הייתי לוקח גיר רגיל

אבל האוטו שקניתי 1600 גיר רגיל

אוטומט הוא לא יזוז וישתה דלק כמו אלכוהוליסט אז למה ?

פורסם

אם גיר ידני כזה כיף למה בארץ מביאים רק אטומתי ?

באירופה הבנתי שהכל שונה וניתן להזמין ידני או אוט'

אנשים בארץ מפונקים ומעדיפים גיר אוטומטי, זו הסיבה העיקרית. איך למשל אתה יכול להסביר את כל האנשים שקונים רכבי שטח ענקיים בשביל לנסוע איתם לקניות בסופר או מצד שני קונים רכב שטח עם גיר אוטומטי ויורדים אותו לשטח, פינוק נטו...

פורסם
  • מחבר

אוטומאטי קל יותר להביא למהירויות גבוהות כי לא צריך עם הקלאץ' וההילוכים פשוט אתה נותן גז עד הסוף והוא מאיץ לך ל100 ום ל200 אם תיבחר

חוץ מזה אנשים מעדיפים אוטו להכניס לD ויאלהל שלום גמרנו את הסיפור לנסוע

פורסם

ממש שטויות אם כבר ההפך, מה שכן באוטומט קל יותר להאיץ מהר מבלי לאנוס את הגיר והמנוע. בשביל להאיץ מהר מבלי למשוך לסלד גבוהה צריך להעביר הילוכים מהר, מה שמזיק לסינכרו של ההילוכים (בעיקר של שני).

פורסם

מה אתה מערב לי גורמים ומה לא, בשורה התחתונה נהרגים יותר הולכי רגל בשנה מרוכבי אופנוע. ואגב אם כבר נכנסת למי אשם, ב-95% מתאונות הולכי הרגל זה אשמת הולכי הרגל. משום מה בארץ משרד התחבורה הפך את כל הצרות לאשמת הנהגים.

אין פה מקום להשוואה בכלל. הכמות של ההולכי רגל מול אופנוענים בכלל לא מתקרבת אחת לשניה.

פורסם

ממש שטויות אם כבר ההפך, מה שכן באוטומט קל יותר להאיץ מהר מבלי לאנוס את הגיר והמנוע. בשביל להאיץ מהר מבלי למשוך לסלד גבוהה צריך להעביר הילוכים מהר, מה שמזיק לסינכרו של ההילוכים (בעיקר של שני).

וזה עדיין לא יגמור את תיבת ההילוכים. אם מישהו מתעניין הוא יוכל לשאול מוסכניק כמה תיבות הילוכים אוטומטיות וכמה תיבות ידניות הוא מחליף כל חודש, גם אחרי בדיקה של מספר התיבות לעומת מספר כלי הרכב בכביש, ניתן יהיה לראות בוודאות שתיבות אוטומטיות מסיימות את חייהן יותר מהר (ולשלם 50 אלף ש"ח על תיבת הילוכים ב-AUDI זה לא כיף לפי מה שחבר שלי מספר).

פורסם

לדעתי בתכלס, אם אתה פשוט רוצה להגיע ממקום למקום בלי יותר מדי דאווין, אוטומטי לוקח בהליכה.

פורסם

וזה עדיין לא יגמור את תיבת ההילוכים. אם מישהו מתעניין הוא יוכל לשאול מוסכניק כמה תיבות הילוכים אוטומטיות וכמה תיבות ידניות הוא מחליף כל חודש, גם אחרי בדיקה של מספר התיבות לעומת מספר כלי הרכב בכביש, ניתן יהיה לראות בוודאות שתיבות אוטומטיות מסיימות את חייהן יותר מהר (ולשלם 50 אלף ש"ח על תיבת הילוכים ב-AUDI זה לא כיף לפי מה שחבר שלי מספר).

שודדים את חבר שלך לאור יום !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים