עבור לתוכן

מישהו מוכן להסביר לי מה פשר האתר הזה?

Featured Replies

פורסם

www.1buy1.co.il

והאם יש סיכוי לזכות שם במשהו?? איך זה עובד? :nixweiss:

פורסם

ודאי שיש סיכוי לזכות במשהו

בהתחלה לא הייתי בטוח, לכן בדקתי בשו"ת ולפי מה שכתוב שם אני צודק -

זה הולך ככה:

אתה מציע הצעה בסכום מתחת לסכום המירבי -> עוד מישהו הציע הצעה על אותו סכום/מישהו הציע הצעה מקורית בסכום יותר גבוה - נפסלת (אם מישהו מציע הצעה בסכום יותר גבוה אתה יורד למקום נמוך יותר, לא יודע מה זה אומר בדיוק)

בכל מקרה, לא משנה אם זכית או לא - אתה משלם את הסכום שהצעת

ככה שבסופו של דבר הם מרוויחים כסף על כל הצעה

פורסם
  • מחבר

למה פה:

https://ssl.1buy1.co.il/auction.asp?id=20656

דווקא ההצעה שהיא 98.54 ש"ח היא מקום ראשון? מה מייחד אותה מהאחרות?

יש סכום מסויים שהם קובעים מראש וכמה שאתה מציע יותר קרוב אליו יש לך סיכוי גבוהה יותר לזכות?

ואתה משלם את הסכום שהצעת גם אם לא זכית? חשבתי שאתה משלם 20 ש"ח דמי השתתפות בכל מקרה, ואם אתה זוכה אתה צריך לשלם בנוסף את הסכום שהצעת

פורסם

קח דוגמא:

הם מציעים מכונת כביסה ב-50 שקלים. דמי ההשתתפות להצעה הם נאמר 10 ש"ח.

המטרה שלך היא להציב את הסכום הכי גבוה שמתקרב ל-50 שקלים (מ-0 עד ל-50), בלי לפגוע בהצעה שכבר הציעו - זאת אומרת ההצעה שלך חייבת להיות יחודית: גם הכי גבוהה וגם הצעה שרק אתה הצעת (ולא אתה + עוד מישהו, כי אז זה נפסל, וזה כל העניין ב"משחק" הזה). כמו כן, כל פעם שתציע תצטרך לשלם את ה-10 שקלים הללו. בסוף יוצא שיכול להיות ש-10000 איש הציעו על המכונה, אחד זכה ושילם עליה נאמר 47.48 ובדרך ה-10,000 האחרים שילמו 10 שקלים.

פורסם

תיקון טעות, המטרה היא לא להציע סכום כמה שיותר גבוה אלא כמה שיותר נמוך. ברגע ש2 אנשים או יותר מציעים את אותו סכום שני ההצעות נפסלות וההצעה אחריהן היא הזוכה הפוטנציאלית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים