פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים מחר מבחן, ואין לי הסבר בספר אני מנסה להבין דרך התשובות אבל לא ממש מצליח...הנוסחה לנגזרת של פונק' שורש היא : 1 חלקי 2 כפול שורש X ואם זה ביטוי אז למעלה זה הנגזרת של מה שבתוך השורש, חלקי 2 כפול השורשמסובך לקרוא את זה אני יודע אבל אי אפשר לרשום כאן שורשים ואני מסתמך על זה שאתם כבר מכירים את הנוסחה.בתקווה שיש ערים בשעה הזו, כי מחר יש לי מבחן, השאלה היא למשל אם יש לי:4ْ כפול שורש X פחות 2 חלקי שורש Xאיך פותרים את זה?אני לא מצליח להביןעריכה: עוד שאלה, איך גוזרים 2 חלקי X? זה יוצא 2?
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים אם יש לך שורש, אתה יכול להחליף אותו בחזקת 0.5ואם הוא מופיע במכנה אז בחזקת מינוס 0.5ואז נוח מאוד לגזור
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים מחבר רגע וכשיש לי 4X בחזקת חצי, איך אני גוזר את זה?וואי אני לא יודע אם זה בגלל over שעות במתטיקה יש לי בלק אאוט על הכל
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים התשובה לשתי השאלות שלך (יש מצב שיש טעות בגזירה, כבר הרבה מאוד זמן לא גזרתי פונקציה, אבל זה העקרון).[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים רגע וכשיש לי 4X בחזקת חצי, איך אני גוזר את זה?וואי אני לא יודע אם זה בגלל over שעות במתטיקה יש לי בלק אאוט על הכלבדיוק כמו חזקות שלמותואפשר להוציא את ה4 מהנגזרת כי הוא קבוע
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים התשובה לשתי השאלות שלך (יש מצב שיש טעות בגזירה, כבר הרבה מאוד זמן לא גזרתי פונקציה, אבל זה העקרון). הצבת 2 במקום x
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.