עבור לתוכן

לפרמדיקים והחובשים שבינינו, עזרה וטיפ לקניית תיק עזרה ראשונה לבית עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מעוניין כפי שאמרתי בתיק עזרה ראשונה לבית עם ילד קטן בן שנה.

למרות שיש כאלו מוכנים, הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשים לב שיהיה בפנים, כמובן מניסיונכם.

האם יש מוצרים שלא מופיעים אבל רצוי לכלול, או מוצרים מסויימים העדיפים על אחרים ועוד כהנה...

אני מניח ש- 400 ש"ח יהיו דיי והותר (לא?).

אשמח לתגובות.

פורסם

400 שח' נשמע לי המון

כמובן יש את מגוון התחבושות , משולשים , חומר חיטוי , מספריים , פלסטר לפרפרים ולחבישה , פד גזה וצמר גפן , חוסם ורידים / עורקים . אפשר להוסיף משהו לכיסוי כויות , כמובן צינורית לפתיחת קנה נשימה וערכת הנשמה אפשר גם מקבעים לשברים , אם יש לך ידע והכשרה אז גם עירוי פלסמה , אפשר להוסיף גם סוגי טיפולים ( תרופות ) כמו מורידי חום ומשככי כאבים , משחות למינהן כמו אלוורה להרגעה , ומשחות אנטיביוטיות . אפשר גם מכשירים כמו מד לחץ דם ( יש אלקטרונים טובים יותר ופחות - אז גם צריך בטריות - אם לא אז יש את הידניים ) סטוסקופ .

זהו מה שאני יודע כרגע , יכול להיות שיש דברים נוספים כמו ספר לעזרה ראשונה - רצוי קורס קצר .

הקביעה היא לאיזה סוגי פגיעות אתה מתכוון לטפל וכמה זמן לפינוי ולהגעה לבית חולים קרוב .

פורסם

אני מתנדב במכבי אש ובכבאיות יש לנו תיקי עזרה ראשונה "למקרה שמד"א מפשלים" כמו שאומר האחראי שלי. אני יכול "להרים" לך אחחד, רוצה? ובמתנה תקבל גם כפפות נגד התחשמלות. ואם תוסיף 50 שקלים תקבל פורץ דלתות שמעיף פלדלת בשניות...עשינו עסק? :silly:

פורסם

פשי וי איך שכחתי - כפפות לייטקס

פורסם

f-18..אני חושב שהוא יסתפק ברשימה של מה שיש בתיק הנ"ל

פורסם

מה? פורץ דלתות זה לא פריט חיוני בתיק עזרה ראשונה? :s05: :'( כל חיי חייתי בשקר???

פורסם

וואו.אתה כל כך מצחיק שאני עוד שניה נופל על הרצפה.

NOT!

פורסם
  • מחבר

כפפות לייטקס אני יכול להשיג בעבודה.

ו- F/A-18 פורץ דלתות לא ממש שימושי לי אבל מספריים הידראוליים יכולים לעזור. אני רוצה לעשות איזה מוד קטן :smile1:

טוב, אני חושב שהרשימה של genia הכי מתאימה.

אין לי שום הכשרה רלוונטית ועדכנית, אבל אני מתכוון לעשות אחת כזו, בעיקר מתן עזרה ראשונה לילדים ותינוקות אם יש דבר כזה.

כמובן שהכוונה שלי בתיק עזרה ראשונה, שיתאים לפציעות קלות, כוויות ולא ניתוחי סלון וכדו'.

תודה על התגובות. אם יש עוד משהו אני אשמח לשמוע.

פורסם

במקרה, יש לנו גם זוג נהדר של מספריים הידרואליות!

פורסם

400 שח' נשמע לי המון

כמובן יש את מגוון התחבושות , משולשים , חומר חיטוי , מספריים , פלסטר לפרפרים ולחבישה , פד גזה וצמר גפן , חוסם ורידים / עורקים . אפשר להוסיף משהו לכיסוי כויות , כמובן צינורית לפתיחת קנה נשימה וערכת הנשמה אפשר גם מקבעים לשברים , אם יש לך ידע והכשרה אז גם עירוי פלסמה , אפשר להוסיף גם סוגי טיפולים ( תרופות ) כמו מורידי חום ומשככי כאבים , משחות למינהן כמו אלוורה להרגעה , ומשחות אנטיביוטיות . אפשר גם מכשירים כמו מד לחץ דם ( יש אלקטרונים טובים יותר ופחות - אז גם צריך בטריות - אם לא אז יש את הידניים ) סטוסקופ .

זהו מה שאני יודע כרגע , יכול להיות שיש דברים נוספים כמו ספר לעזרה ראשונה - רצוי קורס קצר .

הקביעה היא לאיזה סוגי פגיעות אתה מתכוון לטפל וכמה זמן לפינוי ולהגעה לבית חולים קרוב .

חחח למה שלא יקנה כבר אמבולנס? (; ;)

פורסם
  • מחבר

כמובן שיש דברים בהמלצה שלו שאין לי צורך (אני חושב) אבל רובה של הרשימה היא בסיסית.

אלא אם כן אתה חושב אחרת כי אז אני אשמח לשמוע כדי לא לקנות סתם דברים.

פורסם

לא ראיתי ברשימה - מד חום [שזה מחקר בפני עצמו: באוזן/בתחת/בפה - מה הכי מדוייק וכו'...].

ציינת שמדובר בילדים / תינוקות, לכן אולי כדאי נרות להורדת חום ...

חוץ מזה, אני חושב שלאחר הכשרה בנושא, אתה תדע יותר טוב מה כדאי.

פורסם
  • מחבר

מד חום כבר יש לי וגם נרות.

עכביש, הלינק מאוד עוזר אבל עכשיו אני ממש הסתבכתי.

יש שם כל כך הרבה סוגי ערכות מה לבחור :s05:

אני צריך תיק לעכשיו. תיק בסיסי פלוס. העניין שאני לא יודע איך להגדיר בסיסי פלוס.

כלומר, אני לא רוצה שיהיה בו רק מד חום יוד ופלסטר, אך מצד שני קשה לי להאמין שאני אשתמש בקטטר.

מהלינק הזה שנתן עכביש

http://www.mimrame.co.il/main.php?mod=shop&album=2&pgnm=12

אני מתלבט בין "תיק עזרה ראשונה לקבוצות ספורט" לבין "תרמיל מע"ר תקן משרד החינוך".

מה דעתכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים