עבור לתוכן

מבקש עצה בנוגע לערכת הלחמה.

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

ראשית, בתור חובב אלקטרוניקה וסטודנט להנדסת חשמל, אני שמח למצוא פורום אלקטרוניקה.

אני מעוניין לשפר את כישוריי בהלחמות של מעגלים, ולכן רוצה לקנות ערכת הלחמה.

מדובר במעגלים פשוטים, ולא ברכיבים מזעריים.

מאחר ואני חדש בנושא, אשמח לשמוע מכם על ערכה מומלצת, ואיפה ניתן לקנות כאלה באיזור המרכז.

תודה מראש.

פורסם

מה ז"א ערכת הלחמה ?

אתה מתכוון למעגל "קיט" מוכן שאתה צריך להכניס לשם את הרכיבים המצורפים ולהלחים ?

או שאתה מדבר על מן תחנת עבודה להלחמות ? כמו שרואים בסרטים, עם זכוכית מגדלת גדולה ומנורה ?

אם אתה סתם רוצה להתאמן על הלחמות הייתי קונה לוח הלחמות רגיל, קצת חוט וכמה ג'וקים או תושבות (מה שיוצא יותר זול מבחינת מספר רגליים לשקל).

שים אותם באופן אקראי על הלוח, תלחים את כל הרגליים שלהם ותשתדל שיהיו הלחמות יפות ולא גושי בדיל. תוכל גם להלחים חוטים בן כל מיני רגליים וכו'.

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרת, אני מתכוון ללוח עם חורים שניתן להכניס לתוכו רכיבים ולהלחימם אל הלוח עם בדיל.

אשמח לשמוע על ערכה מומלצת ומחיר משוערך.

תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.11.2008 בשעה 23:19:40

מה ז"א ערכת הלחמה ?

אתה מתכוון למעגל "קיט" מוכן שאתה צריך להכניס לשם את הרכיבים המצורפים ולהלחים ?

או שאתה מדבר על מן תחנת עבודה להלחמות ? כמו שרואים בסרטים, עם זכוכית מגדלת גדולה ומנורה ?

אם אתה סתם רוצה להתאמן על הלחמות הייתי קונה לוח הלחמות רגיל, קצת חוט וכמה ג'וקים או תושבות (מה שיוצא יותר זול מבחינת מספר רגליים לשקל).

שים אותם באופן אקראי על הלוח, תלחים את כל הרגליים שלהם ותשתדל שיהיו הלחמות יפות ולא גושי בדיל. תוכל גם להלחים חוטים בן כל מיני רגליים וכו'.

בדיוק.

אני מניח שכל חנות אלקטרוניקה מחזיקה רכיבים כאלה, וזה בטח יוצא יותר זול מערכה.

אתה יכול לשער מחיר של חבילה כזאת?

פורסם

שוב לא ממש הבנתי למה בדיוק הכוונה. אם אתה סתם רוצה ללמוד להלחים הכי טוב להתנסות בהרבה הלחמות. תוכל לקנות לוח הלחמה קטן וכמה תושבות הכי זולות שתוכל למצוא. לערכתי, עבור לוח + תושבות של (סה"כ) 100 רגליים תצפה לשלם לא יותר מ20 ש"ח. זה יוצא הרבה יותר זול מאשר הקיטים, אך גם פחות מעניין וכניראה גם פחות מספק (לבנות משהו ולראות שהוא עובד).

ככל שאני יודע כל הערכות הנמכרות מגיעות עם לוח PCB מוכן ומחורר מראש וכל מה שצריך הוא להלחים את הרכיבים המצורפים.

כאלה קיטים יש בדרך כלל בהרבה חנויות אלקטרוניקה, לדוגמה כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים