פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר אני מתכוון אם עברת טסטס על אופנוע או על רכבומה הסיבה של התאונה שקרתה לאבא שלך אם אפשר לשאול?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר וואו תוך 5-6 שיעורים היית מוכן לטסט??יפה,אז אני מבין שאתה נהג ספץ היום
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים הרבה ידעתי גם לפני וגם כי אבא שלי זה שלימד אותי אז ניגשתי מהר לטסט היום תיפעול רכב הוא לא דבר מסובך נהג ספץ לא הייתי אומר אבל דריפטים והחלקות כוח כמו בהילוך חמישי אני יודע לעשות
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אם גיר ידני כזה כיף למה בארץ מביאים רק אטומתי ?באירופה הבנתי שהכל שונה וניתן להזמין ידני או אוט'
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים יש כאחלה שלא אוהבים גיר רגיל ויש כאלה שלא אוהבים אוטומטכול אחד העדפה שלושמע נהגתי בסובארו בי 4 והיא טפטרוניקאוטו תענוג עשיתי איתו 230 בכביש אשקלון שדרות והוא אוטומט טפטרוניקזה נגיד לא הייתי לוקח גיר רגילאבל האוטו שקניתי 1600 גיר רגילאוטומט הוא לא יזוז וישתה דלק כמו אלכוהוליסט אז למה ?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אם גיר ידני כזה כיף למה בארץ מביאים רק אטומתי ?באירופה הבנתי שהכל שונה וניתן להזמין ידני או אוט'אנשים בארץ מפונקים ומעדיפים גיר אוטומטי, זו הסיבה העיקרית. איך למשל אתה יכול להסביר את כל האנשים שקונים רכבי שטח ענקיים בשביל לנסוע איתם לקניות בסופר או מצד שני קונים רכב שטח עם גיר אוטומטי ויורדים אותו לשטח, פינוק נטו...
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחבר אוטומאטי קל יותר להביא למהירויות גבוהות כי לא צריך עם הקלאץ' וההילוכים פשוט אתה נותן גז עד הסוף והוא מאיץ לך ל100 ום ל200 אם תיבחרחוץ מזה אנשים מעדיפים אוטו להכניס לD ויאלהל שלום גמרנו את הסיפור לנסוע
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים ממש שטויות אם כבר ההפך, מה שכן באוטומט קל יותר להאיץ מהר מבלי לאנוס את הגיר והמנוע. בשביל להאיץ מהר מבלי למשוך לסלד גבוהה צריך להעביר הילוכים מהר, מה שמזיק לסינכרו של ההילוכים (בעיקר של שני).
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מה אתה מערב לי גורמים ומה לא, בשורה התחתונה נהרגים יותר הולכי רגל בשנה מרוכבי אופנוע. ואגב אם כבר נכנסת למי אשם, ב-95% מתאונות הולכי הרגל זה אשמת הולכי הרגל. משום מה בארץ משרד התחבורה הפך את כל הצרות לאשמת הנהגים.אין פה מקום להשוואה בכלל. הכמות של ההולכי רגל מול אופנוענים בכלל לא מתקרבת אחת לשניה.
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים ממש שטויות אם כבר ההפך, מה שכן באוטומט קל יותר להאיץ מהר מבלי לאנוס את הגיר והמנוע. בשביל להאיץ מהר מבלי למשוך לסלד גבוהה צריך להעביר הילוכים מהר, מה שמזיק לסינכרו של ההילוכים (בעיקר של שני).וזה עדיין לא יגמור את תיבת ההילוכים. אם מישהו מתעניין הוא יוכל לשאול מוסכניק כמה תיבות הילוכים אוטומטיות וכמה תיבות ידניות הוא מחליף כל חודש, גם אחרי בדיקה של מספר התיבות לעומת מספר כלי הרכב בכביש, ניתן יהיה לראות בוודאות שתיבות אוטומטיות מסיימות את חייהן יותר מהר (ולשלם 50 אלף ש"ח על תיבת הילוכים ב-AUDI זה לא כיף לפי מה שחבר שלי מספר).
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים לדעתי בתכלס, אם אתה פשוט רוצה להגיע ממקום למקום בלי יותר מדי דאווין, אוטומטי לוקח בהליכה.
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים וזה עדיין לא יגמור את תיבת ההילוכים. אם מישהו מתעניין הוא יוכל לשאול מוסכניק כמה תיבות הילוכים אוטומטיות וכמה תיבות ידניות הוא מחליף כל חודש, גם אחרי בדיקה של מספר התיבות לעומת מספר כלי הרכב בכביש, ניתן יהיה לראות בוודאות שתיבות אוטומטיות מסיימות את חייהן יותר מהר (ולשלם 50 אלף ש"ח על תיבת הילוכים ב-AUDI זה לא כיף לפי מה שחבר שלי מספר).שודדים את חבר שלך לאור יום !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.