עבור לתוכן

שאלה בקשר לחשבון בנק

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לפתוח חשבון בבנק עכשיו רציתי לדעת אם הם מחייבים צעירים לכרטיס אשראי או עם יש סוגי עמלות שצריך לשלם

או משהו שצריך להזהר ממנו, בבקשה למי שהתנשא עם בנקים שיוכל לעזור או בעל ניסיון אחר?

פורסם

ברור שצריך להזהר, זה בנק.

לא הבנתי את השאלה בקשר לכרטיס אשראי, התכוונת אם הם מכריחים אותך להוציא כרטיס? כי אם זאת השאלה, התשובה היא כמובן שלא, למרות שהם יהיו מאוד שמחים לדחוף לך כרטיס.

סוגי עמלות בסיסיות שצריך לשלם, זה דבר ראשון עמלת שורה (אני לא מתייחס פה למבצעים שיכולים להיות בבנק, אני רק אסביר מה זה).

עמלת שורה זו עמלה שנלקחת לך על כל שורה נפרדת בחשבון הבנק שלך, והיא בסך 1.21 ש"ח. כל פעולה נפרדת שתופיע בחשבון שלך, תעלה לך 1.21 בעקרון.

מעבר לזה, יש עמלה על כל פעולה שהיא (שוב, כל זה תלוי בתנאים ולצעירים יש הרבה פעמים מבצעים אטרקטיביים) כגון משיכה, הפקדה, העברה וכל סוג פועל אחר שיש :)

הכי טוב שתשמור את הכסף מתחת לבלטות.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי עם הם מחייבים בכסף על אשראי

ואם יש פטור מסוים מעלות על פעולות כמו משיכה הפקדה ואלה.

פורסם

בלאומי אין עמלות לצעירים

פורסם

ברוב (אני לא אומר כל, למרות שזה הגיוני) הבנקים יש פטור פחות או יותר מלא מעמלות. אתה יכול להוציא כרטיס כספומט או כרטיס אשראי בחינם לגמרי. אני ממליץ בשלב הראשון בנקט - גם כדי שתוכל לשלוט בהוצאות שלך, וגם כדי שכשתחליט שאתה צריך כרטיס אשראי תקבל מסגרת אשראי יותר גדולה.

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים