פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים למישהו יש מידע על תמיכת שרתים בשמות דומיין בעיברית ?האם זה שווה כלכלית ? 420( שח' לא כולל מע"מ לשנתיים )
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים זה אמור לעבוד רק בספקיות שירות בארץ, אנשים מחו"ל לא יוכלו לראות את זה. אני גם לא בטוח שיש תמיכה בזה ב IE6 (כנראה שצריך להתקין פלאגין ב IE6 בשביל שזה יעבוד).
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים מחבר http://www.domainthenet.com/hebrewsite/index.asp בלוף ? כי אם כן חבל על הכסף .
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים זה לא בלוף, תקרא מה שרשמתי. אם זה שווה ? תעשה את החשבון, מה שכן יש שם הרבה שמות מתחם פנויים
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים מחבר טוב עם זה שיקראו את זה רק בארץ אין ממש בעיה ( זה בעברית ) וכן יש הרבה שמות פנויים .מישהו רואה סיבה מדוע שזה לא יעבוד בשוק המקומי ?יש לזה הימור של שנתיים .
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים מחבר בקשר לעידכונים לא ניראה לי שצריכה להיות בעיה - שנתיים זה זמן רב מאוד לעידכונים .מה שכן אתמול הם אפילו עלו לתוכנית של יעל דן בגלי צה"ל ונתנו / לקחו לעצמם פירסומת חינם ( ארוכה כ- 5 דקות ) ועדיין זה זוחל .כניראה שהערנב צודק ?עריכה :אני מנסה להכניס בשורת החיפוש את הכתובת בעברית ו - נאדה - נישטה - גורנישט מיט גורנישט - לא עולה כלום.
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים מחבר חצי באנגלית וחצי בעברית ???מה זה שווה ?והחולרות מפרסמים את הסיומת בעברית ???
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים דבר גרוע ביותר. צריך ללחוץ Alt+Shift לפחות פעם אחת כדי לכתוב את הדומיין, וזה גם נראה לא אסתטי.
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים זה סתם ניסיון נואש להביא עוד כמה אהבלים שלא יכולים אפילו לרשום WALLA כדי שייראו קצת פרסומות ויכניסו עוד קצת כסף.אולי אם התמיכה בזה הייתה יותר טובה (כמו למשל דפדפן שכותב רק בעברית, משהו כמו FIREFOX RETARDED EDITION) אז זה היה שווה משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.