עבור לתוכן

אני מתגייס ביום ראשון הקרוב

Featured Replies

פורסם

חברה קודם כל שבת שלום

רציתי לשאול אני עם פרופיל 82 אני מתגייס ביום ראשון הקרוב וכרגע יעד השיבוץ שלי הוא לחיל השריון

עכשיו האמת היא שבמנילה סימנתי רק חי"ר כמו גבעתי גולני

עכשיו אני מתכנן לעשות בעיות ביום הגיוס כדי שבכל זאת יעבירו אותי לחי"ר

עכשיו מה שרציתי לדעת זה לקבל חוות דעת מאנשים שהיו בחיל השריון ומאנשים ששירתו ביחידות חי"ר ולעדת איפה יש יחס טוב יותר איפה באמת אפשר יותר לתרום ואם שווה לי לעשות את המאמץ ולעשות בעיות?

פורסם

מכל הבחינות עדיף לך חי"ר (הייתי בשיריון),

אם לא מפחיד אותך המאמץ הפיזי הקצת יותר רציני,

ואם תלך לגיבוש יחטיות אז בכלל סחטיין עליך,

אבל זה לא יהיה פשוט בבקו"ם, יטחנו אותך שם במעצר קשה מאד, יש בעיה של סירוב התפנות לשיריון...

פורסם
  • מחבר

חח וואלה?

אתה יכול לפרט לי בבקשה טיפה יותר למה הבעיה של הסירוב התפנות לשיריון

ולמה מכל הבחינות עדיף לי חי"ר?

ולמה לא שמו אותי בגולני או גבעתי אם זה מה שכתבתי שאני רוצה... מה הם לא צריכים חיילים בגבעתי/גולני?

פורסם

שיהיה המון בהצלחה

אל תסרב פקודה בבקום לא יצא לך מזה כלום, יהיו שם מפקדים משיריון שינסו לדבר איתך לנסות לשכנע אותך להגיע אליהם ותאמין לי ששיריון זה מאוד קרבי כמעט כמו חי"ר.

לא משנה איפה אתה נמצא אתה תורם.

אני בתור מ"כ בתותחנים גם עשיתי את זה לסרבנים בבקום אני יודע על מה אני מדבר אני כבר מספיק זמן בצבא להגיד לך איך המערכת הזאת עובדת.

ולא קיבלת חי"ר כמו שביקשת כי כמו תמיד יש ביקוש מלא לחי"ר ופחות ביקוש לתותחנים ושיריון ומה לעשות צבא זה לא דמוקרטיה אין לך זכות בחירה.

get use to it buddy :xyxthumbs:

אם אתה צריך עוד עזרה דבר איתי.

פורסם

שיהיה לך גיוס קל אחי!

אני מתגייס ביום שני :xyxthumbs:

פורסם

"כמעט כמו חי"ר"?

שריון זה קרבי בדיוק כמו חי"ר,גם שריונרים טוחנים קווי חי"ר וגם קווי טנקים והרבה

פורסם

בהצלחה רבה בגיוס!

אגב,המשתמש lordgod גם מתגייס מחר לשריון, שיהיה לשניכם בהצלחה :hi:

פורסם

תודה אחי ^^

ולפותח הת'רד, אל תתבאס ... תקרא קצת על שריון ואולי תתלהב מזה :)

לפי מה שהבנתי כולם מתלוננים על ההתעסקות עם שמן וגריז חחח...

בסה"כ תן את כל מה שיש לך אם כבר נתקעת שם,גם אני ביקשתי חי"ר וקיבלתי את זה אבל אחרי ששאלתי וחקרתי קצת במלא פורומים ובאינטרנט דווקא התלהבתי מזה יותר xD

פורסם

Chicks digg tanks :xyxthumbs:

פורסם

אנשים נוטים לחשוב ששיריון, תותחנים והנדסה קרבית זה לא לוחם\קרבי.

כי זה באמת עבודה עם כלים ולא חי"ר.

הכוונה שאמרתי קרבי כמו חי"ר, הכוונה שהם בשדה הקרב עם החי"רניקים, קו קדמי בשונה מתותחנים שאנחנו בקו השני.

בבט"ש, גם שיריון, גם תותחנים והנדסה קרבית עושים אותו דבר כמו חי"ר (קווים ירוקים) ובנוסף לזה במקום לעשות חצי שנה-8 חודשים קו חי"ר ואז אימון וככה כל ה3 שנים יש לנו גם קווי כלים (נקראים קווים כחולים), ויש לנו יותר גיוון פעם קו חיר פעם אימון פעם קו כחול...

בשונה מהחי"רניקים שעושים תרגיל מחלקה, פלוגה וכו'... הנדסה,תותחנים ושיריון עושים אותו דבר רק עם הכלים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים