פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים שלום,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל אופן אני לא הבנתי איך מאשרים חשבון PAYPAL... זה מבקש ממני ארבע ספרות שאני לא מבין מאיפה אני אמור להשיג אותםתודה
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים כשיגיע פירוט החיובים בכרטיס האשראי שלך, אתה תראה חיוב של 2$ ולידו כתוב Paypal ומספר בעל 4 ספרות, זה המספר המדובר.
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים מחבר יש לי עוד שאלה בקשר לPAYPALנגיד שפתחתי חשבון ואני רוצה לחייב מישהו תמורת שירות\חפץ מסויםהוא יכול לשלם בלי שיהיה לו חשבון בPAYPAL? אפשרי שהוא יתן לי את פרטי הכרטיס אשראי ואני אזין אותם לחשבון PAYPAL שלי וככה אחייב אותו?
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים יש לי עוד שאלה בקשר לPAYPALנגיד שפתחתי חשבון ואני רוצה לחייב מישהו תמורת שירות\חפץ מסויםהוא יכול לשלם בלי שיהיה לו חשבון בPAYPAL? אפשרי שהוא יתן לי את פרטי הכרטיס אשראי ואני אזין אותם לחשבון PAYPAL שלי וככה אחייב אותו?לא.
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים מחבר אז למעשה בשביל לחייב מישהו דרך הPAYPAL חייב שיהיה גם לצד המחוייב PAYPAL?חבל, דווקא מהאתר הבנתי שלא ככה...ניסיתי(0סתם בשביל הניסיון) לראות איך מחייבים והיה כתוב שאפשר לחייב מישהו גם בלי חשבון PAYPAL[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים שהוא יתן לך את הפרטי אשראי שלו ??? באינטרנט אין דבר כזה, זה לא כמו שאתה קונה בחנות וזה אמין (תלוי איפה אתה קונה).בכל מקרה אתה יכול לקבל תשלום לא דווקא מ paypal אפשר גם פשוט להעביר כסף לחשבון שלך. אבל לך תמצא מישהו שלא מכיר אותך אישית שיסכים לזה.התמונה לא עובדת לי משום מה, אבל אני מאמין שדרך שם אתה נותן בקשה לתשלום ממישהו.
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים מחבר כתוב בבקשה שאפשר לבקש גם ממישהו שאין לו חשבון PAYPALhttp://www.upfree.net/show.php?id=58857626[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים מחבר לא חייב שיהיה לו חשבון פאיפלרק צריך שיהיה לו כרטיס אשראי בין לאומיאז איך מתבצע החיוב?
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים מחבר מה זאת אומרת? אני מכניס בחשבון שלי את הפרטים שלו וזה מחייב אותו?או שהוא צריך בעצמו?[br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 20:04:25יכול להיות אז שהוא נותן לי את הפרטים שלו ואני מחייב?[br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 13:26:14או שהוא צריך לפתוח לעצמו חשבון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.