עבור לתוכן

שאלה וייעוץ לפני עשיית מוד

Featured Replies

פורסם

הי

לפני כמה חודשים קניתי את המארז NZXT TEMPEST.

מהמארז עצמו אני מרוצה, אבל אני רוצה לעשות אותו קצת יותר יפה.

ראיתי את המוד הזה:

http://nl.youtube.com/watch?v=AUSEwfspq7s&feature=related

ואני חושב שהוא הכי מוצלח לטצפסט מכל אלה שראיתי.

אז חשבתי לעשות את המוד הזה למארז שלי בכמה שלבים:

א. שאני אצבע באדום את:

1. הכלוב של ה-HD (את השני הוצאתי כדי לשפר את זרימת האוויר)

2. הגרילים של 2 המאוררים העליוניים

3. הלוח של הלוח אם

4. החלק הזה של החריצי הרחבה

ובשחור את מה שנשאר לא צבוע:

1. החלק הפנימי של הדלת מצד ימין (של הלוח אם)

2. את התחתית של המארז

3. החלק הפנימי של החלק האחורי של המארז

4. את העמודים האלה שעליהם מרכיבים את הכלוב של ה-HD

ב. לשנות את הצבע של הנורות לד לאדום ב:

1. מארז מקדימה.

2. כל המאווררים (כשיו הם בכחול)

ג. להוסיף קטודות קרות:

1. שוכבת- מתחת לחלון במארז.

2. עומדת- מאחורי הכלוב להארד דיסק.

ועכשיו לשאלות:

1. מה נראה לכם? יש אולי מוד אחר שיהיה יותר טוב לפני שאני יעשה את זה?

אני יודע שזה פחות או יותר נוגד את הרעיון של מודינג, וזה לחשוב מחוץ לקופסא ולא לעשות "לפי הספר", אבל אני רק בן 14 וזה מוד ראשון שלי במארז שאני די אוהב.. לא בא לי להרוס אותו..

2. בקשר לצביעה: איזה ספריי במחיר הגיוני מומלץ? וצריך לעשות שכבה עם ספריי לבן קודם או משהו? התקשרתי לשזר והבנתי שיש להם ספריי למתכת.

3. הקטודות באמת קרות? הן לא יוכלו להעלות את הטמפרטורה במארז?

על איזה אתם ממליצים?

4. ועכשיו בקשר לסידור כבלים:

יש לי ספק ג'נרי עם כבלים קצרים.

אין לי בעיות עם הספק עצמו, חוץ מזה שהכבלים קצרים מדי ללוח אם, למעבד ולהארד דיסק.

אז יש איזה מקום שמוכר כבלים מאריכים לזה? קיים דבר כזה?

תודה.

פורסם

1. אין תשובה חד משמעית לזה...זה תלוי בך. אם אתה מרגיש שאתה קשור למארז איך שהוא אז עזוב ואם אתה רוצה לשפר ויש לך את הכלים והיכולות לך על זה.

2. בשביל צביעה הכי טובה צריך קודם כל לשייף את המארז עם נייר זכוכית או אפילו יותר טוב עם "ניקוי חול" שזה בערך אותו דבר רק הרבה יותר מהיר ויעיל.

ואח"כ לצבוע עם שכבה של PRIMER ושכבה של צבע שאתה רוצה. אם אתה מעוניין (כמוני..) לא להוציא מלא כסף על מודינג, אז יש חנות ברחוב מנחם בגין בת"א נראה לי שהיא יבואנית של צבעים יש שם צבע PRIMER של חברת AMERICAN EAGLE שעולה רק 18 ש"ח והוא בא בספריי 287 גרם נראה לי...אתה יכול לראות את הספריי בפרויקט הודינג שלי (ולהגיב בדרך אם בא לך.. ;D)

בשביל צבע רגיל לך לחנות מפעל של יעקובי ברחוב החשמל 1 (מרחק של 10 דקות הליכה מהחנות הקודמת שציינתי) ויש שם ספריים של DUPLI COLOR הגרמנית שמחירי מבצע של 32 ש"ח לספריי 400 מליליטר (תבדוק אם עדיין יש מבצע שם לפני שתלך)

3.אף פעם לא היה לי אבל ראיתי במקומות אחרים וכן...הן לא פולטות חום וכמובן שהם לא פולטות קור גם.

4.יש מלא מקומות שיש מאריכים אבל תלוי איזה ... ל 20 פינים בטוח יש אפילו שהוא רק לא ראיתי בארץ ל 4 פינים יש בטוח בארץ עולה בסביבות ה 20 ש"ח ול POWER של SATA לא ראיתי אבל שווה לחפש

בהצלחה

עידו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים