עבור לתוכן

פותח חשבון בנק - באיזה בנק לפתוח?

Featured Replies

פורסם

פותח חשבון בנק - באיזה בנק לפתוח? אני רוצה להיות עם הבנק הכי פחות ASSHOLIE שיש.. יש הצעות?

פורסם

הפועלים עובד בשבילי .

פורסם

היום עושים הכל בטלפון ובאינטרנט כך שזה ממש לא משנה. לצעירים ההבדלים ממש מזעריים ובכל מקרה אין לך הרבה כסף ששווה לעשות סקר מקיף

פורסם

היום עושים הכל בטלפון ובאינטרנט כך שזה ממש לא משנה. לצעירים ההבדלים ממש מזעריים ובכל מקרה אין לך הרבה כסף ששווה לעשות סקר מקיף

ממש לא נכון, ליפניי כל פעולה שקשורה לכסף (במיוחד בימים האלה ) צריך לעשות סקרה מקיפה .

פורסם

רק לא מזרחי

אני בלאומי כי יש להם סניפים בכל מקום

ונדמה לי גם הבנק הכי גדול בישראל

פורסם

אני מוצא יתרון גדול בדיסקונט, יש להם סניפים שפתוחים עד 22:00

פורסם

זה לא ממש משנה, לך על הבנק עם המתנה הכי אטרקטיבית :silly:

אני בלאומי, ואני לא יכול לומר שיש לי טענות מיוחדות, חוץ משירות לא משהו, וגם זה לא תמיד.

פורסם

זה לא ממש משנה, לך על הבנק עם המתנה הכי אטרקטיבית :silly:

אני בלאומי, ואני לא יכול לומר שיש לי טענות מיוחדות, חוץ משירות לא משהו, וגם זה לא תמיד.

אוייש מכשיר MP3 ב100 שקל איזה כיף!

אפשר לעשות סקירה, אבל אם אתה לקוח רגיל כל הבנקים אותו חרטא, הסיבה היחידה לבחור בבנק ספיצי מאשר נוחות בסיסית היא כאשר אתה עובד עבוד מוסד כלשהו שעובד עם בנק ספציפי, או לקוח עסקי, אם אתה עובד בנק או מתכוון להכניס משכורת גדולה לפעמים בנקים מסויימים נותנים בונס שיכול להגיע לכמה מאות ואפילו אלפי שקלים בשנה הראשונה, אבל גם זה בעיקר ללקוחות של מוסדות גדולים(עובדי מדינה, צבא, וכו').

הקטע שדיסקונט פתוח עד 10 ופתוח בשישי באמת הופך אותו לבנק נוח, אבל שוב תפתח חשבון בבנק שהכי קרוב לאזור שאתה יכול לגשת אליו בקלות בזמני עבודה של יום רגיל(בין אם זה ליד הבית, או ליד מקום העבודה) בשביל MP3 או תלושים לקסטרו לא שווה להגרר חצי עיר ולהעביר חשבון אפילו באותו בנק דורש סגירה ויצירה של חשבון חדש שזה סיוט.

פורסם

אוייש מכשיר MP3 ב100 שקל איזה כיף!

אפשר לעשות סקירה, אבל אם אתה לקוח רגיל כל הבנקים אותו חרטא, הסיבה היחידה לבחור בבנק ספיצי מאשר נוחות בסיסית היא כאשר אתה עובד עבוד מוסד כלשהו שעובד עם בנק ספציפי, או לקוח עסקי, אם אתה עובד בנק או מתכוון להכניס משכורת גדולה לפעמים בנקים מסויימים נותנים בונס שיכול להגיע לכמה מאות ואפילו אלפי שקלים בשנה הראשונה, אבל גם זה בעיקר ללקוחות של מוסדות גדולים(עובדי מדינה, צבא, וכו').

הקטע שדיסקונט פתוח עד 10 ופתוח בשישי באמת הופך אותו לבנק נוח, אבל שוב תפתח חשבון בבנק שהכי קרוב לאזור שאתה יכול לגשת אליו בקלות בזמני עבודה של יום רגיל(בין אם זה ליד הבית, או ליד מקום העבודה) בשביל MP3 או תלושים לקסטרו לא שווה להגרר חצי עיר ולהעביר חשבון אפילו באותו בנק דורש סגירה ויצירה של חשבון חדש שזה סיוט.

למה לעזעזל לקחת MP3 שנראה כאילו יצא לפני 20 שנה לשוק, כשאפשר לקחת 500 SMSים חינם? :hat:

בכל זאת, הבנק דווקא סבבה ומתנהג כמו שבנק צריך להיות.

מה צריך יותר מזה? הכל אותו חרא.

פורסם

אני הייתי פותח או בלאומי או בהפועלים-כרטיסי האשראי שלהם עם 16 ספרות..מה שמאפשר לך לעשות קניות בחול עם paypal

פורסם

^^^גם בבינלאומי הראשון !

על כל פנים :

1. לך לGOV.VO.IL וחפש ריכוז עמלות בכל הבנקים

2. לצערי לרוב בבנקים יש ספרי פרוטוקול - והמדיניות היא בדרך כלל לפי המחשב. ראיין לקוחות כדי לדעת מי הכי רקוב.

3. מדיניות סניף כן משנה את אורך התור ואדיבות הפקידים. למרות שטוענים שהכל נעשה דרך האינטרנט - יש דברים שאי אפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים