פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים העניין הוא שהמסים בארץ על אופנועים גבוהים יותר מאשר על קטנועים. זה ממש לא הוגן לדעתי אבל אני מבין מאיפה זה בא. המדינה מנסה לעודד רכישת כלי תחבורה בטוחים יותר ומעדיפה להפנות את רוכבי הדו"ג לקטנועים מאשר לאופנועים. דילן חדש יכול לעלות פחות מ-20K (שלקטנוע חדש זה כלום) לעומת DR נגיד שהוא מעל 25K. נו במה תבחרו?
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים בסובארו שנת 80. אופנוע זה מסוכן. בכלל - אני מפחד לעלות על הכביש בלי הג'יפ שלי. רק בו אני מרגיש בטוח ! הדיון הזה מראה כמה נהגים גרועים יש על הכביש (ואני עוד חשבתי שאני גרוע!).
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים מחבר רק שתדכ שג'יפ הרבה פחות בטוח ממכוניתג'יפ מתהפך הרבה יותר בקלות,ונוהגים בו מסתכנים בצורה גדולה מאוד...עשו על זה פעם כתבה בטלוויזיה,שבתאונה ג'יפ יהרס הרבה יותר מאוטו
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים לג'יפ יש גם שלדה יותר גדולה ומאסיבית ותא נוסעים יותר מוגן.המצב היחיד בו ג'יפ הוא מסוכן הוא כשאתה נכנס במשהו נייח מאד. אם אתה מתהפך/נכנס ברכב אחר אתה הרבה יותר בטוח בג'יפ.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים זה ממש לא נכון, רכב גדול יותר\כבד יותר לא בהכרח בטוח יותר, ליותר דיוק אין שום קשר בין שני הגורמים הנ"ל. מספיק להסתכל על קטגורית הטנדרים שעד לאחרונה לא היתה נבדקת על ידי ה-EuroNCAP.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מאזדה 323, 95, סדן ספיישל אדישן, אוטומטית- אחלה אוטו. תאוריה ראשונה, טסט ראשון, 19 שיעורים. רישיון כמעט 3 שנים.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר ג'יפ זה אוטו גבוה מה שכאילו מקנה לך ביטחון על הכבישאבל,וכאן האבל גדול שלא נדע...במקרה שאתה נקלע לתאונה עדיף שזה יהיה על אוטו רגיל קטן ופשוט מאשר על ג'יפדבר ראשון עלות התיקונים לג'יפ הרבה יותר גבוהה,דבר שני כמו שאמרו כאן במבחני ריסוק מכוניות נמצאו הרבה יות בטוחות מג'יפים בזמן תאונהאז איך אפשר להוכיח שג'יפ זה כלי בטוח יותר ממכונית?חוץ מיז הייתה כתבה שבעלי ג'יפים פוחדים בכלל להוציא אותם מהבתים שלהם מהחניות במיוחד בתל אביב,בגלל שאין חנייה..אז מה הקטע לקנות רכב כזה יקר?!בשביל פעם ב ללכת לטיול שטח?ואיפה יש לנו כבר במדינה הקטנה שלנו טיולי שטח?המקום היחידי שבאמת אתה מרגיש שטח זה במדבר יהודה ליד ים המלח שם זה מסלולי ג'יפיםדבר שני,אלה עם הג'יפים מה שהם עושים איתם זה סהכ נוסעים עד הקניון ויושבים על כוס קפה ועוגה בקנוין ואחרי זה מחזירים את הג'יפ הבייתה זה הכלחוץ מיזה הגיוני שרכב כבד פחות בטוח בתאונה,הרי כל המשקל הולך קדימה והרכב מתהפך הרבה יותר בקלות
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים אחרי שבביצפר היתה לנו הרצאה של נכה שסובל משיתוק ברגליים כתוצאה מתאונה עם אופנוע (לא באשמתו) ואחרי שאמא שלי הארתה לי צילומי רנטגן של מישהו שהיא בדקה שעבר תאונה עם אופנוע...אני לא מתקרב לחפצים ממונעים בעלי מספר גלגלים שקטן מ4 ;D
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים אחרי שבביצפר היתה לנו הרצאה של נכה שסובל משיתוק ברגליים כתוצאה מתאונה עם אופנוע (לא באשמתו) ואחרי שאמא שלי הארתה לי צילומי רנטגן של מישהו שהיא בדקה שעבר תאונה עם אופנוע...אני לא מתקרב לחפצים ממונעים בעלי מספר גלגלים שקטן מ4 ;D למרות שאתה יכול למצוא לא מעט אנשים בבית לוינשטיין, ולא מעט נכים, ולא מעט צילומי רטגן מזעזעים, של תאונות דרכים בין כלי רכב בעלי 4 גלגלים
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים תיאוריה שלישית טסט שני 43 שיעורים נוהג על דייהו סופר רייסר 97 ידנית,כיף של אוטו...אני מכור להילוכים בקרוב אלינור שלי תיכנס למוסך...גולף 81 קבריולט DK דור ראשון...אגדה מימי החופש בתחילת השירשור כתבו על שיעורי נהיגה...הם לא נותנים כלום הכל תלוי אם אתה בא לטסטר בטוב ועד כמה הוא קטנוני טסטרים לא מסתכלים על מכלול הנהיגה שלך ובוחנים האם אה כשיר ויודע לנהוג אלא מעניין אותם שתטעה בכל מקרה מקפיד על דברים כמו איתותים..במידה ואני רואה הכביש זורםואפשר להגביר מהירות המנימום שצריך לעשו זה לאותת בין נתית לנתית
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר צודקכמות שיעורים וטסטים בכלל לא מעידה על רמת נהיגהמה ששמעתי שהמון אומרים שאלה שעברו טסט ראשון הסיכוי שלהם להיות מערובים בתאונה גדולה בהרבה מיזה של מישהו שעבר טסט שני ומעלה
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים יש מצב, אבל אני עדיין שואף לעבור טסט ראשון. אין לי חשק לשלם עוד 400 שקלים עבור טסט.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים צודק כמות שיעורים וטסטים בכלל לא מעידה על רמת נהיגה מה ששמעתי שהמון אומרים שאלה שעברו טסט ראשון הסיכוי שלהם להיות מערובים בתאונה גדולה בהרבה מיזה של מישהו שעבר טסט שני ומעלה עכשיו זה סתם נראה כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך שאתה נהג יותר טוב מאלה שעברו בטסט ראשון
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים זה ממש לא נכון, רכב גדול יותר\כבד יותר לא בהכרח בטוח יותר, ליותר דיוק אין שום קשר בין שני הגורמים הנ"ל. מספיק להסתכל על קטגורית הטנדרים שעד לאחרונה לא היתה נבדקת על ידי ה-EuroNCAP.יש גם יש.ראה סרטון ביוטיוב בו ריסקו פיאט 500 (5 כוכבי בטיחות) באודי Q7 (שלה 4 כוכבים).בוצע ע"י ADAC.http://www.youtube.com/watch?v=MfbU1iQJwCgכמו שניתן לראות, מהנוסעים שהיו אמורים להיות ב500 לא נישאר הרבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.