פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים ערכתי אנא הגב על השאלה המחודשת (:ואני יודע שאלו רמקולים בינונייםרואים את זה במחיר שלהםאין לי תקציב של אלפי שקלים לצערי
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים המחיר שלהם בארץ מופקע בכל קנה מידה.כשהייתי בלונדון ראיתי אותם בחנות מחשבים במחיר של 30 פאונד.אבל אני חצי אודיופיל אז אולי הם יספקו אותך.לגבי השאלות האחרות אני לא יודע להגיד
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים אני לא אודיופיל, אז הרמקולים האלה נחשבים בעיניי למוצר מצויין, בהשוואה לרמקולים של 100 ש"ח כמובן.מצד שני, אני גם לא אשקיע יותר מ-500 על מערכת 2.1 שתשמש אותי במחשב, אז אולי אני לא פונקציה.לא מבין מה יש להסתכל בזאפ, הרמקולים שם נמכרים ב-550 ש"ח ומעלה ובאולסייל זו זירת מכירה.לא חושב שתהיה בעיה למכור את הרמקולים, חדשים לגמרי, ב-400 ש"ח, המחיר ששילמת עליהם. אבל זה כבר סיכון שתצטרך לקחת.
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים בסדר גמור בסוף קניתי את הX540 ! יותר נכון אקנה יותר מאוחר (: מצאתי לי שותףוזה שצריך להגביר את הווליום לא אומר שהם חלשים, עד כמה שאני מבין בתחום הזה.. אם אני מייצר רמקולים אני יכול לקבוע את דרגות הווליום כפי שבא לי.. לא?
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים באופיס דיפו, דפים למדפסות ודיו גם במבצע 1+1?לא.דיו ב-15.5% הנחה ללקוחות לייף סטייל. דרך החנויות שבזאפ הדיו זול יותר.
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים בסדר גמור בסוף קניתי את הX540 ! יותר נכון אקנה יותר מאוחר (: מצאתי לי שותףוזה שצריך להגביר את הווליום לא אומר שהם חלשים, עד כמה שאני מבין בתחום הזה.. אם אני מייצר רמקולים אני יכול לקבוע את דרגות הווליום כפי שבא לי.. לא?זה לא משנה אם זה בכוונה או בטעות, בתכלס הם רמקולים חלשים
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים טוב בסוף אין לי שותףאז מי שמעונייןX540ב 350ש"ח כל אחדמאופיס דיפושיצור איתי קשרררררר
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים פשוט תלך לשם ותחכהעשיתי את זה אתמול בסניף קטן יחסית של באג ואחרי כמה דקות מצאתי שותף.לא כולם מודעים לכך שיש מבצע
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים זהו, המבצע נגמר. מחכים למבצע הבאה. אל תשכחו לעדכן ברגע שאתם רואים או קוראים על משהו מעניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.