פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים הביקורות עליו לא רעות, הסתכלתי עליו ועל ה-G15 ואומנם ל-G15 יש את ה-LCD שהוא... "נורא מגניב", אבל בסופו של דבר, ה-MS נראית יותר נוחה ועמידה.ותאמת, שזה נוגע למקלדות, תמיד העדפתי MS. ( עכברים LOGITECH)
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים 3 8GB DOK SANDISK1 4GB DOK SANDISKיש 1+1 על DOK???דרך אגב המבצע כולל את מחר באופיס דיפו? ובבאג היום זה יום אחרון?
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים חח, שים לב ששנינו התכוונו לעכבר SIDEWINDER, שהוא חרא עכבר..לגבי המקלדת לא יודע, לדעתי נראית אחלה מקלדת, השאלה היא אם יש לה יותר מדי מעגלים משותפיםתעשה לנו טובה : תרשום פה את המשפט הזה עם שני השיפטים מוחזקים:the quick brown fox jumps over the lazy dog.
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים אין 1+1, זה פשוט במחייר בדיחה!HE QUIK BROWN FOX JUMPS OVER HE LAZY DOG.אין את ה-T וה-CTHE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG, זה עם SHIFT אחד לחוץ.ואגב, יתרון ענק, יש בה ( לא ראיתי את זה בכלל קודם, איזה כיף!), חריטה בעברית!!
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים אה... אוקי, ו..? העיקר שמאקרוים יעבדו יחד עם זה.. אני מבטיח ביקורות משולבת יחד עם העכבר עוד כמה ימים... אני חייב לציין שבנתיים לכתוב עליה זה דיי כיף, מוזר לי מאוד! אבל כיף. והקטע של ה-NUMPAD גאוני!!!!!! דורש התרגלות אבל גאוני. הצבעים יפים אגב חחאמרתי כבר, המחיר לא 120, 150 ל-16GB ו-89 ל-8GB של SANDISK, לא המבצע שהיה על הLENCIA או משהו כזה.
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים תעשה לנו טובה : תרשום פה את המשפט הזה עם שני השיפטים מוחזקים:the quick brown fox jumps over the lazy dog.סתם להשוואהמקלדת חרא של טיאק : HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Z OGמקלדת WAVE חדשה: HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.