עבור לתוכן

מה הדבר הכי אכזרי שעשיתם למישהו?

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על תרגילים של פוליטיקאים

לא של ילדים

אריאל שרון אמר שיביא שלום אבל הוא לא הביא... :nixweiss:

• תגובות 65
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להגיד למישי שמתחילה איתך ורוצה מספר "05781, ואין שם אף אחד".

זה תמיד מצחיק אותי.

אני כזה זונה. [ממין זכר]

פורסם

הדבר הכי אכזרי שעשיתי?

כשהיתי תומך במירק (סקריפטינג) נתתי למישהו קוד

שסופר לו בלולאה עד אין סוף ותוקע לו את המחשב.

פורסם

לפני כמה שנים עשיתי את אחד הדברים הכי אכזריים שבן-אדם יכול לעשות... הכרחתי חבר שלי לשבת מול פרסומת של ג. יפית :screwy:

פורסם

אוקיי לי יש אחד אכזרי במיוחד!

אני דרוזי במוצאי, אז כמו שאתם יודעים, בד"כ בתור דרוזי רוב המשפחה שלך גרה בסביבה. אז כשהייתי ילד קטן, חלק גדול מהילדות שלי בליתי אצל סבתא שלי ושני הדודים שלי שגרים בסמוך לה. לאחד מהם הייתה ילדה צעירה ממני בכשנה וחצי ואח ואחות תאומים הצעירים מאיתנו בעוד איזה 3-4 שנים. כמובן שמאוחר יותר גם אח שלי (שצעיר ממני ב-5) הצטרף אלינו. אז העוקץ האכזרי הוא כזה:

-אני ובת דודה שלי היינו הולכים יחד למכולת השכונתית מצויידים בכמה שקלים בודדים, וזאת במטרה לקנות קרטיב לכל אחד מאיתנו. אבל! אז בדרך חזרה, מדי פעם, היינו לוקחים את הקרטיב של אח שלה, ו.........שוברים לו את המקל!!!! ואז הוא היה צריך לאכול את זה מצלחת עם כפית!

תודו שזה פשוט איום ונורא! אין מבעס מזה!

פורסם

אני יספר סיפור שקרא לי חרטא או לא לא מעניין אותי מאמינים סבבה לא על הזין שלי

לחבר שלי יש חברה קיעצר הם שוכבים והכל

יום אחד היה מסיבה וחבר שלי הזה לא היה עם חברה שלו שתינו היינו שתויים חזק הלכנו משמה לבית של אח שלי ושכבנו יום אחרי בבוקר אנחנו מתעוררים ביחד היינו מופתעים מאוד

בקיצור החבר שלי אחרי כמה ימים גילה את זה לא דיבר איתה כמה ימים ואז החליט לעשות לה קטע

קיצר הוא סתם אמר לה השלמתי איתך והכל השכיר חדר במלון ליום אחד שכב עם הילדה ההיא ואז בבוקר הוא התלבש לקח מעטפה שם בתוכה 50 שקל ורשם עליה

היה נעים מאוד את זיון אחד הטובים שהיו לי

נסכנה הילדה עד היום פגועה ממנו

אבל כיום אני והילד ההוא חברים מאוד טובים ושום דבר לא הפריד ביננו אנחנו ממש כמו אחים

אף בחורה לא שווה את החברות ביננו

פורסם

אוקיי לי יש אחד אכזרי במיוחד!

אני דרוזי במוצאי, אז כמו שאתם יודעים, בד"כ בתור דרוזי רוב המשפחה שלך גרה בסביבה. אז כשהייתי ילד קטן, חלק גדול מהילדות שלי בליתי אצל סבתא שלי ושני הדודים שלי שגרים בסמוך לה. לאחד מהם הייתה ילדה צעירה ממני בכשנה וחצי ואח ואחות תאומים הצעירים מאיתנו בעוד איזה 3-4 שנים. כמובן שמאוחר יותר גם אח שלי (שצעיר ממני ב-5) הצטרף אלינו. אז העוקץ האכזרי הוא כזה:

-אני ובת דודה שלי היינו הולכים יחד למכולת השכונתית מצויידים בכמה שקלים בודדים, וזאת במטרה לקנות קרטיב לכל אחד מאיתנו. אבל! אז בדרך חזרה, מדי פעם, היינו לוקחים את הקרטיב של אח שלה, ו.........שוברים לו את המקל!!!! ואז הוא היה צריך לאכול את זה מצלחת עם כפית!

תודו שזה פשוט איום ונורא! אין מבעס מזה!

Epic Fail.

פורסם

אוקיי תקשיב, עכשיו קר יחסית בחוץ, אבל תאר את זה לעצמך כשזה שיא יולי אוגוסט, חם מוות ואתה מת למשהו קר!

פורסם

אני יספר סיפור שקרא לי חרטא או לא לא מעניין אותי מאמינים סבבה לא על הזין שלי

לחבר שלי יש חברה קיעצר הם שוכבים והכל

יום אחד היה מסיבה וחבר שלי הזה לא היה עם חברה שלו שתינו היינו שתויים חזק הלכנו משמה לבית של אח שלי ושכבנו יום אחרי בבוקר אנחנו מתעוררים ביחד היינו מופתעים מאוד

בקיצור החבר שלי אחרי כמה ימים גילה את זה לא דיבר איתה כמה ימים ואז החליט לעשות לה קטע

קיצר הוא סתם אמר לה השלמתי איתך והכל השכיר חדר במלון ליום אחד שכב עם הילדה ההיא ואז בבוקר הוא התלבש לקח מעטפה שם בתוכה 50 שקל ורשם עליה

היה נעים מאוד את זיון אחד הטובים שהיו לי

נסכנה הילדה עד היום פגועה ממנו

אבל כיום אני והילד ההוא חברים מאוד טובים ושום דבר לא הפריד ביננו אנחנו ממש כמו אחים

אף בחורה לא שווה את החברות ביננו

אתה גבר,חבר שלך גבר.

אני חש בהודעה של מתבגר בן 15.

פורסם

אני מניח שבמשך חיי עשיתי לא מעט דברים אכזריים לבני האנוש בסביבתי, אך הדעת הטהורה שלי מדחיקה מקרים אלו.

בדיוק מחר יש לי מבחן באנגלית, אז נזכרתי בדבר שעשיתי מבחן קודם:

תחילת שנת הלימודים, החום של ספטמבר, השעה 2 בצהריים, חם, עייפות, מבחן באנגלית.

לקחתי את השלט של המזגן שלי, שהוא של אלקטרה, ובאמצעותו שיניתי לכמה כיתות (שגם בהם המזגן הוא אלקטרה) את הטמפ' ל30 מעלות....

;D

אל תנסו את זה בבית, תנסו את זה בכיתה :smile1:

פורסם

קניתי מגבר 75 וואט וניגנתי EUGINS TRICK BAG על פול ווליום עם דיסטרואושיין.... אחרי ששכן שגר בסוף השכונה ולומד איתי בבצפר הציעה לי לעשות אותו הדבר ביום כיפור אני שומר על פרופיל נמוך ;D

פורסם

השכנים שלי הרעישו, אז עשיתי להם קשר בצינור הניקוז של המזגן, זרקתי להם ביצים לבית, אנסתי את החתול שלהם, ערפתי את הראש לילדים שלהם והזמנתי להם פיצה.

:lol:

הקטע עם האבוקדו גם גדול, פשוט אין לי כח לצוטט גם אותו :(

אני, לצערי, נשמה טובה מדי ולא אוהב לפגוע באנשים יותר מדי (תאמינו לי, זה לא הכי כיף שבעולם)

פורסם

החבוב עם החתולה, סתכל למטה :).

כשהייתי ילד קטן (כיתה ג' ככה) הייתה לנו מורה מחליפה , לא הכי מבריקה , שכיפכפנו אותה חבל על הזמן. יום אחד מישהו הביא ביצה לשיעור, והתערבנו איתה שאי אפשר לשבור ביצה אם לוחצים עליה משני הקצוות המעוקלים...בוא נגיד שזאת הייתה ההשעיה הראשונה שלי:)

דרך אגב, אם באמת לוחצים על הביצה בקצוות הנכונים אין מצב שמפוצצים אותה.

פורסם

יש מצב, פשוט תצטרך יותר כוח ממה שצריך כדי לשבור אותה באופן רגיל

פורסם

החבוב עם החתולה, סתכל למטה :).

כשהייתי ילד קטן (כיתה ג' ככה) הייתה לנו מורה מחליפה , לא הכי מבריקה , שכיפכפנו אותה חבל על הזמן. יום אחד מישהו הביא ביצה לשיעור, והתערבנו איתה שאי אפשר לשבור ביצה אם לוחצים עליה משני הקצוות המעוקלים...בוא נגיד שזאת הייתה ההשעיה הראשונה שלי:)

דרך אגב, אם באמת לוחצים על הביצה בקצוות הנכונים אין מצב שמפוצצים אותה.

זה מה שהמורה שלי אמרה בכיתה ד', עד שהוכחתי לה שהיא טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים