עבור לתוכן

הסבר כללי על עבודות בהיי-טק על מנת להחליט במה להתמקד.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אישית אני לא מבין את הדרך שלך, איך את יכולה לרצת לעבוד בהיי-טק עם מחשבים בלי לדעת באיזו עבודה , איזה תחום ומה פחות או יותר הולך שם ( אפילו עם זה בצורה מאוד מופשטת וכללית ).

מה לעשות שאין לי חברים שיכולים לייעץ לי ולעזור לי בזה.

לא לכולם יש חברים\מכרים שמתעסקים בזה.

אני מספיק מבולבלת בקטע הזה, אתה לא עוזר לי הרבה עם ההודעה הזאת.

לגבי החדר החשוך- התכוונתי שאני לא רוצה להדריך אנשים אחרים.

ובאמת, עשה לי טובה, אם אתה אוהב להיות ציני וסתם ללגלג, אז אל תגיב.

• תגובות 63
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה נקודות שחשוב להוסיף לגביי מתכנתים:

1.צריך לדעת שבתור מתכנת זה עבודה רצופה מול מחשב וצריך יכולת להתמודד עם לחץ.

2.זה עבודה כמעט נטו מול המחשב ללא חברה.

3.אחרי התואר פרנסה היא לא דאגה.

4.לרוב מי שעושה הנדסאי תוכנה לא מתקדם.

5.לבסוף הידע שלך והניסיון על פי זה אתה נמדד.אחרי וותק של כמה שנים ממש לא משנה מאיפה התעודה.

לגביי רשתות ותשתיות:

התעודות נותנות רק כרטיס כניסה.הכל אבל הכל מתבטא בניסיון ואהבה למקצוע.

מקווה שעזרתי.

פורסם

נראה לי טניה שאת מחפשת איזשהו קצור דרך להיכנס להייטק , איזה קורס של שנה או משהו כזה .

לפי דעתי הדבר הכי טוב בשבילך יהיה למודים אקדמאים , את צריכה קודם להחליט מה את יותר אוהבת ?

תכנות ---> מדעי המחשב

QA תוכנה ? -----> מדעי המחשב משולב כלכלה\ניהול\מה שמענין אותך .......

אלקטרוניקה ? ---> הנדסת אלק

מערכות מידע ? ----> תואר במערכות מידע

חשמל ? ---->הנדסת חשמל

דרך אגב גם תואר בהנדסת תעשיה ונהול יכול לסדר אותך בחיים , תמיד יש בקוש למקצוע הזה .

אני עובד עם הרבה חברה כאלה של הנדסת תעשיה ונהול , ונראה שיש להם אחלה תפקיד בחברה , ותנאים טובים .

הכי חשוב שתעשי חשבון נפש טוב טוב עדיף יהיה שהלמודים ידחו בשנה אבל בסוף תלמדי מה שאת אוהבת ככה יהיה לך קל

במהלך התואר ולאחריו

פורסם

^^

אלקטרוניקה וחשמל זה שמות שונים ל..אותו דבר :)

בכל מקרה, אני מצטרף להמלצה על ספר בנושא תכנות. בניגוד למה שזה שכתב כמה הודעות מעלי - אני כן ממליץ להתחיל מ-C, ועוד יותר ממליץ על הספר The C Programming Language, אולי כי הוא נכתב על ידי המפתחים של C ובעיקר כי הוא יעזור לך לחזק את האנגלית שלך, כי במידה ותלכי על לימודים אקדמאיים את תהיי חייבת לדעת אנגלית ברמה גבוהה (אני יוצא מנקודת הנחה שאת לא דוברת אנגלית ברמת שפת אם. אם לא - הרווחת, אבל אני עדיין ממליץ על הספר הזה :). זה גם הספר המומלץ של קורסי מבוא למדעי מחשב, שבהם לומדים, בגדול, C (לרוב)).

ולגבי מה שאמרת קודם - אמרת שאת מאוד מתעניינת בביולוגיה ומדעי הים. למה לא בעצם? אם יש לך ראש לנושא, ביולוגיה ימית, וטרינריה וכו' מקצועות מעניים ומרתקים. אם יש או אין בהם כסף זה סיפור אחר - אבל בסוף כולם מסתדרים, וכמובן שתמיד אפשר לעשות תואר משולב. למשל, באוניבריסטת חיפה:

http://science.haifa.ac.il/biology_du/program.htm

שלבי את זה עם מדעי המחשב ותוכלי להתפתח לביואינפורמאוטיקה, שזה נושא די חם בתקופה הזאת. אפשר גם באוניברסיטת ת"א (קישור לידיעון למועמד, את מוזמנת לנבור שם: http://www.tau.ac.il/lifesci/yedion_menu_TashSach.html) ואפשר כמובן גם בטכניון ואני מניח שגם בב"ש.

הכל עניין של רצון. וכמובן שתוך כדי לימודים, במיוחד בשנים מתקדמות - אפשר לעבוד בתחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים