עבור לתוכן

הסבר כללי על עבודות בהיי-טק על מנת להחליט במה להתמקד.

Featured Replies

פורסם

אם אתה מתעניין יותר ברשתות ובמסדי נתונים, נסה ללכת על לימודים אקדמאיים, אבל לא מדעי מחשב/תוכנה, אלא הנדסת מערכות מידע (שזה בגדול דומה למדעי המחשב אבלמתעסק גם בנושא של מסדי נתונים, ניהול, כלכלה וכו').

בשוק היום בלי תואר אין הרבה מה לחפש. ג'ון ברייס זה נחמד, אבל בתור תוספת ולא בתור בסיס. בתור תוספת זה יכול להיות משמעותי מאוד, בתור "הסמכה" לבד זה לא שווה הרבה. לדעת ג'אווה אפשר לדעת טוב מאוד גם עם, ספר, קורס באו"פ או אפילו באוניברסיטה "רגילה" או מכללה - ובעיקר שעות של לשבת ולכתוב קוד.

• תגובות 63
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך בדיוק תואר פורמאלי עוזר לך יותר מאשר הכשרת CCNA בלנהל / לבנות רשתות ?

פורסם

אני סיימתי mcdst בג'ון ברייס והיה די נחמד, האווירה שם על הכיפאק והמורים אוהבים אותי מאוד שם. לגבי התלמידים, יש כאלהה שזה לא בראש שלהם להמשיך הלאה ויש כאלה שכן. אני למשל באתי עם ידע אישי לקורס כי קראתי ספרי טכנאים עוד לפני הקורס, ככה שהקורס לא חידש לי מי יודע מה, אלא רק חידד ורענן לי דברים שכבר ידעתי. מה שמגעיל אותי פה זה שאנשים בפורום קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף, ואני יודע שטכנאי מחשבים היום זה לא מציאה גדולה ושצריך גם רקע קודם לפני הקורס טכנאים- אבל אני לא רוצה לחשוב שלא משנה כמה קורסים אני אלמד שם (ואני מתכוון ללמוד שם הרבה) וכמה חומר אני אקרא ב- hwzone (כי אני קורא פה מ-2001)- אני אעבוד בתמיכה טכנית בנטוויז'ן וזהו. בתמיכה טכנית יש אנשים שאפילו את הקורס טכנאים בג'ון ברייס אין להם, כי הם פשוט לומדים על מונחים בסיסיים שקשורים לאינטרנט/IE/outlook express וזהו. אני מאמין שאם תתאמצי ותשקיעי בקורס טכנאים (שזה הקורס הבסיסי ביותר שם, למיטב ידיעתי)- תוכלי להתקדם שם בתחום ה- IT לאיזה כיוון שבא לך. אם יש לך רקע טכני ואת מכירה חלק מהחומר של הקורס טכנאים- מה טוב, זה רק יעזור לך!

פורסם

תגיד זה שמור לך תמיד בclipboard ההודעות האלה?!

תמיד הודעות בעלות אותו האופי, אשכרה כתבת פה קורות חיים.

צא מהפאקינג סרט של באג\נטוויז'ן :s07:

פורסם

אני סיימתי mcdst בג'ון ברייס והיה די נחמד, האווירה שם על הכיפאק והמורים אוהבים אותי מאוד שם. לגבי התלמידים, יש כאלהה שזה לא בראש שלהם להמשיך הלאה ויש כאלה שכן. אני למשל באתי עם ידע אישי לקורס כי קראתי ספרי טכנאים עוד לפני הקורס, ככה שהקורס לא חידש לי מי יודע מה, אלא רק חידד ורענן לי דברים שכבר ידעתי. מה שמגעיל אותי פה זה שאנשים בפורום קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף, ואני יודע שטכנאי מחשבים היום זה לא מציאה גדולה ושצריך גם רקע קודם לפני הקורס טכנאים- אבל אני לא רוצה לחשוב שלא משנה כמה קורסים אני אלמד שם (ואני מתכוון ללמוד שם הרבה) וכמה חומר אני אקרא ב- hwzone (כי אני קורא פה מ-2001)- אני אעבוד בתמיכה טכנית בנטוויז'ן וזהו. בתמיכה טכנית יש אנשים שאפילו את הקורס טכנאים בג'ון ברייס אין להם, כי הם פשוט לומדים על מונחים בסיסיים שקשורים לאינטרנט/IE/outlook express וזהו. אני מאמין שאם תתאמצי ותשקיעי בקורס טכנאים (שזה הקורס הבסיסי ביותר שם, למיטב ידיעתי)- תוכלי להתקדם שם בתחום ה- IT לאיזה כיוון שבא לך. אם יש לך רקע טכני ואת מכירה חלק מהחומר של הקורס טכנאים- מה טוב, זה רק יעזור לך!

הדבר היחיד שיעזור לה בחיים בלעבוד בתמיכה טכנית זה לממן חלק מהתואר, וגם על זה אפשר להתווכח. זהו. די להפיץ שטויות.

פורסם

אני מתעניין יותר בבניית ותחזוקת רשתות מחשבים (וגם אבטחת מידע), מעיין MCSE. איך אני מתפתח בתחום הזה?

1. תעשה תואר במוסד טוב.

2. תלמד Linux/Unix - חובה - קח מחשב ישן ותתקין Linux עליו

3. תלמד בזמן הפנוי TCP/IP ושיטות ניתוב

4. תלמד מה זה Firewall ואיך הוא פועל

זאת התחלה טובה אבל לא יביא טותך ל-30k ואפילו לא 20k.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא מבינה למה אתם כל הזמן גולשים מהנושא המקורי של הת'רד.

אני בכל זאת נורא מבולבלת עדיין ולא יודעת מה ללמוד.

אולי זה יישמע מוזר אבל יש מקום שנותן ייעוץ או הכוונה לגבי הנושא הזה?

כדי שיהיה מישהו מולי שיסביר לי, כי דרך האינטרנט זה הולך ומסבך אותי.

פורסם

כי אנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס במקום להגיע לנושא של הת'רד

פורסם

היתרון בשוק העבודה של תואר אקדמאי הוא באפשרויות הרבות שהוא פותח בפניך, נכון שביל גייטס לא סיים את לימודיו האקדמאיים, אבל הרוב המכריע של העובדים הבכירים בחברה שהוא ייסד הם בעלי תארים. יש המון משרות נהדרות שתואר אקדמאי הוא סף קבלה מינימלי להן, על ניסיון הם עשויים להתפשר, אבל CV שלא כולל BSc פשוט יעוף אוטומטית לפח המיחזור. בנוסף, תואר אקדמאי (כל תואר אקדמאי בתחום המדעים) נותן לך כלים שישרתו אותך לאורך כל הקריירה ומאפשר לחשוב בצורה אחרת.

פורסם

והסמכות של מייקרוסופט/סיסקו/CompTIA וחברות אחרות שוות לתחת?

אני מכיר מישהו שסיים קורס טכנאי PC בג'ון ברייס במחזור לפניי, והוא סיפר לי שהוא עובד בחברה במת"מ שאסור לו להגיד את שמה. זה אותו אחד שאמר לי שהוא לוקח 100 ש"ח לשעה כשהוא מבקר אצל לקוחות. זה חרטוט?

פורסם
  • מחבר

אתם צריכים להבין שיש כאלה שעוברים קורס נגיד, בג'ון ברייס ומוצאים באמת עבודה טובה ויש כאלה שממש לא.

פשוט באוניברסיטה, כנראה שהסיכויים להסתדר הם פשוט יותר גבוהים.

לא חסר כאלה שלמדו והם מחוסרי עבודה ולא חסר גם כאלה שלא למדו כלום והצליחו להסתדר יופי.

יש ויש.

ובחזרה לשאלה שלי, קיימים אנשים שיכולים להסביר לי ולתת לי הכוונה?

פורסם

אתם צריכים להבין שיש כאלה שעוברים קורס נגיד, בג'ון ברייס ומוצאים באמת עבודה טובה ויש כאלה שממש לא.

פשוט באוניברסיטה, כנראה שהסיכויים להסתדר הם פשוט יותר גבוהים.

לא חסר כאלה שלמדו והם מחוסרי עבודה ולא חסר גם כאלה שלא למדו כלום והצליחו להסתדר יופי.

יש ויש.

הכל תלוי בשיווק עצמי.

לא משנה איפה למדת.

ככל שתלמדי במוסד גבוהה יותר יהיה לך קל יותר כי "שי לך תעודות" ליכולת הלמידה שלך ...

זה לא אומר כלום על יחסי אנוש , חזון ... , יכולת ניהול ,לקיחת אחריות ...

השאלה מה את באמת מחפשת ?

מה יתן לך סיפוק ?

כמה את דורשת מעצמך ?

העצה שלי ...

לכי ללמוד הנדסאי תוכנה

שם תלמדי לתכנת ברמה סבירה + יסודות טובים בשנתיים בלי לבזבז יותר מידי משאבים כספיים

ותראי אם זה בכלל בשבילך

משם אפשר כבר להתחיל לעבוד ולהתגלגל

פורסם
  • מחבר

הכל תלוי בשיווק עצמי.

לא משנה איפה למדת.

ככל שתלמדי במוסד גבוהה יותר יהיה לך קל יותר כי "שי לך תעודות" ליכולת הלמידה שלך ...

זה לא אומר כלום על יחסי אנוש , חזון ... , יכולת ניהול ,לקיחת אחריות ...

השאלה מה את באמת מחפשת ?

מה יתן לך סיפוק ?

כמה את דורשת מעצמך ?

העצה שלי ...

לכי ללמוד הנדסאי תוכנה

שם תלמדי לתכנת ברמה סבירה + יסודות טובים בשנתיים בלי לבזבז יותר מידי משאבים כספיים

ותראי אם זה בכלל בשבילך

משם אפשר כבר להתחיל לעבוד ולהתגלגל

סוף סוף התייחסות לנושא :), תודה.

השאלה מה את באמת מחפשת ? - אני מחפשת לעבוד במחשבים [כלומר, לבוא בבוקר ליום עבודה, לעבוד במחשב וללכת... אם זה קשור לתכנות או כל דבר אחר, העיניין הוא אני לא יודעת מה הכי יתאים לי כי שוב אני לא יודעת מה אומר כל נושא ].

מה יתן לך סיפוק ? - שוב, זה כמו למעלה, אני רוצה לציין שאני לא רוצה לעבוד בתור מנהלת או משהו בדרגה גבוהה, אני מעדיפה להיות תחת פיקוד של מישהו אבל לקבל שכר גבוה, יחסית.

כמה את דורשת מעצמך ? - כמה אני דורשת... אם אמצא את מה שהכי מתאים לי אני בוודאי, אשקיע עד הסוף.

פורסם

לעבוד במחשבים זה יכול להיות גם קלדנית/פקידה באיזה מקום שכל מה שעליה לעשות זה להקליד מכתבים וכאלה. זה מה שבא לך לעשות?

פורסם
  • מחבר

לעבוד במחשבים זה יכול להיות גם קלדנית/פקידה באיזה מקום שכל מה שעליה לעשות זה להקליד מכתבים וכאלה. זה מה שבא לך לעשות?

כבר ציינתי לאיזה כיוון אני הולכת, אז בבקשה בלי הודעות מיותרות כאלה.

תשאר בת'רד של באג. >.>

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים