עבור לתוכן

ps3 vs. pc

Featured Replies

פורסם

היום שיחקתי קצת בבאג עם PS3, תשמעו חברה הגרפיקה נראת היום משהו ענתיקה ליד מחשב.

אני ממש לא מבין איך הם מתכוונים למשוך עוד שנה/שנתיים ככה, שכבר היום הגרפיקה עלובה בהשוואה למחשב.

• תגובות 84
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משום מה שלחתי תגובה די ארוכה שכנראה לא נשלחה (ימח שמו של הWIFI בבינתחומי)

אורי:

האוסף קלישאות הזה נכון מבחינתי ומניסיוני (יש לי בבית מחשב חזק , מק , PSP וDS ובסלון PS3 וWII)

לגבי הPPC , מה הקשר בין אפל (ונעזוב את זה שהסיבות לעזיבת הPPC הן שונות לגמרי) לבין זה שPS3 משתמש במשהו שהוא נגזרת של PPC?

(ולמעשה כל הקונסולות של היום)?

הWII נותן חוויה מצויינת , אך לא ממש קשורה למחשב ולאו דווקא תתאים בכלל לאותו הקהל.

יש לו כמה נקודות אור שהשליטה ממש מוסיפה , אבל רוב המשחקים לא ממש משתמשים בזה או מופקים ברמה מביישת.

חן - כמובן , עם מעבד , כרטיס מסך חזק ומספיק זיכרון עם צג 22 שמציג ב1900 על 1200 תוכל להריץ לא רק רזולוציה גבוהה יותר אלא גם יותר פילטרים ולפעמים טקסטורות באיכות גבוהה יותר.

הבעיה היא העלות וקצב העידכון.

אורי, אולי תספר לנו באיזה משחק יצא לך לשחק שהגרפיקה היתה עלובה?

יש דוגמאות גרועות בשני הצדדים.

אני יכול לתת לך כמה דוגמאות מצויינות למצב הפוך לדוגמא:

BURNOUT אחרי העידכון האחרון (שהוא רץ בFHD) נראה מדהים לדוגמא , RATCHET & CLANK נראה לפעמים ממש ברמה של סרט של פיקסאר , LITTLE BIG PLANET בטלוויזיה גדולה יכול בהחלט להרשים וGRID רץ על הקונסולה הזאת לא רע בכלל.

כמובן שאם אתה משווה את זה למחשב ב6 אלף ש"ח מהיום - המחשב ינצח , אבל אם תעשה את זה בהשוואה פיירית - מחשב ב3.5 - 4 אלף ש"ח מלפני שנה , שנה וחצי - התמונה פתאום משתנה פלאים לא?

ליביו

פורסם

וגם לא נשכח את הPHYSX

שיש למחשב

וגם כן בוא לא נשכח שאנחנו מוכנים להשקיע על מחשב יותר זה עולם אחר

מה קונסולה נותנת חוץ ממשחקים? ואל תגידו לי לנגן סרטים ושירים כי זה בדיחה

ואני מדבר בתור אחד שיש לו בבית X360

ועוד דבר כמה משחקי קונסולה עולים לעומת משחקי מחשב אז איך זה נקרא בדיוק לחסוך

.

כמובן שאם אתה משווה את זה למחשב ב6 אלף ש"ח מהיום - המחשב ינצח , אבל אם תעשה את זה בהשוואה פיירית - מחשב ב3.5 - 4 אלף ש"ח מלפני שנה , שנה וחצי - התמונה פתאום משתנה פלאים לא?

ליביו

6 אלף ??? ??? גם מחשב ב2000 עד 3000 שקל ינצח

פורסם

אורי, אולי תספר לנו באיזה משחק יצא לך לשחק שהגרפיקה היתה עלובה?

ליביו

שיחקתי במשחק Dead Space, משחק חדש עם מנוע מרשים, ובמחשב הוא נראה בהרבה יותר טוב.

פורסם

MOOG - מדיה סנטר מצוין שעושה UPSCALE מצוין לDVD וSTREAMING ממחשב.

(שוב בסלון הוא נוח הרבה יותר , אם אתה שם קונסולה על מסך מחשב מן הסתם זה לא תופס).

אני לא יודע איפה אתה רואה את זה כבדיחה בדיוק , אני משתמש בו ככה יום יום.

משחקים עולים ב10 דולר יותר , אבל שוב - חלקם (שאני קונה וחלק מצפה להם) פשוט לא יוצאים למחשב.

בקשר למחשב ב2000-3000 ש"ח - לא מסכים, אבל אכן מ3.5 - 4 אפשר לבנות מחשב יותר חזק , אבל לשים אותו בסלון זה יהיה סיוט.

ליביו

פורסם

STREAMING למחשב אתה רואה כל דבר צריך מחשב

כבר לא עדיף לקנות במחיר של קונסולה HTPC מעוצב לסלון עולם אחר לא

המחירים שאתה מדבר אולי בחוץ לארץ

דבר איתנו פה

200 שקל למשחק מחשב לעומת 300+

אני שראיתי את המחיר של GTA ל XBOX העדפתי לחכות לגירסה של המחשב ואוי כמה צדקתי

לדוגמא משחק שאני שראיתי שהגרפיקה והFPS היה עלוב זה היה GTA האחרון

פורסם

MOOG

PS3 לא מחליף מחשב בחדר עבודה ולהורדות.

גם מדיה סנטר בסלון לא מחליף ועדיין תצתרך להעביר את הקבצים רוב הסיכויים מהמחשב הראשי - מה שיקח בדיוק אותו זמן או אותן דרכים.

בקשר למדיה סנטר , כדי לחסוך את התירוץ הזה: כמה יעלה מדיה סנטר שקט , עם בלו ריי , רשת אלחוטית , מעבד E8XXX או קווד חדש וכרטיס מסך לפחות 4850 במארז קריר ושקט בגודל של PS3? ותוסיף לזה מחיר של עכבר ומקלדת אלחוטיים.

(ולא מארז עם קירור רגיל וגודל של MID לא ממש מקביל כי זה חלקים זולים בהרבה והרבה יותר מפריעים בסלון)

לגבי מחיר המשחקים פה - צודק. אבל מכיוון שאני קונה מעט מאוד מפה ויש אופציות מצוינות להזמין מחול אני מתייחס לזה.

לגבי כמה צדקת , חכה כמה ימים שיתחילו לצאת בנצ'מארקים.

אני דווקא שמח שלא חיכיתי ושיחקתי בו לפני כמה חודשים טובים בלי להתעסק עם שטויות מסביב.

ליביו

פורסם

אני דווקא שמח שלא חיכיתי ושיחקתי בו לפני כמה חודשים טובים בלי להתעסק עם שטויות מסביב.

איזה שטויות מסביב?

פורסם

בואו נגיד ככה:יש לי מחשב ששוה 10K,רק המעבד עולה איזה 7000 שקל,אבל המחשב מעולה ומריץ כל משחק בצורה טובה מאוד(חוץ מקרייסיס שהריץ לי על GAMER ולא על מה שהיה מעל GAMER)

URIB איך אתה אומר שהגראפיקה נראית ענתיקה שכולם אומרים שהגראפיקה מדהימה?

חוץ מזה לסוני 3 יש עוד חיסרון והוא המדיות היקרות שצריך לקנות כדי להעתיק את המשחקים למשל אם מישהו מוריד מהאינטרנט או רוצה להעתיק למישהו אחר אז צריך צורב בלו ריי שהעלות שלו גבוהה מאודדדד

גם במחשב אתה יכול אוטומאטית להוריד את המשחק למשחב וישר להתחיל לשחק אחרי התקנה וחילוץ

עכשיו גם יש לי מסך חדש R1900 של LG אז המשחקים נראים טוב

דא המסך R1900 נחשב למסך טוב?

פורסם

כי אורי בעיקר אוהב להיסחף וליהיות טוטאלי.

בקשר לחיסרון - גם אם תוריד משחק , תקנה צורב בלו ריי ומדיות - תגלה שאין פריצה לPS3 וטוב שכך.

ככה לא קורה מה שקורה לפיתוח משחקי מחשב.

המסך - יש לך לאן להתקדם.

ליביו

פורסם

חח ברור שיש לאן להתקדם וזה תמיד נכון

אבל בכללי המסך הזה טוב?

חוץ מזה אני אקנה אחד טוב ביום הולדת

ב360 יש אפשרות לפרוץ משחקים או מה שזה לא יהיה ואיך שזה לא נקרא?

פורסם

מה שמצחיק בהשוואות האלה הוא . שבתכלס בתחרויות ארוכות טווח המחשב מנצח . הקנסוליות מובילות רק בטווח הקצר לשיחרורם . תראו מה קרה ל PS1 הפכו אותו לקנסוליה ניידת עם מסך . מעין גייבוי

פורסם

URIB איך אתה אומר שהגראפיקה נראית ענתיקה שכולם אומרים שהגראפיקה מדהימה?

זה מאוד פשוט, שים מחשב ליד PS3 עם אותו המשחק ותראה מיד את ההבדלים.

מה גם שרוב המשחקים של PS3 בקושי מגרדים את 30 FPS.

אגב ל-PS3 יש תכונה מעצבנת שמדמה AA על כל משחק, ובעצם מתקבל משהו דומה לאפקט עומק שדה מכוער, דבר שאגב לא קיים ב-XBOX360.

פורסם

אפשר למדוד כמות FPS בקונסלות?

פורסם

לא, זה רק אוריB עם העיניים המיוחדות שלו יכול לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים