פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים השבוע לא יודע מי הגאון שחשב שהציר הגמיש של הדרמל שלי היא סתם ברזל והחליט לזרוק אותה לפחלשאלתי האם ציר גמיש של SKILL או של חברה אחרת מתאים לדרמל מקורי ואיפה ניתן לקנות ערכה 867 של דרמל באיזור עפולה
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר גם אני חושב אבל זה לקנות באי וודאות שאלתי רק אם למישהו יש את שניהם והוא אומר בוודאות שאפשר
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים זרקו את כל הציר או רק כבל הברזל שבפנים ?אם זה רק כבל הברזל אז הוא סטנדרתי זה סתם ברזל גמיש בצורת ריבועאם זה כל הציר .. הרגע ניסתי להלביש את הציר של WOLF על הדרמל וזה לא התאים - הברגה שונהמציע לך ללכת לחנות עם הדרמל ולבדוק במקוםיש סיכוי שזה של SKIL יתאים כי גם DREMEL וגם SKIL הם חברות בת של BOSCHבקשר לערכה אין לי מושג הכי קרוב שראיתי פעם למשו שמוכר דברים של דרמל זה הום סנטר באר שבע ואיזו חנות כלים וחומרים באיזור תעשיה ברמת ישי (באזור של חברים על 4) אני לא בטוח שהם מוכרים ערכות ואם הם מוכרים בכלל כי זה היה ממש מזמןאם עוד מישו יודע על מקומות כאלה כתבו כאן כדי להוסיף לסטיקיבהצלחה
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים מחבר את כולו לא רק את הברזל שבפנים לא נורא שטויות פעם הבאה נשים אותו בארון ולא נשאיר אותו על הריצפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.